Tastea Hocus Pocus Focus concentratie-thee

dinsdag 20 november 2018

Tastea, misschien heb je er nog nooit van gehoord. Ik leerde het zo'n twee jaar geleden kennen, toen er nog lang niet zoveel thee blends uit waren als nu. Het heeft onwijs veel lovende reviews en verkoopt hele interessante en veelbelovende theesoorten. Vaak hebben ze een naam die ergens voor staat, zo hebben ze bijvoorbeeld; afslank-, slaap-, zwangerschaps-, menstruatie- seks-, concentratie-, en relaxthee. Luxe en 100% natuurlijke thee blends koop je van Tastea, gespecialiseerd in luxe theeblends, losse en kruidentheeën die iets voor jou kunnen betekenen. Ben je klaar voor een nieuwe levensstijl? Begin vandaag! Taste the good life met Tastea. Vandaag behandel ik de zogenaamde concentratie-thee. Dat klinkt enorm handig, vind je ook niet?

Tastea over deze theeblend
Wat Tastea zegt over Hocus Pocus Focus:
'' Zit dat spannende examen eraan te komen? Blijf je maar nadenken over de organisatie van jouw feestje of heb je hulp nodig om je hoofd erbij te houden tijdens die ene saaie presentatie van je collega? Begin vandaag nog met de tastea levensstijl. Wil je starten met een nieuwe en actieve levensstijl waarbij je gaat stralen van binnen én van buiten? De Hocus Pocus Focus thee bestaat namelijk uit de meest luxe en unieke 100% natuurlijke theekruiden. Deze thee smaakt naar chocolade en bevat zelfs stukjes cacao nibs en chocola. Genieten zonder de calorieën. Voor ervaringen van tevreden klanten kun je kijken bij reviews en bij wat kopers zeggen. Hocus Pocus Focus helpt je om je dag goed door te komen. ''

Ingrediënten
Zwarte thee Ceylon, -Zuid-India, -China, cacao, cacao nibs, chocolade, cacaomassa, cacaoboter, sojalecithine en natuurlijke smaakversterker.

De thee ziet er uit als een zwarte thee en je ziet de kleine stukjes cacao nibs zitten. Er wordt aangeraden wordt 2,5 gram in de theebeker of mok te doen, maar zelf ik doe iets minder omdat ik hem dan wel erg sterk vind. Scheelt weer in gebruik, kan de pot langer mee! Zelf drink ik altijd mijn Tastea blends uit de bijbehorende theebeker. 

Allereerst de geur; ik rook het al meteen, chocola! Zo’n geur doet het natuurlijk altijd goed, en maakt meteen vrolijk. Je hoeft dan nog geen eens een kopje te zetten en op te drinken, want je gelukshormoon wordt al gestimuleerd. Toch ben ik de thee wel gaan drinken hoor. De losse thee ruikt heerlijk en smaakt ook erg lekker. In tegenstelling tot de thee met cacao smaak die ik eerder wel eens dronk smaakt deze thee helemaal niet bitter, eerder lichtzoet, maar ook weer niet té zoet zoals dat soms bij vruchten theeën zo is. Hoewel ik dit vooral op een koude winterdag lekker vindt, is deze thee door de lichtheid ook geschikt voor een warmere dag.

Ik vind het erg lekkere thee. In eerste instantie had ik één kopje geprobeerd ‘s avonds. Inimddels heb ik hem al een aantal keer geprobeerd. ‘s Avonds heerlijk een kopje thee voor ik ga slapen. Ik heb eerlijk gezegd nog niet ervaren of Hocus Pocus Focus mij heeft geholpen met concentreren en mijn geheugen, maar het helpt zeker te ontspannen om daarna weer inspanning te leveren.

Tastea Hocus Pocus Focus bestel je online, en kost €26,95 voor 195gr.

*Bevat een ter review ontvangen product

Heb jij wel eens iets van Tastea geprobeerd?

1 opmerking

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!