Update: Antwerpen & zomervakantie

zaterdag 29 juni 2019

Summer break.. Het moment waar ik stiekem het hele jaar naar uitkijk, mijn zomervakantie is begonnen! Ik weet niet of jij ook al vakantie hebt, of nog even door moet knallen. Hopelijk duurt het dan niet al te lang, en kan je (snel ook) genieten! De afgelopen weken waren erg druk, waardoor de blog even op een lager pitje kwam te staan. Maar inmiddels heb ik alle deadlines, projecten en toetsweken overleefd en is het zover om vakantieplannen te maken. Ik heb sinds woensdag vrij en sindsdien hebben we een Nederlandse hittegolf 'hangen', waardoor ik mijn hete laptopje op mijn schoot nog niet zo'n goed idee vond. Maar vandaag praat ik jullie helemaal bij!

Deze week stond er iets tofs op de planning, namelijk een tripje naar Antwerpen. Hoewel het maar een paar dagen waren heb ik onwijs veel van de stad gezien en voelde het echt als een week. Het was onwijs warm, met wel temperaturen rond de 40° maar ik had het voor geen goud willen missen! Ik kom bijna nooit in BelgiĆ«, en dit was mijn allereerste bezoek aan Antwerpen. Ik zou er bijna een pocketboek over kunnen schrijven, maar dat doen we niet. Kort samengevat: Hostel hoppen, (bijna) broekplassen van het lachen, frites kauwen, gebouwen bekijken, kleedjes kopen, amai roepen en zweet wegblotten.. De winkelstraat Meir was prachtig en ik heb in de solden (sale) wat mooie items kunnen scoren.

Eenmaal thuis ging alles uiteraard meteen in de was, want wat heb ik lopen zweten. Normaal kan ik de warmte nog wel aan, maar dit was echt gekkigheid. Je komt er dan ook meteen achter wat mist in de kledingkast. Luchtige, katoenen, loszittende en lichte kleding, daar was ik niet helemaal goed op voorbereid. Maar goed, een les voor in de toekomst! 


Ik ben vroeg dit jaar, voor mijn gevoel moet half Nederland nog naar school. Maar voor mij is het klaar. Ik hoefde gelukkig niks te herkansen, anders had ik ergens aankomende week nog naar school gemoeten. Nu is het afwachten op het studieadvies, maar ik verwacht geen rare dingen. Tijd genoeg dus om een hoop leuke dingen in te plannen en mij weer helemaal op het bloggen te werpen. Door het vakken pakket op school ligt mijn interesse steeds meer op grafisch design, en ik probeer dit ook steeds meer in mijn lay-out terug te laten komen. Op the gram probeer ik mij ook ei kwijt te kunnen, ik ben (whats new) begonnen aan een nieuwe feed. Nog niet gezien? - @nienkehilbrands