Black Friday wishlist

woensdag 21 november 2018

Black Friday, de dag dat shoppen mág en nog verstandig is, staat voor de deur! Websites met deals en kortingscodes staan opgeslagen bij ‘Mijn Favorieten’, en een heel lijstje aan items staat klaar om te bestellen. Wat dat betreft ben ik een echte koopjesjager. Het mag van mij wel vaker in het jaar Black Friday zijn! Sinds een paar jaar is het ook een ding in Nederland. Steeds populairder en groter! Het is afkomstig uit de Verenigde Staten, valt op de dag na Thanksgiving Day en wordt gezien als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Voor iemand anders, of zoals ik vooral van plan ben: voor jezelf!

On fleek & Instaproof
Afgelopen week had ik een lezing van Kirsten, de auteur van het boek 'Instaproof'. Nienke zou Nienke niet zijn als, ze het boek meteen wil hebben. Ik vind de vormgeving alleen al super tof! 'On fleek' en Instaproof' lijken mij hele mooie boeken om in te bladeren. De lifestyle-boeken lijken me niet alleen super interessant en leuk om te lezen, maar liggen ook super mooi an sich in het interieur. Of zijn te gebruiken in de achtergrond van productfotografie en flatlays op Instagram.

Anastasia Beverly Hills Soft Glam eyeshadow palette
Een pareltje die ik al een tijdje, -volgens mij zelfs al sinds de productlancering- op het oog heb. Soft Glam, dit is één van de prachtige oogschaduwpalettes van het merk Anastasia Beverly Hills. De gehele beautywereld werd wild nadat Modern Renaissance op de markt kwam, maar persoonlijk ben ik geen mega fan van de kleurselectie in dat palette. Soft Glam past veel meer in mijn straatje. Douglas verkoopt 'm sinds kort ook, hopelijk kan ik het palette met wat korting aanschaffen! Een goedkoop product is het namelijk niet.

The ordinary skincare peeling
Mijn favoriete merk op het gebied van huidverzorging is toch wel The Ordinary. Sinds maart gebruik ik alleen nog maar producten van The Ordinary en Lush Cosmetics om mijn gezichtshuidje te reinigen en verzorgen. Inmiddels zijn er zelfs al meerdere flacons opgemaakt, iets wat bij mij niet zo snel met alle producten gebeurd. Vaak vlieg ik halverwege de ene flacon alweer in een andere skincare routine. Maar de producten van The Ordinary gebruik ik op vaste volgorde op vaste momenten. Ik wil wat backups aanschaffen, maar ook wat producten die voor mij nieuw zijn! Zoals The Ordinary Healthy Skin Set en Niacinamide 10% + Zinc 1%. Het merk wordt in verschillende webshops verkocht, kans is dus groot dat er wat mooie deals lopen op producten die jij wilt proberen. 

MAC Christmas set
Mac Cosmetics heeft elk jaar weer een kerstcollectie om naar uit te kijken. Niet alleen de losse producten zijn het waard om even naar te kijken, maar vooral de gift sets zijn enorm mooi om als cadeau te geven of te krijgen. Vaak zitten daar Limited Edition of echte bestseller producten in voor een veel fijner prijsje. Ik ben dol op MAC, en weet dan ook dat de producten in gebruik nooit tegenvallen. Een mooi setje jezelf cadeau doen, is wat mij betreft de leukste manier om wat nieuwe beautyproducten te proberen.

H&M teddy coat
Het winterse weer trotseren.. Dat is als koukleum  niet altijd even makkelijk. Lekkere warme, oversized en teddy/fluffy-achtige jassen kopen is dan ook ontwikkelt tot een heuse hobby! Ik heb op dit moment al wat fijne jassen, maar deze ziet er zo comfortabel en zacht uit, dat ik hem de afgelopen weken maar niet kon vergeten. Deze moét ik in mijn kast hebben hangen.

My Jewellery sailor cap
Onder het mom van staat leuk en zit ook nog eens warm, de sailor cap! Heel trendy op dit moment, je ziet ze overal in verschillende kleuren, printjes en stijlen. De bovenstaande vind ik een hele basic maar leuke uitvoering. Ik heb helemaal geen pettenhoofd, maar in de winter kan het me allemaal weinig schelen. Als het maar lekker warm zit! Vooral tijdens het fietsen op de vroege ochtend is de wind momenteel zo koud, dat ik een hoofddeksel als deze zeker kan waarderen. Een echte winterse musthave!

Hoop jij iets te scoren aankomende vrijdag?

2 opmerkingen

  1. Super leuke dingen! Vooral die boeken lijken me geweldig om te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is het Morphe x Jaclyn Hill palette, toch? Zo mooi! Ik heb enkel al genoeg palettes, dus heb het aan me voorbij laten gaan. :-) Laatst kocht ik bij BEAUTY BAY trouwens m'n allereerste exfoliant van The Ordinary. Ik ben benieuwd! Mijn flacon van Paula's Choice is bijna leeg, dus kan ik bijna beginnen testen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!