Het najaar is weer begonnen. Hoewel het afgelopen weekend behoorlijk warm weer was, staat de herfst voor de deur. Een nieuw seizoen. Met de aanvang van een nieuw seizoen heb ik een traditie, namelijk het opstellen van een wishlist. Op deze wishlist een keer geen overdosis aan kleding items, omdat ik nog in mijn no-buy zit. Maar als deze afgelopen is, probeer ik het te houden bij het shoppen van enkel hoognodige items, een sjaal en sneakers staan bovenaan dit lijstje. Voor nu dus vooral lifestyle gerelateerde items!
Door het eerste item kan eigenlijk al een streep, deze is namelijk al onderweg. Ik ben groot fan van lezen, maar lees nooit gedichten. Ik was al fan van de bestseller Milk & Honey die Rupi Kaur schreef. Maar 'The sun and her flowers' was mij nog onbekend. Ik ontving een €2,50 kortingscode van bol.com en dat was natuurlijk mooi meegenomen. 

Een sjaal en sneakers zijn twee mode gerelateerde items. Ik heb al zeker een jaar geen schoenen meer gekocht, en inmiddels ben ik weer aan een paar nieuwe sneakers toe. Normaal ga ik rond herfst voor  een paar enkellaarsjes, die vervolgens meer in de kast staan dan gedragen worden. Sneakers lopen gewoon veel fijner! Deze van Nubbik vind ik prachtig. Wel een beetje duur.. Dus er moet nog gespaard worden. Een sjaal is een echte must, ik zit rond zeven uur 's ochtends op de fiets en dan kan het al erg koud zijn. Ik heb al wat basic sjaals in grijstinten, maar wil voor de verandering een toffer exemplaar, in trendy herfsttint. Deze matcht perfect bij de sneakers. Wat wil je nog meer?

Gezichtsmaskertjes doen in elk seizoen wonderen voor de huid. Maar in de herfst kan ik het extra goed gebruiken. Doordat ik in de maanden oktober en november altijd een extreem lage weerstand heb, is het goed om zo nu en dan een relax momentje in te plannen. Dan lees ik een boek, drink ik een theetje, eet ik een appel en laat ik het gezichtsmasker zijn werk doen.

Om alweer af te sluiten met het laatste wishlist item, namelijk een super deluxe ereader. Eerst sloot ik een bibliotheek abonnement af, toen stapte ik over op storytel. Ik vind de nieuwprijzen van hardcover boeken gewoon aan de hoge kant. Ik lees gemiddeld vier boeken in de maand, dat is al snel €60 en vervolgens staan ze te verstoffen op mijn boekenplank. Na een keer lezen is de plezier eraf. Ik ben al helemaal fan van de storytel app, maar soms is lezen toch veel fijner dan luisteren. Omdat ik er zo van kan genieten ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van ereaders. En Kobo komt dan het beste uit de bus. Dus wellicht is dit op lange termijn goedkoper dan titels los te kopen in boekhandels.

Maak jij ook wishlists? Zo ja, wat staat er momenteel bovenaan?