Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

woensdag 3 oktober 2018

Marc Jacobs met hun welbekende en bijzondere bloeiende flacons. Al jaren zag ik de leuke flacons met opvallende doppen overal voorbij komen, maar had er zelf nooit een in mijn parfum collectie. Ik weet niet precies waarom 'm nog nooit heb aangeschaft, want de geur past helemaal in mijn straatje. Onlangs kreeg ik van Notino de kans om mooie producten te mogen reviewen, meteen dacht ik aan deze fleurige parfumlijn. Inmiddels is Marc Jacobs Daisy een begrip in parfumland, en heeft dan ook een hele groep aan zusjes. Parfum reviews schrijven is een vak apart maar ik ga mijn best doen om jullie een zo goed mogelijke omschrijving van de geur te geven. Ditmaal Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette in de uitzending.

De geur is zoet verfrissend, een combinatie van heerlijke frambozen, grapefruit, peer en lichte, groene tonen. Na een tijdje ontplooit zich het elegante bloemenhart waarin sensuele jasmijn, wilde roos, viooltjes, delicate appelbloesem en sappige lychees ruikbaar zijn. De basis van de geurcompositie combineert sensuele musk, aromatische pruimen en warm cederhout. Fris en bloemig, perfect voor iedere dag! 
Basisnoten 
Muskus, Pruim, Virginia Ceder 

Hartnoten
Appelbloesem, Jasmijn, Lychee, Roos, Viooltje 

Topnoten
Framboos, Grapefruit, Groene noten, Peer

Geursoort 
bloemig, fruitig


Daisy is één van de meest populaire geuren van Marc Jacobs en is al een paar jaar te koop. Daisy Eau So Fresh is, zoals de naam al zegt, het frissere zusje van Daisy! De geur is net wat lichter en levendiger, precies waar ik van houd. Het is een geur met verschillende onderlagen, dat gevoel heb ik althans. Eerst ruikt het vooral heel bloemig, maar later is het meer een frisse/fruitige geur. Eigenlijk alle drie een beetje. Heel moeilijk om te omschrijven, maar als je het mij vraagt is dit dè perfecte alledaagse vrouwengeur.

Qua houdbaarheid is Daisy Eau So Fresh prima. Het is wel een Eau de Toilette, maar hij blijft makkelijk een paar uur bij me hangen. Vaak spray ik ‘m gedurende de dag nog een keertje bij omdat ik het dan zelf niet meer ruik. Maar in principe vervaagd de geur heel mooi. Het is niet ineens vervlogen, wat echt een pluspunt is. De flacon van het parfum vind ik prachtig met alle schattige madeliefjes op de dop, dit is echt een product dat alleen al mooi is om naar te kijken, laat staan gebruiken.

Op dit moment is Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh bij notino in de aanbieding, 75ml voor maar €48,80.
*Bevat ter review ontvangen producten

Heb jij een versie van Marc Jacobs Daisy in huis? Zo ja, welke?

3 opmerkingen

  1. Ik vind het flesje er al erg mooi uitzien! Ben benieuwd naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zo benieuwd naar de geur! De flacon ziet er in ieder geval al mega mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat is je blog mooi geworden Nienke! En wat heb je mooie foto's gemaakt <3 Ik moet ook altijd even snuffen aan de Marc Jacobs geuren. Zo lekker bloemig! Deze lijkt me ook heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!