Hi! Ik ben Nienke een  enthousiaste, nieuwsgierige en eigenwijze meid. Jaren geleden startte ik een blog via blogger, meer als een grappige hobby om te proberen. Omdat ik me tijdens een vakantie enorm verveelde en ik wat leuke DIY's en tips & tricks wilde delen. Maar jaren later ben ik nog steeds actief. Ondertussen zijn er wel heel wat rubrieken, lay-outs en domeinhosts versleten. Bloggen doe ik na al die jaren nog steeds met heel erg veel liefde. De woorden: shoelover, foodie, fashion-enthusiast & beautyaddict passen helemaal bij mij. :)

Ik ben met onwijs veel plezier eigenaresse van dit kleine stukje op het web! Verder ben ik kan ik heel blij worden van: zomerse dagen, winkelen, perfect gelakte nagels, lekker eten, make-up lanceringen, kledingitems die voor elkaar bestemd lijken te zijn , YouTube, Netflix, pastelkleurtjes, mijn lieve kleine levensechte knuffelhond Gucci en natuurlijk de mensen om mij heen in de offline wereld.

Mijn blog is een online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Ik vind het erg leuk om beauty producten te reviewen, interieur tips te delen, nieuwe recepten of gerechten te proberen en jullie mee te nemen in mijn verhuizings-avontuur. Elke week verschijnen er meerdere blogposts online, vaak zijn dit er 3 à 4 in de week.  En ben daarnaast ook erg actief op mijn Instagrampagina (@nienkehilbrands), waar ik wat kiekjes van achter de schermen deel en een wat (im)perfecte feed bijhoud. Er staan inmiddels meer dan 600 blogartikelen online, dus er is genoeg om te lezen!