Ben je lekker fanatiek aan het sporten maar kan je sportkleding wel een upgrade gebruiken? Dat komt goed uit want Primark heeft op het moment een hele leuke workout collectie met hele toffe items en prints. Ik koop al jaren niet meer bij de Primark, op sokken, ondergoed en sportkleding na. Deze items gaan namelijk lang mee en hebben mij nog nooit teleurgesteld. Ik sta niet achter de fast fashion movement van dit bedrijf, maar eerlijk is eerlijk, de sportkleding is altijd van prima kwaliteit! Ben je nog op zoek naar een top, legging of sport BH? Dan moet je zeker even naar deze collectie kijken.

Het aanbod kan per winkel verschillen, maar ik denk dat je bij Primark altijd wel op het goede adres bent als het gaat om sportkleding. Zelfs in de tijd dat ik nooit sportte, kocht ik fijne yogaleggings en dikke truien om vervolgens mee op de bank te hangen. Jep, guilty. Ik vind de setjes allemaal erg mooi eruit zien, ze zitten vast heerlijk en kunnen goed met elkaar gedragen worden. Mixen en matchen kan niet alleen met swimwear, sportkleding kan je ook samen combineren. Mijn favoriet uit deze collectie is toch wel het grijze setje. Ik heb de prijzen niet paraat, maar Primark kennende kost het vast geen rib uit je lijf.