Afgelopen woensdag was ik aanwezig bij de persavond waarop de gehele kerstcollectie van 2019 werd gepresenteerd. Kerst in oktober, mij hoor je niet klagen! Ik ga niet altijd op uitnodigingen in, maar voor dit spektakel maakte ik maar al te graag wat tijd vrij. Gewapend met camera en al liet ik alles over mij heen komen. De avond bestond uit een goedgevuld programma en voor ik het wist was de avond alweer voorbij. Ik heb heel wat foto's geschoten en een kort verslag erover geschreven. Mag ik je meenemen op avontuur door middel van deze sfeerimpressie?

Om 18.00 liep ik de Kalverstraat in en zag ik een tweetal kerstelfjes voor de deur staan. Het lieve team van Lush Kalverstraat verwelkomde iedereen en er was tijd om even bij te kletsen. Ik had een groot aantal van de groep nog nooit gezien, maar een enkel gezicht kwam bekend voor. Er was een silent disco, er stonden hapjes klaar en er werden op een ouderwetse typmachine random acts of kindness teksten geschreven en uitgedeeld. Er liepen prachtige kerstfiguren rond, werden kerstnummers gedraaid en de sfeer zat er goed in.

h e t   p r o g r a m m a 
Nadine van 'We are all activists' hield een interessante lezing waarna we aan de slag werden gezet door individueel te kijken naar wat we voor de maatschappij en ons zelf / de mensen om ons heen kunnen betekenen. We maakte onze eigen bruisbal en pakte deze in knotwraps, om vervolgens deze door te geven kunnen aan iemand die het verdient. En als laatste, om onszelf te pamperen: met massagebars en crèmes masseerde wel elkaar. We kregen een kort maar effectieve massagelesje en leerde op het zelfde moment over de producten die we hiervoor gebruikte. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Het was een geweldige avond en ik ben erg verrast door de geuren. Na het zien van het persbericht was ik al onder de indruk van de looks dit jaar. Om ze met eigen ogen te zien is het toch net een tikkeltje anders. Klaar voor heel wat foto's? Op Instagram deelde ik er al een aantal in mijn stories.  Maar aangezien deze na 24 uur verdwijnen en vast niet iedereen vastgeplakt zit aan de Instagram wall, hieronder nogmaals:
De collectie is tot de nok gevuld met alles wat je tijdens de koude winterperiode nodig hebt: van gezellig bruisende bath bombs tot verwarmende douches. Deze vegan, cruelty-free verzorgingsproducten zijn het ideale cadeau voor jezelf of voor iemand om wie je geeft. Ook dit jaar zijn er genoeg plasticvrije keuzes met maar liefst 55 naakte (= verpakkingsvrije) producten. Zo worden de feestdagen zeker een knaller, met een minimale impact op het milieu. Lieve Ruby en team Kalverstraat bedankt voor de fijne avond.

V e r k r i j g b a a r h e i d 
Kerstkriebels? Je kunt je hart ophalen. De Lush Kerstcollectie 2019 is ligt al sinds woensdag 25 september 2019 in winkels en is daarnaast ook online verkrijgbaar.

#uitgenodigd