Dit is 'm dan: de luxe adventskalender van je dromen. Want bij The Body Shop staan de feestdagen dit jaar helemaal in het teken van (beauty)dromen die uitkomen. Achter elk luikje van deze kalender vind je naast je dagelijkse dosis beauty ook interessante wetenswaardigheden over 25 inspirerende vrouwen die van een betere wereld droomden én daarnaar handelden. Op eerste kerstdag kun je de lege doosjes omtoveren tot een magisch kerstdorp. En de producten? Wandel door de straten van het feestelijke dorp en ontdek elke dag een beautyverrassing achter de luikjes, zoals skincare bestsellers, heerlijk geurende bad- en bodyproducten, make-up en meer. Spoiler alert!

Al vanaf het begin zet The Body Shop zich in voor een eerlijkere wereld. Dit jaar staan de bekende beauty-adventskalenders in het teken van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen; een van de belangrijkste thema’s voor het merk. The Body Shop wil een wereld waarin meisjes niet alleen van een mooie toekomst dromen, maar die ook daadwerkelijk tegemoet gaan. Hoog boven de huisjes zoeft Miss Santa op een raket door de lucht om de dromen van alle kinderen in vervulling te brengen. Ook staat het merk dit jaar stil bij vrouwen die van een betere wereld droomden én daarnaar handelden.

i n z a m e l i n g s a c t i e
Om dit te bereiken, werkt The Body Shop samen met Plan International, een ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor kinderrechten, met name gelijke rechten en kansen voor meisjes overal ter wereld. Samen willen ze er deze feestdagen voor zorgen dat meisjes naar school kunnen en hun dromen kunnen verwezenlijken. Als je in november en december 2019 bij The Body Shop winkelt, steun je het streven van Plan International om £ 250.000 in te zamelen zodat 1500 meisjes in Indonesië en Brazilië de vaardigheden kunnen leren die ze nodig hebben om werk te vinden of voor zichzelf te beginnen.

Iedere dag tot aan kerst een cadeautje. Zo zitten er iconische favorieten in een fullsize verpakking, gloednieuwe producten en special editions achter de luikjes. Hierboven zie je een kleine sneak preview van de inhoud. Zonder teveel te verklappen over de inhoud, ik vind het vergeleken met de voorgaande jaren echt een uniekere inhoud. Gelukkig geen wimperkruller of wenkbrauwborsteltje meer.. Oh, en de bruisballen zijn ook fijn in voetenbadjes, mocht je geen bad hebben. De producten hebben een leuke afwisseling in geuren en productsoort. Een mooie greep uit het assortiment.

v e r k r i j g b a a r h e i d
Naast deze Deluxe adventkalender (inhoud t.w.v. €148,50 - prijs €85) brengt The Body Shop twee andere varianten uit: Beauty (inhoud t.w.v. €98 - prijs €50 en Ultimate ( inhoud t.w.v. €227,50 - prijs €120).  Vanaf 17 september verkrijgbaar in The Body Shop filialen en online.

*Bevat ontvangen artikelen