Welkom op mijn plekje van het web, die geheel in een nieuw jasje gestoken is! Ik weet het, de vorige lay-out had ik helemaal nog niet zo heel lang. Maar ik krijg iedere keer de kriebels om aanpassingen hier en daar te doen, 'helaas' sloeg ik deze keer een beetje door. Hoewel ik tevreden was over de looks van de vorige webversie, de mobiele kon wel wat beter. Omdat ik merk dat er steeds meer mobiele lezers zijn, moest dit echt wel beter. Al snel was bijna niks meer wat het was. 

Het is een tijdje rustiger geweest, waarin er minder blogposts online kwamen, maar waarin ik wel druk was met allerlei achter de schermen klusjes. Zo maakte ik een uitgebreide planner voor de aankomende twee maanden, gevuld met allerlei (naar mijn mening) leuke blogposts en natuurlijk deze nieuwe lay-out. Er waren wat problemen met de commentbar, dit is als het goed is nu eindelijk verholpen. Wat was dit een gedoe, maar goed, er kan dus weer interactie plaatsvinden. 

De comments verschijnen eerst in mijn mailbox, voor ze daadwerkelijk online kunnen komen, maar als dit de enige optie is vind ik het prima. Ik ben erg tevreden over hoe het er allemaal uitziet, zit vol inspiratie en plannen om nog uit te werken. Bloggen vind ik nog steeds erg leuk om te doen, wat me weer extra motivatie geeft.
Het logo is nog hetzelfde, de beige kleur staat centraal in het kleurenpallet en verder is alles rustig, overzichtelijk en minimalistisch gebleven. Hopelijk vind je het mooi en handig in gebruik.. Mochten er nog bepaalde bugs of foutjes opduiken, laat me dat dan zeker even weten.