Welkom
Ik ben Nienke, een enthousiaste, nuchtere meid. Op mijn blog schrijf ik over beauty en mode, met hier en daar een hintje lifestyle en een mini-dosis interieur.

Waarom ik een keer heel graag naar griekenland wil

Ik ben geen wereldreiziger, en zal dat misschien ook nooit worden. Maar sinds dat ik Mamma Mia heb gezien, ben ik helemaal in de ban van Griekenland. Iedere film of foto die ik zie, ik val iedere keer weer voor de mooie witte huisjes, de stranden en zee. Prachtig! Een verzameling aan eilanden, met mooie dorpjes en natuur. De Griekse sfeer, gezelligheid, en de mooie plekjes hebben ervoor gezorgd dat Griekenland zeker wel mijn hartje heeft veroverd. Ik zwijmelde al snel weg bij deze kiekjes, en aangezien het rechtenvrije afbeeldingen van de site 'Unsplash zijn', kan ik ze lekker met jullie delen!

Een heerlijke vakantie is al snel gepland. Wat dagjes aan het strand, wandelroutes en bezoekjes aan stadjes en je maakt mij al gelukkig. Greece staat ook bekend om zijn prachtige schildpadden die je met snorkel- of boodtochten kunt zien, dit lijkt me echt prachtig. Al die lichtjes als het donker word, en overdag het aanzicht van die geweldig schattige blauw witte huisjes.. Het lijkt me heerlijk om hier een paar dagen of weken tijdelijk te wonen. Ik spreek geen woord Grieks, maar kan de Griekse keuken wel waarderen en denk dat het de reis meer dan waard is.Op Instagram en Pinterest zie ik altijd een overload aan prachtige kiekjes van mensen die daar hun vakantie vertoeven. Ik krijg hier zowel vakantiekriebels als dikke FOMO van. Ik ben er nog nooit geweest, maar ben zeker bereid om ervoor te sparen. Wellicht volgend jaar..

Ben jij wel eens in Griekenland geweest?

Reacties

  1. Ik kwam toevallig via via op je blog terecht. Ik ben deze zomer voor het eerst naar Griekenland geweest. Naar Zakynthos om precies te zijn en het was er echt heel mooi! Heb er wel het één en ander over gedeeld op mijn blog, mocht je benieuwd zijn. Ik vind Griekenland een enorme aanrader om naar toe te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!

Contactformulier