Afgelopen week viel er enorm veel regen, het leek wel herfst! Maar vrijdag leek het een warmere en drogere dag te worden, tijd om naar buiten te gaan. Een dagje dieren kijken. Vroeger ging ik vaak op schoolreisjes naar dierentuinen, maar dit is inmiddels alweer jaren geleden. Met de spaaractie van Albert Heijn kun je met het tweede kaartje gratis heel wat uitjes af, ons leek een dagje dierentuin wel leuk. Ik nam mijn camera mee en schoot wat mooie kiekjes. Die wilde ik graag met jullie delen. Ik had ze ook al gedeeld in mijn Instagram stories, maar de foto's komen toch mooier tot z'n recht in een losse blogpost.

Ik ben dol op dieren, vooral op de dieren die je in dierentuinen aantreft. Olifanten, pinguïns, giraffen, aapjes en flamingo's. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Extra pluspunt? Dit is een van de weinige dierentuinen die honden toelaten. Deze zag je dan ook veel lopen, maar dat is dan ook niet zo gek. Het was druk, veel kinderen en families die nog van een laatste uitje in de vakantie genoten. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Ik vond het een mooi park, prachtige dieren! De dieren stonden er rustig bij, zelfs nu er een food truck evenement in het park zelf aan de gang was. Ik was hier nog nooit geweest, en het viel zeker niet tegen. Ik heb altijd een dubbel gevoel bij dierentuinen, ik ben er niet tegen, maar ook zeker niet voor. Samenhangend met het feit dat de wilde natuur inmiddels niet meer zo veilig is als dat het ooit was. Misschien hebben ze wel een veel betere kans op overleven, misschien ook niet. Gelukkig zagen ze er niet ongelukkig uit en leken ze ontspannen van het zonnetje te genieten. Vijf uur later en honderden foto's verder gingen we voldaan naar huis. Een geslaagde dag!