Ik weet niet of jullie het weten (want ik blog er amper over), maar ik houd van make-up. Als je met mij winkelt en ik een Douglas of ander willekeurig beautyshop zie, ben je me kwijt. De laatste tijd ben ik weer veel aan het kijken naar mooie make-up producten. Ik heb afgelopen weekend mijn complete make-up stash opgeruimd en zoveel weggedaan. En ging het meteen weer kriebelen om wat nieuwe producten toe te voegen. Ik kijk make-up tutorials en ik heb in mijn hoofd altijd een grote verlanglijst zitten van beautyproducten. Wat precies op mijn beauty wishlist van het moment staat, zie je hier!

Becca C Pop Highlighter €38,76  // Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara €22,99 // Too Faced Clover Eyeshadow Palette $49 // Colourpop lipbundle $21 // Lush Magical Moringa primer €39,95 //Anastasia Beverly Hills Sultry Palette €56,05 // Colourpop Flexitarian Highlighter $8 // Lush Rose Jam Body Spray // Real Techniques Travel Essentials set €25,95 // L' oreal Brow Artist Pencil €11,99 // Anastasia Beverly Hills Norvina Palette €56,05

Mijn beauty wishlist is de laatste tijd erg groot geworden. Ik ben de laatste tijd steeds meer aan het kijken bij de ‘duurdere’ make-up merken. Eigenlijk koop ik heel weinig high-end make-up maar toch blijf ik er kijken. Maar waar ik echt jaloers van kan worden, zijn make-up collecties van anderen. Ik kan uren youtube video's turen waarin naar mensen die vier IKEA kasten vol hebben met make-up, allemaal perfect georganiseerd. Het liefste zou ik ook zo’n enorme collectie hebben, maar dat van mij komt echt totaal niet in de buurt. Veel make-up is niet waar ik van droom, maar vooral een mooie selectie aan producten die uniek zijn, stuk voor stuk kwalitatief goed.

Het eerste item van de wishlist kon ik al meteen afstrepen, ik bestelde namelijk tijdens een kortingsactie van de Douglas het prachtige Sultry palette van Anastasia Beverly Hills. Op naar meer moneys spenden. ;)