Weer eens een shoplog! Bijna een jaar geleden maakte ik een keer een shoplog voor mijn site. Niet dat ik sinds die keer geen kleren meer gekocht had, nee alles behalve. Het zijn spiegel selfies geworden, omdat het de laatste dagen echt rot weer was. Regen, kou en bewolking zijn geen dingen die je verwacht in juli. Stiekem word ik heel gelukkig als ik een fijn koopje kan scoren, zeker nu ik bijna begin aan de challenge van drie maanden niks kopen. Aan impulsaankopen heb je niets, daarom koos ik weloverwogen om nog wat items aan mij kledingkast toe te voegen die ik echt leek te missen in mijn huidige kledingkast. Het is overal sale, dit betekent dat je heel wat kunt besparen op sale tops, sale jurken of sale broeken.

Eens per jaar zitten we er klaar voor: de start van de zomer sale voor leuke outfits. Tijdens de zomer sale worden leuke dames outfits tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden en wordt er plaats gemaakt voor de nieuwe collectie / fashion. Bij het woord sale wordt de één heel blij, waarbij de ander denkt aan de “minder leuke” zomercollectie die overblijft. Ik heb heel wat leuke items voor een prima prijsje in kunnen slaan, om het tegendeel te bewijzen! Het zijn items van diverse merken zoals Only, Vero Moda en Object en de items kostte tussen de 5-20 euro per stuk, ze zijn als het goed is allemaal nog te koop, maar dan moet je er wel snel bij zijn!

Stiekem word ik heel gelukkig als ik een fijn koopje kan scoren, zeker nu ik bijna begin aan de challenge van drie maanden niks kopen. Aan impulsaankopen heb je niets, daarom koos ik weloverwogen om nog wat items aan mij kledingkast toe te voegen die ik echt leek te missen in mijn huidige kledingkast. Sommige mensen vinden sale verschrikkelijk, maar ik hou ervan! Ik ben er zelfs goed in en heb er een sport van gemaakt om laatste items te scoren of sites in de gaten houden tot kledingstukken weer op voorraad zijn. Kledingstukken voor de helft of soms zelfs met 70% korting scoren, word ik heel gelukkig van, en heb daar dan ook enige check-ups voor over. Heel veel van mijn kleding koop ik dan ook in de sale. Want waarom de volle pond betalen als je weet dat het toch in de sale komt. En dan kan ik de hoeveelheid kleren die ik koop nog een beetje goedpraten met mezelf. Oke, slecht excuus, ik geef het toe ik ben wel een beetje verslaafd. Het is maar goed dat binnenkort even de hand op de knip gaat.

Naast een toffe tussenjas, wat t-shirts die altijd van pas komen en een hele toffe zwarte pantalon kocht ik ook een regenjas. Je ziet het goed, het is zomer en Nienke koopt een regenjas. Jaaa, deze wilde ik al hebben toen ‘ie in de normale collectie zat maar toen vond ik hem te duur voor een jas voor erbij. Hij is prachtig pastel geel (opvallend, plus om toch een beetje blij van te worden op een regenachtige dag) en echt een musthave voor herfst en het voorjaar. De afgelopen weken heeft het zo veel geregend en ik baalde iedere keer dat ik geen jas met capuchon of 'echte' regenjas had. Ik heb hem nog niet buiten getest, maar hopelijk is hij waterdicht!


Ik heb heel veel centjes bespaard en heb weer een stapeltje kleding waarmee ik weer even vooruit kan. Het is niet perse dat ik wat nodig had, maar sinds dat ik mijn kledingkast Marie Kondo style heb aangepakt, is mijn basic t-shirt stapel wat klein en met deze vier erbij kan ik diverse looks maken. De overige items kon ik niet langen 'hangen' in de online shop. De jassen waren spotgoedkoop en ga ik zeker veel dragen en de zwarte gestreepte broek voelt echt als een pyjamabroek.. Ik praat weer een hele hoop goed, maar ik ben echt blij met mijn items!


*Artikel in samenwerking met Sans-Online