Ik ben echt dol op minimalistische accessoires en sieraden, voor mij hoeven sieraden echt niet super opvallend of groot te zijn. Kleine oorbellen, simpele ringetjes, en verfijnde kettinkjes. Less is more! Ik ben echt fan van de wat kleinere sieraden, met kleine details. Niet super opvallend, maar toch wel een toevoeging op je outfit. Dat is precies wat deze mooie oorbellen doen, je look upgraden en echt wat toevoegen aan de outfit, maar alsnog het heel rustig houden. Mixen en matchen, de meeste items  combineren gemakkelijk. Als het aankomt op accessoires, is My Jewellery mijn shop. Het stijltje past helemaal in mijn straatje en vaak kom ik ook terug op dezelfde items. In dit artikel laat ik graag zien waarvan ik -op dit moment- helemaal weg van ben!

Zelf heb ik altijd periodes waarin ik veel sieraden draag, of helemaal niks. Momenteel zit ik helemaal in de sieraden-vibe, en draag ik maar liefst bijna elke dag één/twee ringen, een ketting en een paar oorbellen. Voorheen vond ik mijn bril en een riem met mooie details al wel genoeg, maar tegenwoordig pak ik meer uit. Zo heb ik ook nog een heel leuk enkelbandje, maar die draag ik niet elke dag omdat ik bang ben dat ik hem met mijn klunzigheid kapot maak. Het kwam dan ook goed uit dat ik wat nieuwe items bij My Jewellery mocht uitzoeken. 

Al snel had ik een lijstje samengesteld met wat prachtige items op een rij. Helemaal niet erg, voor nu heb ik genoeg om zo nu en dan wat sieraden af te wisselen. Ik moet oppassen om alsnog niet de hele online webshop of boutique leeg te roven. Er viel een soort hebben-hebben-hebben waas over me! In dit artikel laat ik items uit drie verschillende collecties zien, maar dat worden er in de toekomst vast meer. My Jewellery kennende droppen ze vaak collecties op momenten dat je het helemaal niet verwacht. Natuurlijk ook de seizoensgebonden collecties, maar daarnaast ook nog een hele rits. Dit triggert mij altijd enorm. De nieuwsbrief-kortingscodes worden hier dan ook altijd, inruil voor een legere portemonnee hebberig gebruikt.

Mocht je geen fan zijn van sieraden, of ze simpelweg veel vergeten om te doen: met andere accessoires kun je ook los gaan. Zo is de 90's trend, de scrunchie helemaal terug van weggeweest. Scrunchies geven je haar én outfit net even die twist. En kun je je hart ophalen aan de tassen van My Jewellery. Rugtasjes, heuptassen en schoudertasjes. Ik heb er inmiddels al vier bij elkaar gespaard, en dat is voor mijn doen best veel voor een merk, vaak koop ik tassen overal en nergens. Maar mijn laatste aanwinst, een zwarte rugzak met gouden details. Naast dat de backpack natuurlijk al mooi van zichzelf is, is hij ook nog eens super fijn in gebruik. De rugtas bevat een groot open vak, een vakje met rits en twee kleine vakjes voor je telefoon, ov chipkaart of sleutels. Deze toffe rugtas uit de Ciao Bella collectie is mijn nieuwe favoriete tassenkindje! De collectie in huize Hilbrands breidt vast nog uit.

*Artikel bevat gekregen producten van My Jewellery
-maar ben zelf ook een mega enthousiaste shopper van dit merk-

Heb jij een favoriete (webs)hop waar jij jouw sieraden altijd koopt?