Send me nudes, en dan wel in de vorm van prachtige beautyproducten. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen, basickleurtjes hebben toch wel mijn hart gestolen. Geen enkele nude is hetzelfde, en daarnaast is voor ieder persoon het type huidskleur anders. Dit levert alleen maar meer nudekleurtjes op! En dat vind ik persoonlijk stiekem helemaal niet zo erg. Pink Gellac bracht laatst weer een nieuwe collectie uit, helemaal in het teken van bruintinten. Er is voor iedereen wel een perfecte nude.

Ik ben gek op het merk Pink Gellac, en toen ik de kans kreeg om nogmaals de gehele nieuwe collectie te ontvangen om er een review over te schrijven, twijfelde ik geen moment. Kun je eigenlijk ooit te veel kleuren hebben? Ik gebruik sinds februari vorig jaar de gellakken van Pink Gellac, na aanschaf van een XL starterset ben ik helemaal fan. Dit zijn namelijk de enige (gel)lakken die bij mij echt heel lang blijven zitten. Op de teennagels zelfs +3,5 week en op de handen vaak twee tot drie weken. 


Alle gellakjes dekken perfect in twee laagjes. Ik weet niet zo goed wat er aan de formule veranderd is, maar de laatste twee collecties merk ik echt verschil aan de dekking per laag. De lakken zijn wat dikker zonder stroperig te zijn. Heel erg handig, voorheen deed ik bij glitterlakken vaak nog een extra laagje aanbrengen, maar nu is de dekking zo goed dat ik dat helemaal niet meer nodig vind. Scheelt weer tijd! En wie wil dat nou niet? Ik heb inmiddels al zo'n 55 lakjes van Pink Gellac, en alle kleurtjes zijn een echte aanvulling geweest. Ieder kleurtje is uniek. En dat maakt het 'sparen' zo leuk. Dit zorgt wel soms van heuse keuzestress.

Vier toppers van aanbreng-tips
 • Zorg echt dat je je nagels goed opruwd. Raak alle stukjes en laat geen een plekje glad. Het kan dan namelijk zijn dat de Gellak niet goed hecht en dat hij gaat loslaten. 
 • Onderschat het ontvetten niet. Het is erg belangrijk dat je nagels goed vetvrij zijn voordat je de primer of basecoat aanbrengt. Is dit niet het geval, dan kan de Gellak moeite hebben met hechten en dus los gaan laten. 
 • Houd echt wat afstand van je nagelriemen. Bedenk dat deze nagellak kei- en keihard wordt. Je wilt dit niet naast je nagels of op je nagelriemen hebben. Houd dus liever teveel dan te weinig afstand! Als het te dicht aan de rand aangebracht is, komt er zuurstof bij en laat het vaak heel snel los. De eerste paar keren dat ik het aanbracht deed ik het te dicht bij de nagelriemen aanbrengen, waardoor het maar een paar dagen duurde voor er één of meerdere nagels zonder lak eindigde. Mocht dit bij jou ook gebeuren, is de kans groot dat je het gewoon verkeerd aanbrengt. Je zult merken dat als je gewoon wat ruimte tussen je huid en nagel openhoud, de lak weken lang blijft zitten, zonder problemen. 
 • Breng geen dikke lagen aan, maar doe alles in dunne laagjes. Ik heb er een paar keer over gedaan om de perfecte dikte per laag te ontdekken, maar sindsdien blijft het ook veel langer zitten. Het is even uitvogelen, maar je kunt de dekking erg goed opbouwen. Inmiddels is de formule ook zo veranderd dat je na de tweede laag de perfecte dekking hebt. 

Het klinkt misschien cliché maar het is echt waar, nude kleuren kun je niet genoeg hebben. Dit geld voor oogschaduws, lipsticks en jawel, ook gellakjes! Dat Pink Gellac met een vierde Uncovered collectie uitkomt vond ik niet zo ramp. Wel was ik bang dat de kleuren heel erg op andere nude kleuren zouden lijken maar niets is minder waar, gelukkig zijn ze allemaal net wat anders. Sommige hebben een hintje weg van een al bestaande kleur, maar door verschil in ondertoon of finish, is het toch echt wel weer een ander lakje. (Verzin ik nu excuses voor mezelf?) Op naar de kleuromschrijvingen!
 • Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 251 Nude Pink 
De Pink Gellac 251 Nude Pink is een donkerroze kleur met een warme ondertoon. Nude Pink is met alles te combineren voor een classy look!
 • Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 252 Beige Latte
De Pink Gellac 252 Beige Latte is één van de donkerdere kleuren in de nieuwe Uncovered4 Collectie. De Beige Latte maakt je outfit binnen één lak super stylish en classy. Deze kleur mag zeker niet ontbreken in jouw Gel Nagellak collectie.
 • Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 253 Milky Taupe
De Pink Gellac 253 Milky Taupe is een licht roze kleur met een koele en zachte ondertoon. Deze nude kleur staat perfect bij elk huidtype! Milky Taupe geeft je nagels een schitterende natural look.
 • Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 254 Sparkling Nude
De Pink Gellac 254 Sparkling Nude is de perfecte kleur voor elke feestelijke gelegenheid. Ga je een avondje uit met je vriendinnen of heb je een diner gepland staan? Dan is dit dé kleur voor jou!
 • Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 255 Frosted Nude
De Pink Gellac 255 Frosted Nude is een nude kleur met een subtiele glitter in de lak. Deze subtiele lak is een absolute trendsetter in de beauty wereld. De Frosted Nude staat perfect bij elke outfit én is al helemaal een aanrader bij avondjurken in nude kleuren.
 • Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 256 Creamy Taupe
De Pink Gellac 256 Creamy Taupe is een mooie taupe kleur met een warme paars-bruine ondertoon. Deze kleur is perfect voor elk seizoen! Dit is mijn persoonlijke favoriet uit deze collectie, dit omdat het voor mij dé perfecte nude kleur is. Niet te licht, niet de donker.
 • Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 257 Burnt Taupe
De Pink Gellac 257 Burnt Taupe is de donkerste kleur uit deze collectie. Ondanks dat de kleur donkerder is dan de andere gel nagellakken mag deze zeker niet ontbreken in jouw Pink Gellac collectie. De Burnt Taupe staat perfect bij elke huidskleur én bij elke outfit.
Ik ben enorm tevreden over deze collectie. De dekking is top en zoals we van Pink Gellac gewend zijn blijven de lakjes 14 dagen mooi zitten zonder te chippen! Leuk dat er wel goed variatie tussen de kleuren zit en dat er ook kleurtjes tussen zitten met verschillende finishes zoals glitter erin. Sparkling Nude was mijn kerst en oud/nieuw lakje, prachtig! Het viel op, maar was toch ook heel neutraal. Zeker een leuke collectie bestaande uit fijne gellakjes die in iedere collectie wel een fijne toevoeging zouden zijn. Ik bedoel, wanneer heb je er teveel? De gellakjes uit deze collectie zijn voor € 15,- per stuk te koop via Pink Gellac.

*Bevat ter review ontvangen items

Wat is jouw favoriete nude kleur uit deze collectie?