Welkom
Ik ben Nienke, een enthousiaste, nuchtere meid. Op mijn blog schrijf ik over beauty en mode, met hier en daar een hintje lifestyle en een mini-dosis interieur.

Mijn zomerse guilty pleasures

Een guilty pleasure is iets dat we leuk vinden of waar we van genieten, maar waar we ons eigenlijk een beetje voor schamen of horen te schamen. Gelukkig schaam ik me niet snel, maar dit betekent wel dat ik me aan veel dingen schuldig maak. Het leek me leuk om eens een handjevol te delen, met dit keer de zomerse guilty pleasures in het speciaal. Toen ik het lijstje met mijn guilty pleasures wilde maken, had ik binnen no-time een aantal voorbeelden verzonnen. Blijkbaar hang ik van guilty pleasures aan elkaar. Sommige ongetwijfeld herkenbaar, sommige een tikkeltje bijzonder.

Ice, ice baby
Ik ben helemaal gek op ijs; Italiaans ijs, een beker Ben & Jerry’s, Magnums, een McFlurry, softijsje of een perenijsje, je kunt me er bij wijzen van spreken ’s nachts voor wakker maken. Misschien niet heel gek, in de zomer zien we het allemaal als favoriete snack. Maar deze meid eet elk seizoen van het jaar met gemak ijs. Mijn vader werkt in de ijs dus het is er een soort van met de paplepel in gegoten. Zeker nu het zomer is gaat er geen dag voorbij dat ik ijs eet. Eigenlijk best slecht, maar ik houd ervan.

Gossip Girl
Iemand Gossip Girl nog nooit gezien? Shame on you. Gossip Girl is mijn guilty pleasure op het gebied van series. Want Nate Archibald. Ik heb de serie twee keer van voor naar achter gezien en overweeg serieus om daar een derde keer aan toe te voegen. Ik hoop dat Netflix dit nooit verwijderd, en het altijd te bekijken valt. Gossip Girl marathons zijn de beste die er bestaan.

ASMR videos
Als je niet weet wat ASMR is, dan zou ik je adviseren dit even op te zoeken op YouTube. Zacht gepraat, getik met nagels, het geluid van iemand die met potlood op papier aan het tekenen is.. Ahh, ik word daar zo rustig van. Als ik niet kan slapen, zet ik ook meteen een ASMR video op die ik nooit tot het einde kan afkijken omdat ik dan al in slaap ben gevallen. Maar het is wel een beetje gênant, haha. Tenen kromend voor de een, slaapwekkend en ontspannend voor de ander.

Uren op Funda spenderen
Ik kan mezelf uitstekend vermaken met rondneuzen op Funda. Ik ben vast niet de enige die dit wel eens doet. Ik kan met mijn arme studentenloon helemaal niks betalen, maar binnenkijken alleen al doet me goed. Dan zet ik het minimaal bedrag op bijvoorbeeld een tonnetje of tien en kijk ik schaamteloos rond in paleisjes die ik van z’n lang zal ze leven nooit niet zelf kan betalen. Beetje dromen mag altijd toch?

Mijn haar slecht behandelen
Jup, guilty. Ik behandel vaak mijn haar slechter dan ik zou willen, om vervolgens te hopen dat alles weer mooi aangroeit of het op mysterieuze wijze wel weer goedkomt. Ik heb nog nooit mijn haar gekleurd, wat toch echt wel doodzonde nummer een op dit gebied is. Maar in de zomer laat ik warme tangen, föhns en liters zeewater mijn mooie blonde coupe flink mishandelen. Gelukkig zijn er dan verschillende middelen om naar te grijpen, zoals CG haarproducten -haarproducten zonder sulfaten, siliconen, minerale oliën, wax en uitdrogende alcohol- die de juiste ingrediënten bevatten en lief voor je haar zijn. Dat alles maar weer mag shinen!


Eigenlijk kan ik nog wel even doorgaan. Ik heb bijvoorbeeld keihard meezingen in een auto met open ramen niet eens genoemd. Ik hoop dat jullie mij dit vergeven..

Delen jullie bepaalde guilty pleasures met mij, of heb je een unieke die je durft te delen?
Goed nieuws! Vanaf nu kun je weer lekker commenten onder mijn blogposts. 
Ik had wat technische struggles, maar inmiddels zijn die allemaal verholpen. 
Laat vooral een comment achter, ik vind interactie altijd leuk!

Reacties

 1. Ik word echt heeeeeeeelemaal kriebelig van ASMR. Had laatst voor het eerst een video opgezet en na een minuut uitgezet, hahah. Niks voor mij. In de zomer kan ik wel dagenlang ijsjes eten zonder er genoeg van te krijgen. Hetzelfde geldt voor fruit en salades. Heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Ik mag ook wel wat liever voor mijn haar zorgen. CG producten, klinkt als een wondermiddel voor mijn krullend haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar, ik ben een van de weinige die ik ken die echt relaxed wordt van ASMR. Je moet wel eerst vinden welke triggers je helpen. Bubbeltjesplastic vind ik zelf altijd erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iris Kraaier06 juli, 2019

  Oh vreselijk ASMR, geef mij maar bakken met ijs. Foodcoma's doen het hier veel beter ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaa, funda'en is super leuk. Doe dit vaak in mijn pauzes en dan kijken collega's soms raar. Op Facebook komen vaak nieuwe huizen voorbij en dan kan ik het echt niet laten om even te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je ze zo open deelt, ik heb naast Love Island geen guilty pleasures.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te lezen en u zo beetje te leren kennen.
  Ik zelf ben ook iemand die verslaaft is aan ijscream en iedereen kan me met dat plezier dan dan met een stukje taart.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!

Contactformulier