We zitten alweer in juli, en dat betekend dat we alweer afscheid hebben genomen van de maand juni. De zomer is begonnen en ik heb in de afgelopen maand heel wat producten (zowel op het gebied van beauty, fashion en lifestyle) leren kennen die inmiddels groot favoriet geworden zijn. Ik heb dit al een tijdje niet meer gedaan, maar het leek me wel een goed idee om dit weer op te pakken. Met dit keer een skincare product, maar liefst twee make-up producten, lifestyle boek en kledingstuk.

Na-kd logo print denimjacket
Een kledingstuk die mijn hart veroverde, en ik denk dat ik een kledingstuk nog nooit zovaak en zo veel achter elkaar gedragen heb. Hij is stoer, staat perfect op heel veel outfits en is daarnaast de perfecte jas bij temperaturen zoals deze. Het is zomer, maar soms kun je helaas nog wel een jas goed gebruiken. Een wat duurder item dan dat ik normaal uitgeef aan kleding, maar dan heb je ook wat. Het is een zeer uniek jasje, heb hem nog bij niemand anders gezien en valt prachtig oversized. Ik ben fan!

Lush Magical Moringa primer
Een product die ik uitkoos na de lush party vorige maand. De medewerkster van Lush vertelde mij dat dit vroeger eerst door het leven ging als moisturiser, maar nu bestempeld word als primer. En hij doet een beetje van beide, dit is wat het product zo bijzonder maakt. Het is op oliebasis, wordt vloeibaar door opwarming tussen de vingers en smelt als het ware samen met de huid. Het is vettig, maar eenmaal aangebracht op de huid geeft het een velvet mat gevoel. Mijn make-up zit hierdoor beter op zijn plek en smelt met warme temperaturen niet van mijn gezicht. Geen goedkoop product, wel een hele goede!

#Happy Life 365 lifestyleboek
Eén van de boeken die ik mezelf cadeau deed in mei, die mij erg goed bevallen is. In Happy Life 365 laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Aan de hand van thema's als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Kelly vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creëert. Niet perse een life changing boek, maar brengt je wel even terug bij jezelf. 

Esteé Lauder double wear foundation
Een ride or die op het gebied van make-up, de foundation die bij mij persoonlijk het meest mat en het langst blijft zitten. Het is al de tweede zomer dat ik 'm gebruik, en kan inmiddels niet zonder. Ik heb de kleur sand, die in de winter te donker is, in de lente met mengen goed kan en in de zomer echt mijn kleur is. Is super zuinig in gebruik en is een van de weinige foundations die geen velletjes of droge plekken accentueert. Daarnaast blijft het goed zitten bij warm weer en zweetparades. Ik gebruik het niet iedere dag, maar als ik voor een make-upje ga is dit de perfecte basis.

Anastasia Beverly Hills sultry eyeshadowpalette
Mijn favoriete nudekleuren, allemaal samen in een palette. Dit was echt de beste koop van 2019, omdat ik sindsdien geen ander oogschaduwpalette aangeraakt heb. Als ik ergens naar toe ga, neem ik enkel dit palette mee en kan ik alle looks maken die ik wil. Vooral de kleur in de onderste rij, tweede kleur van links genaamd 'Twig' is mijn favoriete kleur op dagelijks gebruik. Enkel dit kleurtje in de arcadeboog en wat van de basekleur 'Fresh' op het bewegend ooglid, en ik ben klaar! Alle kleuren hebben een geweldig pigment en blijven (onder begeleiding van een likje Too Faced Shadow Insurance) de hele dag zitten. Fave!

Van welk product werd jij blij afgelopen maand?