Als je me kent weet je dat ik niet perse een kleurrijk type ben, maar pastelkleuren kan ik altijd wel waarderen! Vrolijke zoete kleurtjes, in vijf leuke tinten. Ik was niet alleen blij verrast bij het zien van de nieuwe collectie, maar ook de gellak potjes kwamen als een verrassing uit de doos. Deze hebben namelijk een kleine make-over gekregen. Net als voorheen kun je op de dop zien welke kleur het is maar nu ook aan het etiketje op het flesje in plaats van het kleine strookje. Ik vind het in ieder geval er super vrolijk en leuk opzien, en als groot pluspunt, op deze manier valt de kleuren nog beter op in je stash. En maakt het het kiezen van een kleurtje wellicht iets minder moeilijk.
De laatste tijd bestaan collecties uit 5 kleuren, voorheen was dit vaak 7 maar sinds ze uitkomen in vijftallen vind ik het zelf wel een stuk makkelijker om te bepalen welke kleurtjes ik eerst wil testen. Misschien grappig om te delen, maar voor reviews zoals deze heb ik soms echt keuzestress voor het leven. Ik gebruik niks anders meer, geen normale lakjes of gellakken van andere merken: Pink Gellac it is. Trouwe fan, heerlijk dat alles zo goed blijft zitten en er zo'n groot assortiment is aan kleuren. Inmiddels telt mijn collectie wel meer dan 60 lakjes. Erg hé? Op naar de kleuromschrijvingen!


264 Lady Grey // Lady Grey is een zacht grijze gel nagellak kleur met een creamy finish, een uniek kleurtje als je het mij vraagt. Dit is echt de perfecte kleur om bij iedere outfit te combineren, ongeacht welk seizoen het is. Grijs is normaal wat grauwer, maar deze finish is wat warmer van ondertoon. Ik kan het niet echt goed uitleggen, maar dit is geen doorsnee kleurtje.

265 Milkshake Pink // Milkshake Pink is een stapel in een collectie als deze. Suikerspin/milkshake roze die je meteen doet denken aan de lente. Ik krijg er echt lentekriebels van! Ik ben normaal niet zo van roze, maar deze tint kan heel mooi zijn. Ik vind het zelf belangrijk (en stiekem ook leuk) om 'regenboog' kleuren goed te combineren, en kleuren terug te laten komen. Ik heb vast wel een zomersjurkje waarbij dit kleurtje goed past! 

266 Baby Blue // Baby Blue is een lakje waar je geen blues van krijgt. Een prachtige zacht blauwe kleur en past helemaal bij de zomer als je het mij vraagt! De dekking is verbazingwekkend goed, in de tijd dat ik normale nagellak droeg ontweek ik meestal tinten zoals deze om zo'n vervelende waterige dekking en tienduizend lagen te moeten voorkomen. Dit kleurtje is prachtig! Lijkt wel een beetje op Paradise Blue uit de Vintage Chic collectie, maar goed. Je kan maar nooit genoeg baby blauw hebben.. toch?

267 Sunset Orange // Sunset Orange neemt je mee naar het strand en prachtige zonsondergangen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik normaal niet zo houd van de kleur oranje en het alleen draag op Koningsdag maar door dit kleurtje ben ik begonnen te twijfelen of dit misschien wel niet het mooiste zomerse kleurtje is die je kunt dragen. Bij getinte dames vind ik het altijd super mooi staan, misschien moet ik er zelf ook maar snel aan geloven? Ik heb deze nog niet bij mezelf aangebracht, maar ik denk dat ik dit wel heel erg snel ga doen. 

268 Sweet Purple // Sweet Purple is het laatste kleurtje uit de collectie, en ook meteen het kleurtje die ik meteen als allereerste aanbracht. Deze tint matcht namelijk prachtig met mijn lila spijkerjasje en ik ben helemaal verliefd op deze prachtige combo. Subtiel koel, maar onwijs mooi op handen en voeten. Niet te licht niet te donker, ik was meteen verliefd. Paars ontwijk ik altijd enorm erg, maar van lila gaat mijn hart echt sneller kloppen. Gek he? Hiervoor had ik Pastel Purple op, een vergelijkbaar kleurtje en na 1,5 week verveelde hij nog steeds niet, al vind ik na twee weken meestal wel dat het tijd wordt om een ander kleurtje aan te brengen. Gewoon, omdat ik anders in ja-ren tijd nog niet eens alle gellakjes meerdere keren kan gebruiken.
 ___________________
Een collectie om blij van te worden, ik ben in ieder geval erg te spreken. Blauwe en roze tinten komen altijd van pas, maar ik ben blij om te zien dat ze er een toffe kleur als Lady Grey hebben toegevoegd. Zoiets had ik nog nooit gezien! Sommige tinten lijken misschien niet uniek, omdat Pink Gellac veel vergelijkbare tinten verkoopt, maar als je ze naast elkaar houdt zien ze er toch weer heel anders uit. Of dit nou is in finish of ondertoon is, ik vind het een goede toevoeging op mijn huidige stash. De Lollypop collection en nog veel meer andere tinten zijn te bestellen op www.pinkgellac.nl.

*Ontvangen ter review