Uit de pers: Nieuwe LE Tony's Chocolonely repen

woensdag 12 september 2018

Ook dit najaar lanceert Tony’s Chocolonely drie heerlijke limited editions om je tanden in te zetten.  Zelf ben ik helemaal fan van Tony's Chocolonely (hallo snacken zonder schuldgevoel) en ben dan ook blij met deze tijdelijke gezinsuitbreiding. Als echte choco-holic ben ik dan ook altijd maar wat benieuwd naar welke spannende nieuwe smaken het geworden zijn. Het gaat om Limited Editions die tijdelijk te koop zijn, verpakt in de leukste wikkels aller tijden! Dit is vooral goed nieuws voor alle liefhebbers van karamel: het zijn alle drie repen die karamel bevatten. Maar de ene reep is misschien meer jouw ding als de ander. Het gaat om de volgende smaken: gekarameliseerde pecan, shortbread karamel en cacaokoekje karamel. Dat klinkt toch hemels?


 1. Blond 28% Gekarameliseerde Pecan Voor het eerst zit er een blonde chocoladereep bij, helemaal leuk voor alle blondines (en brownies natuurlijk). Er zijn op dit moment weinig tot geen blond repen in het Tony's assortiment. Dit is namelijk een witte chocoladereep, maar dan met een tikkie puur. In deze reep zitten ook gekarameliseerde pecannoten verwerkt. Klinkt heerlijk!
 2. Melk 32% Shortbread Karamel Hier wilde ik meteen mijn tanden in zetten: knapperige shortbread en sticky karamel in romige melkchocolade. Een perfecte combinatie als je het mij vraagt! Zeg daar maar eens nee tegen..
 3. Puur 51% Cacaokoekje Karamel Voor de laatste limited edition heeft Tony’s cacaokoekjes laten maken met hun eigen cacaopoeder, en deze samen met stukjes karamel in een pure reep gestopt. Deze reep is gemaakt zonder dierlijke ingrediĆ«nten, dus hij is hartstikke geschikt voor vegans!

De drie nieuwe limited editions zijn vanaf vrijdag 7 september 2018 tijdelijk verkrijgbaar bij Marqt, Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR, Jamin, op Schiphol en in diverse cadeau- en delicatessenwinkels.

Ben jij fan van Tony's Chocolonely?

3 opmerkingen

 1. Oehh! Klinkt heerlijk allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, weer een blond reep! Ik wil ze snel eens gaan proberen als echte Tony's fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Shortbread met karamel klinkt als mijn favoriet van de drie.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!