Eens in de zoveel tijd laat ik heel veel lekkers uit de UK komen om me vervolgens maanden lang mee in te smeren, te badderen, te wassen en te pamperen. Lush helpt mij enorm als het gaat om selfcare, dus geef ik mijn geld hier graag aan uit. Verzending duurt wat langer dan dat het vanuit de Nederlandse webshop zal zijn, maar door het prijsverschil zwicht ik toch sneller voor de UK site. Hier hebben ze meer keuze, grotere (of kleinere) hoeveelheden en zijn ze erg vrijgevig met samples.


Misschien is het handig om te zeggen, ik ben voor 80% overgegaan op Lush. Het is niet gewoonlijk dat ik bij ieder merk zoveel shop, maar ben gigantisch fan. Ik gebruik enkel tandpasta van verschillende drogisterij merken, hier en daar wat van The Body Shop, maar verder alles geheel in teken van The Lushlife. Ik ben nu denk op de helft van het gehele reguliere assortiment testen, en sta helemaal achter dit merk en zijn producten. Het is duurder dan Kruidvat eigen merk, maar ik vind het zo waard.

Om te beginnen kocht ik heel wat shampoo's, omdat ik volledig over gestapt ben en shampoo's er bij mij het snelst doorheen gaan. Inmiddels heb ik alle shampoobars gebruikt, en kocht ik dit keer wat favorieten opnieuw. Helaas is Karma Komba uit het assortiment gegaan, gelukkig kocht ik laatst toen tijdens het tripje naar Lush Den Bosch er nog één, maar als die op is ga ik huilen. Ik ben mega fan van Big shampoo, dit is een goddelijke scrub voor de hoofdhuid en diepe reiniging voor de lokken: dit keer kocht ik de XXL pot waarmee ik zeker een jaar ga doen. Deze big baby (woordgrap, hilarisch) bevat 600 gram en maakt mijn hoofdhuid vast super blij.


Van de zomercollectie kocht ik een aantal producten die mij erg nieuwsgierig hadden gemaakt. Ik had ze nog niet geroken in de winkel, maar bestelde het op de gok. Ik herken steeds meer geurfamilies, wat het erg makkelijk maakt. Twilight shower jelly, klinkt goddelijk. De American Cream solid conditioner werkt vast hemels en de shower oils moeten zorgen voor veel luxe achter het douchegordijn.

Wat producten die ik al vaker heb gehad, Fresh Farmacy gezichtszeep, Mask of Magnaminty gezichtsmasker, Rub Rub Rub shower scrub. En wat body lotions in de 100 gram pot, in Nederland koop je die enkel en alleen in de grotere versies, en dat is voor mij smeren smeren smeren om het op te krijgen. Deze kleine potjes gaan lang mee, a little bit goes a long way. Daarnaast wilde ik wilde nog wat body sprays aan de collectie toevoegen, Dirty en Twilight waren snel gekozen.


Ik kies bij het afrekenen er meestal voor om wat samples te vragen. Ik vraag het altijd lief, en probeer niet krenterig over te komen, maar ik probeer graag items voor ik ze op de gok bestel. Dit keer ging ik voor BOOM! Toothy tabs, Sunblock solid zonnebrand, Coalface gezichtszeep (om mee op vakantie te nemen) Enzymion dagcrème en Avocado co wash, die ik zelf gebruik als haarmasker maar eigenlijk een voedende shampoo en conditioner 2 in 1 is. Ik heb voor samples gekozen die ik makkelijk mee op vakantie kon nemen, na het testen belanden er vast full size producten in mijn winkelmandje. Daar ben ik zeker van!