Uit de pers: Liefde is.. Ben & Jerry's

vrijdag 25 januari 2019

Ice, ice baby! Gisteren sneeuwde het, vandaag staat er ijs op het menu. Als jong meisje was dit het merk die al snel mijn hart gestolen had. In die tijd waren er helemaal nog geen influencers, maar mijn lieve papa werkte voor dit bedrijf, waardoor ik al snel een proefpersoon en fijnproever werd! Niet gek dat dit merk altijd een speciaal plekje in mijn hart heeft gehouden. Er is tenslotte geen betere guilty pleasure dan onder een kleedje -in je eentje of samen- een pot in te duiken! Ik ben helemaal geen cheesy valentijnstype, maar Ben & Jerry maken aankomende Valentijn net wat leuker. Zo brengen ze een Limited edition uit én kun je je eigen pot personaliseren. Smelt jij ook al?

De nieuwe smaak heet -hoe toepasselijk- 'Love Is'. De nieuwe variant smaakt naar cookies. bevat roze salted caramel stukjes -ohwauw- en heeft een roze toppinglaag. Alsof dit niet al fantastisch genoeg is, is er nóg een hele goede reden om een pot van deze Ben & Jerry's te kopen. Een deel van de opbrengst gaat naar advies en ondersteuning aan vluchtelingen en asielzoekers in het Verenigd Koninkrijk.

*Bron foto: Ben & Jerry's
'' Ben & Jerry’s en valentijn is een perfecte match. We zijn er voor je wanneer je single bent, maar we zijn er ook wanneer je ons wilt delen met the one you love. Want, geef maar eerlijk toe, met Ben & Jerry’s wordt alles net dat beetje beter. Ook dus Valentijnsdag. Want op de dag van de liefde is niets beter dan het te vieren met je beste vrienden Ben en Jerry. Lees hier onze favoriete manieren waarop je weet dat het echte liefde is:

  1. Een ‘happy dance’ doen wanneer je voor het vriesvak staat in de supermarkt en er nog een pint van je favoriete smaak staat.
  2. Een driegangen menu serveren bestaande uit ijs, ijs en nog eens ijs (uhm, moeten we dit nog verder uitleggen?) En als je dan toch in een creatieve bui bent, kun je je ijs nog een beetje pimpen... lees hier hoe!
  3. Je geliefde het laatste hapje uit die fairrukkelijke pint gunnen.
  4. De perfecte date samenstellen: film, bank en je favoriete Ben & Jerry’s.
  5. Samen alle Ben & Jerry’s smaken uitproberen en ze te ranken.
  6. Een (vegan) ijsfeestje organiseren zodat al je vrienden ook van je geliefde Ben & Jerry’s kunnen genieten. Spread the love!
  7. De vriezer vol zetten met Ben & Jerry’s smaken, omdat je weet dat je lover dit leuker (én lekkerder) vindt dan een bosje rozen. ''

Maak je Valentijnscadeau dit jaar nog specialer!
Geef jezelf, je geliefde of je beste vriend(in) hét perfecte Valentijnscadeau door een speciale, persoonlijke Valentijns sleeve om de pint te doen. In veel supermarkten, maar ook online kan je een Ben & Jerry’s hoesje pakken bij je favoriete pint. Zo wordt het een perfect cadeautje voor that special one (of voor jezelf). Want uiteindelijk, echte liefde is samen scoopen.

Hoe breng jij Valentijnsdag meestal door?

1 opmerking

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!