Oh man, ik ben helemaal in de lente vibe. Het is zelfs zo erg dat ik allemaal lente/zomer kleding aan het kopen ben, terwijl ik sommige dingen nu helemaal nog niet aan kan doen. Al zien de weersvoorspellingen er wel echt veel beter uit, aankomende week gaan we namelijk alweer de 20 graden aantikken! Ik weet niet wat ik heb, maar ik ben op dit moment zo verslaafd aan het kopen van kleding. Ik moet het eigenlijk helemaal niet doen (want wanneer gaan we eens fanatiek aan het sparen?) maar de collecties van het moment zijn zo leuk, en helemaal mijn smaak. Tijd om weer eens een leuke outfitcollage samen te stellen.

Omdat we hoopvol blijven dat die prachtige witte melkflessen van ons de zon nog gaan zien dit seizoen, leek het me wel leuk om een perfect outfitje voor op een warme zomer dag te delen. Buiten is het heerlijk warm, de dagen lijken eindeloos te duren, iedereen loopt in zomerse jurkjes en rokjes. Hoeveel graden het dan ook is: de dag begint met het kiezen van een goede outfit voor de dag. Zelf ben ik elke ochtend wel een aantal minuten bezig met het bepalen wat ik aan wil doen. Maar bepaalde lookjes heb je meteen in je hoofd zitten. Zo zag ik dit Na-kd spijkerjasje meteen leuk staan op een zomerse, korte jumpsuit in beige kleur. In de webshop van OTTO zie je bijvoorbeeld veel inspiratie voor dit soort jumpsuits. Nudetinten zijn daarnaast hipper dan ooit, en ik ben helemaal verliefd geworden op beige. Deze kleur komt mooi terug in het tasje en de zonnebril, iets wat ik zelf -als de perfectionist die ik ben- altijd erg fijn vind.