Weer een maand voorbij, nog even en het echte leven gaat alweer beginnen. Zullen we daar nog even niet aan denken? In de blogpost van vandaag neem ik jullie mee terug naar de afgelopen maand, wat waren mijn favorieten? Wat at ik graag, keek ik graag, welke producten gebruikte ik graag. Ik heb in de afgelopen maand heel wat producten herondekt of leren kennen die inmiddels groot favoriet geworden zijn. Dit keer weer een hele mooie mengelmoes!

Op naar het lijstje aan favorietjes.

beauty •Pink Gellac Lollypop collectie
Afgelopen maand kon je mijn uitgebreide review lezen over deze lakjes, toen was al duidelijk dat ik erg onder de indruk was. Inmiddels heb ik ze allemaal op mijn eigen nagels gehad en kan ik zeggen dat dit een van de beste collecties ooit is geweest. Ik vond Vintage Chic net iets leuker en unieker in samenstelling, en de Uncovered 4 collectie is niet te missen als nudetintlover. Maar Lollypop komt op een mooie derde plek. De lakken dekken in 1-2 laagjes en blijven goed zitten. Nooit meer normale lakjes voor mij!

serie •The Big Bang theory
Vorige maand verscheen totaal onverwachts The Big Bang Theory op Netflix. Maar liefst 11 seizoenen om te bingewatchen. Een oude serie die ik af en toe voorbij zag komen op Veronica, maar nu eindelijk in zijn geheel te kijken is. Mocht je de serie niet kennen, het valt in dezelfde categorie als Friends. Maar dan net eventjes wat anders. The Big Bang Theory ging in september van 2007 van start. De serie draait om een groep wetenschappers die van stripboeken, games en sciencefiction houden. Ze raken bevriend met hun nieuwe buurvrouw Penny die het probeert te maken als actrice. Een gestoorde vriendengroep met wat persoonlijke tikjes, maakt het hilarisch om naar te kijken. Inmiddels zit ik al in seizoen 7. Oeps!

food •Cornetto aardbei
Zeg jij zomer dan zeg ik ijs. Heerlijk! Iedere dag gaat er wel een doorheen. Wat een verwennerij. Ik heb het gevoel dat ik in mijn eentje alleen al het landelijk gemiddelde aan ijs eten ophaal. Vind ik dit erg? Nee. De laatste tijd ben ik weer helemaal fan van de cornetto ijsjes. Hoewel aan de vanille (originele) variant niet te toppen is, vind ik aardbei geen verkeerde toevoeging. Waarom kiezen? Heerlijke vanille en fruitig aarbeienijs in een wafelhoorntje, met bovenop wat witte chocoladekrullen. Lekker smullen!

beauty •Lush Herbalism gezichtsreiniger
In mei schafte ik voor het eerst een andere verse reiniger aan dan Let The Good Times Roll: het werd Herbalism. Een groene hulk substantie die geweldig zou moeten zijn voor de gemengde huid. Herbalism is namelijk verrijkt met extracten van brandnetel, rozemarijn en rijstazijn die je huid reinigen en vuil en vet verwijderen. Blauwe kamille en Roos absolue balanceren de huid. Rijstzemelen en gemalen amandelen zorgen voor een subtiele scrub, wanneer de amandelen met water gemengd worden ontstaat een zachte, verzorgende melk. Het chorofyl in Herbalism halen we uit alfalfa, rijk aan vitamines en mineralen, ze zorgen voor een stralende huid. Meng een hoeveelheid ter grootte van een erwt op je handpalm met wat water, masseer in en spoel af met lauwwarm water. Ik moest even wennen aan de substantie, deze is namelijk een stuk korreliger dan die van LTGTR, maar al snel had ik het -gebruiken zonder alles groen te maken- onder de knie. Mijn huid werd hier rustig van, meer in balans en onzuiverhedenvrij van. Zeker voor herhaling vatbaar! Inmiddels ben ik overgestapt op een andere reiniger genaamd Movis, deze is in vaste vorm. Wat ik hier van vind volgt later.

beauty •L'Oreal Brow Artist Xpert Eyebrow Pencil 102 Cool Blonde
Soms kom je er pas achter hoe geliefd een product is, wanneer hij opgaat. Dit had ik met het wenkbrauwproduct van L'Oreal genaamd Brow Artist Xpert. Ik heb deze een keer ter review ontvangen, en vervolgens opnieuw gekocht tijdens een 1+1 actie omdat de kleur zo goed matcht met mijn eigen wenkbrauwen. Ik zou mezelf niet zijn als ik genoeg make-up heb leggen om tien jaar mee door te komen, maar afgelopen maand ging al mijn wenkbrauw stuff op. Op een wenkbrauwgel na. Paniek! Ik wist meteen welk product ik moest kopen, en waar ik het de aankomende maanden bij kan laten, dit potloodje is namelijk super fijn! Heel natuurlijk, niet te assig niet te warm. Ik ben fan! Meteen twee backups ingeslagen.

Heb jij afgelopen maand iets tot favoriet uitgeroepen?