Pink Gellac Tropical Island collectie

donderdag 4 oktober 2018

Nog net voor de verhuizing kreeg ik een heel leuk perspakketje binnen van Pink Gellac. Ik had toen helaas niet echt de tijd om een moment te nemen voor een fijne manicure. Maar inmiddels heb ik lekker aan de slag kunnen gaan met een aantal kleurtjes. Pink Gellac bracht een zomercollectie uit, helemaal in het teken van Pinks en wat verdwaalde paars/oranje tinten. Pink Gellac is één van mijn favoriete merken als je het hebt over gellak. Het is wat aan de late kant, omdat de herfst net officieel is begonnen.. maar alsnog laat ik jullie graag kennismaken met de prachtige zomercollectie!

Alle gellakjes dekken perfect in twee laagjes. Ik weet niet zo goed wat er aan de formule veranderd is, maar de laatste twee collecties merk ik echt verschil aan de dekking per laag. De lakken zijn wat dikker zonder stroperig te zijn. Heel erg handig, voorheen deed ik bij glitterlakken vaak nog een extra laagje aanbrengen, maar nu is de dekking zo goed dat ik dat helemaal niet meer nodig vind. Scheelt weer tijd! En wie wil dat nou niet? De collectie bevat knallende, zomerse kleuren die je helemaal terug brengen naar topvakanties op een tropisch eiland. Hieronder allemaal even kort uitgelicht.

  • 244 Hawaii Orange - Hawaii Orange is een feloranje kleur. Echt een typisch kleurtje die ik heel graag draag in de zomer of herfst! Want dan match je helemaal met de bladeren die om je heen neervallen. Dit is echt een Koningsdag-oranje tint, maar gek genoeg vind ik hem wel draagbaar voor andere dagen naast Koningsdag. 
  • 245 Cocktail Pink - Cocktail Pink is een hele felle rakker, echt een roze kleur. Felroze is niet zo mijn ding meer, maar het is wel een fris en fruitig kleurtje. Zelf vind ik het net iets te barbie, maar wellicht is dat helemaal jou ding!
  • 246 Mermaid Pink - Mermaid Pink is een glitterlakje  die zowel roze als gouden glitters bevat. Je kunt hem in twee laagjes goed dekkend krijgen, maar hij is ook heel tof voor over een ander lakje heen, om hem wat op te spicen. Dit is èèn van mijn favoriete kleuren uit deze collectie. Zoo tof! Op de foto kun je het waarschijnlijk niet mega goed zien, maar de glitterlak is heel mooi 3d-achtig. Hele toffe kleur, lijkt op glitter pink uit een andere collectie van Pink Gellac maar is toch echt anders als je het mij vraagt.
  • 247 Sorbet Pink - Sorbet Pink is een wat donkerdere roze, frambozen kleur. Sorbet vind ik goed gekozen, want ik vind die echt een ijsjeskleur die mij doet denken aan frambozen. Een ontzettend mooi kleurtje, waar ik weer blij door ben verrast. Dit is ook een favorietje! Pink Gellac had nog geen kleurtje die hier op leek, heel mooi.
  • 248 Midnight Purple - Midnight Purple is een glitterlak, met paarse en zilveren glitters. De pigmentatie is erg goed en na twee laagjes heb je een prachtige paarse lak aangebracht, die mij persoonlijk erg doet denken aan het heelal. Wat een topper! Dit lakje staat samen met Sorbet Pink en Mermaid Pink in mijn persoonlijke top 3. Niet eens op volgorde, want die keuze maken is echt onmogelijk. Midnight Purple vind ik echt meer een najaarstint, maar helemaal dikke prima dat hij nu al in deze collectie zit, zo hebben we de aankomende weken al wat om te dragen! Normaal houd ik he-le-maal niet van paars, maar deze lak is zoo bijzonder!
  • 249 Hot Plum - Hot Plum is een fijne basic roze in deze collectie wat mij betreft. Ik vind hem niet heel outstanding, maar wel een mooie tint om in je collectie te hebben. Een prachtige, vrolijke roze tint die in twee laagjes perfect dekt.
  • 250 Orchid Purple - Orchid Purple is een paarse, typische orchideeën kleur. Zoals ik al bij Midnight Purple aangaf, is paars niet meer zo mijn ding. Ik heb liever wat universele tinten op mijn nagels die niet vloeken met wat ik aan heb. Tinten zoals deze vind ik dan al snel too much, máár voor op de teennagels is hij enorm pretty. De pigmentatie is wederom top!


Ik ben enorm tevreden over deze collectie. De dekking is top en zoals we van Pink Gellac gewend zijn blijven de lakjes 14 dagen mooi zitten zonder te chippen! Hoewel ik op dit moment meer in de herfstsfeer zit (hallo Nederland, wat is dit nou met al die storm en regen naar stralend weer?) ben ik toch nog even teruggebracht in zomerse sferen. Zeker een leuke collectie bestaande uit fijne gellakjes die in iedere collectie wel een fijne toevoeging zouden zijn. Mocht je (net zoals ik) niet zo van de felroze- of paarse tinten zijn, zijn er toch nog een aantal kleurtjes die je waarschijnlijk wel heel leuk zou vinden! De gellakjes uit de Tropical Island collectie zijn voor € 15,- per stuk te koop via Pink Gellac.

*Bevat ter review ontvangen producten

Welk lakje vind jij er het mooist uitzien?

1 opmerking

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!