Hi! Ik ben Nienke, trotse eigenaresse van nienkehilbrands.nl. Voorheen was dit de blog niennthings.nl, Maar sinds februari 2019 ga ik onder mijn eigen naam door het ‘bloggerbestaan’. Dit is mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Met zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Iedere week nieuwe artikelen online! Ik vind het erg leuk om beauty producten te reviewen, interieur tips te delen, nieuwe recepten/gerechten te proberen en jullie mee te nemen in mijn verhuizings-avontuur. Samenwerken? Lijkt me heel erg leuk. 

Jaren geleden startte ik een blog via blogger, meer als een grappige hobby om te proberen. Omdat ik me tijdens een vakantie enorm verveelde en ik wat leuke DIY’s en tips & tricks wilde delen. Maar jaren later ben ik nog steeds actief. Ondertussen zijn er wel heel wat rubrieken, lay-outs en domeinhosts versleten. Bloggen doe ik na al die jaren nog steeds met heel erg veel liefde. En ben daarnaast ook erg actief op mijn Instagrampagina (@nienkehilbrands), waar ik wat kiekjes van achter de schermen deel en een wat (im)perfecte feed bijhoud. De woorden: shoelover, foodie, fashion-enthusiast & beautyaddict passen helemaal bij mij.

Eén van de leukste dingen aan bloggen is toch wel het mogen samenwerken met de tofste merken en bedrijven. Zo heb ik o.a al eens samen mogen werken met bedrijven zoals: Hunkemöller, Thuisbezorgd, Thermen Bussloo, Van Haren, Polette & My Jewellery. Mocht u ook een samenwerking met nienkehilbrands.nl aan willen gaan, schroom dan zeker niet om contact met mij op te nemen. Wie weet zijn we een hele goede match en kunnen we samen uitkijken naar een toffe samenwerking! Met een DA-waarde van 32 & maandelijks +10k unieke bezoekers op mijn blog kan ik wellicht iets voor u betekenen. Ik sta altijd open voor een leuke samenwerking indien deze bij mij en mijn blog past. Mail vrijblijvend uw voorstel naar en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.