Een paar weken geleden deelde ik wat foto's, die ik had gemaakt in een mooi natuurgebied. In plaats van ze gewoon op mijn computer te laten staan, heb ik er iets leuks mee gedaan. Namelijk ze afgedrukt op posterformaat! Ze hangen inmiddels een tijdje aan de muur en iedere keer als ik er naar kijk moet ik weer spontaan glimlachen. Gek he, dat een herinnering altijd gevoelens blijft opgooien. De mooiste herinneringen moet je inlijsten. Letterlijk en figuurlijk. Een foto cadeau doen suf? Zeker niet, gooi er een leuke lijst omheen en de wand is niet meer zoals het ooit geweest is.

Hoewel ik alweer een tijdje in het nieuwe huis woon, was de slaapkamer muur nog akelig leeg. Wat doe je dan? Juist, posters ophangen. Ik wist wel dat je bij winkels zoals de HEMA foto's kon afdrukken, maar groots je eigen foto's tot posters laten ontwikkelen, dat had ik nog niet eerder gehoord! Bij fotocadeau kan het blijkbaar allemaal. Ze kwamen aan in handige transportkokers, na wat perfectionistisch lijsten poetsen en twee spijkers in de muur slaan hingen ze dan. Naast de twee foto's die ik zelf maakte, bestelde ik ook nog een fotoposter van een hele leuke oogprint. Die ik goed vond passen op mijn nachtkastje naast mijn bed. Kijk, een poster hoeft niet perse aan de wand te hangen. Zet 'm neer, plaats wat leuke decoratie en klaar. Geen gedoe met spijkers slaan of muren verpesten.

De combinatie van deze verschillende lijsten en poster vind ik erg gaaf geworden en ik ben er super blij mee. Ik had niet kunnen dromen dat het resultaat zo gaaf zou worden. Een super tof aandenken, zeker als je de foto's zelf geschoten hebt. De drie posters en twee lijsten bij elkaar waren €150,-. En dit zijn hele grote lijsten, kun je nagaan hoe goedkoop een losse fotoposter zou zijn. De posters variĆ«ren in prijs en zijn naar mijn mening absoluut niet duur. De lijsten zijn wat duurder, maar je kunt natuurlijk ook alleen de fotoposters bestellen, en de lijstjes ergens cheap scoren. Ben je een poster zat, dan vervang je hem gewoon voor een nieuwe. Simpel, toch?

*In samenwerking met Fotocadeau