Producten die ik telkens opnieuw aanschaf

zondag 23 september 2018

Als blogger heb ik het voorrecht om heel regelmatig (lees: iedere week) pakketjes uit te pakken met producten die bedrijven me opsturen. Super leuk natuurlijk! Maar orde en duidelijke selecties maken van wat ik mwah of wèl heel fijn vind is soms best lastig. Echte favoriete heb je natuurlijk altijd, maar aangezien er inmiddels een heuse voorraad is opgebouwd, koop ik nauwelijks zelf als een hamsteraar beautyproducten in. Vaak wordt er gevraagd of ik zelf nog wel eens beautyproducten koop, zeker! Dit zijn een aantal favoriete producten/productsoorten die ik steeds weer opnieuw koop als ze op zijn.

Ik krijg en koop veel producten om te reviewen. Zoveel dat ik meer dan genoeg heb voor de rest van mijn leven. Toch komt het toch ook vaak genoeg voor dat ik een product opnieuw, of nog een keer zelf koop (na het eerste producten gekregen te hebben). Het leek me wel eens leuk om die producten op een rij te zetten, aangezien dit vaak de echte ultieme favorieten zijn.

Batiste droogshampoo
Mijn favoriete droogshampoo merk ooit! Ik heb waarschijnlijk al wel meer dan twintig verschillende flacons versleten. Batiste droogshampoo is een echte lifesaver! Over het algemeen werken alle varianten super, en sla ik vaak meerdere flacons in. Gisteren heb ik toevallig de nieuwe nude-variant opgemaakt, vanaf volgende week gaan we dus weer aan een nieuwe beginnen! Elke variant heeft een heerlijk geurtje en een bepaald doel (zoals extra volume) maar geven allemaal hetzelfde gevoel aan het haar. En absorberen vet als een malle, heerlijk om door dit product soms wat langer te kunnen slapen in de ochtend! Op dit moment heb ik nog zo'n zeven flacons staan, dit geeft aan hoe fijn ik ze vind.

Essence Liquid Ink waterproof eyeliner
Al jaren favoriet, en nog steeds! Jaren geleden kwam ik tijdens mijn eyeliner-zoektocht deze tegen. Super goedkoop, extreem zwart, fijn om aan te brengen en longlasting genoeg om de hele dag mooi te blijven zitten. Inmiddels heb ik al heel wat andere eyeliners geprobeerd, maar gek genoeg kom ik altijd weer terug bij deze super goedkope eyeliner van Essence. De Essence Liquid Ink waterproof eyeliner kost nog geen drie euro en is mijn absolute favoriet als het om eyeliners gaat.

Wax-achtige producten
All about the hair! Nog een haarproduct. Niet een speciaal, specifiek product die ik altijd koop, maar wel een soort product die ik altijd in de kast moet hebben staan om mijn lokken te temmen. Een wax-achtig product zoals de onderstaande Keune blend, maar op dit moment heb ik ook nog de Lush Queen B klaarliggen voor gebruik. Zelf heb ik een gruwelijk hekel aan haarlak, maar een beetje wax in je haar doet wonderen. Een beetje hetzelfde effect, maar dan zonder dat het zo 'krokant' wordt. 

Lush The comforter bubble bar
Mijn favoriete bubbel bar van Lush, wat een heerlijke geur! Ik ben een echte fan van deze geurlijn. Helaas is de lijn wat gekrompen, voorheen verkochten ze namelijk ook douchegels en body lotions in deze heerlijke geur. Ik heb nog wel een flesje douchegel staan waar ik enorm zuinig mee ben. Gelukkig kan ik nog wel lekker badderen met de fijne bubble bar. Cassis Absolue en bergamotolie zorgen voor een heuse badtraktatie. Ik heb er altijd wel eentje van in huis! Please Lush, laat The comforfer bubble bar voor altijd in het assortiment.

Pink Gellac gel nagellakjes 
Sinds februari heb ik geen nagellakpotje meer aangeraakt. Ik ben helemaal fan van het merk Pink Gellac. De collectie is lekker breed, kleurtjes zijn erg bijzonder en uniek in finishes en blijven daarnaast met gemak twee weken mooi zitten. Ik wil niks anders meer! Inmiddels telt mijn collectie al zo'n 40 verschillende kleurtjes van Pink Gellac gellak en blijf ik maar mooie kleurtjes bij bestellen. Het is een hele andere experience dan normale nagellakjes. Het is misschien in het begin een investering. Maar als je het zou omrekenen in bezoekjes aan een nagelsalon bespaar je ongelooflijk veel geld.

L'Oréal Infallible 24h Matte 11 Vanilla Foundation
Een hele goede budget foundation die ik met veel liefde gebruik namelijk de L'oréal Infallible 24h matte foundation. Ik heb een gecombineerde huid en deze laat mijn gezicht gelukkig niet zo shinen als een discobal. Soms hebben matte foundations wel een matte finish, maar laten de huid heel lelijk ogen. Soms accentueren matte foundation zelfs droge plekjes waarvan je niet eens wist dat je ze had. Deze gelukkig niet! Voor nu is de kleur en het effect nog goed, maar als het herfst/winter wordt ga ik vaak voor een wat lichter kleurtje en een andere finish. Qua effect vergelijkbaar met de Estee Lauder double wear, maar dan goedkoper. Ik vind die van Estee Lauder net wat beter in dekking en houdbaarheid op het gezicht, maar voor de prijs gebruik ik liever naast de Estee Lauder deze goedkopere versie op de wat minder bijzondere dagen. 

Heb jij ook product(en) die je telkens opnieuw aanschaft?

5 opmerkingen

 1. Mooie producten. Zelf ben ik ook groot Batiste gebruiker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die foundation is ook jaren mijn favoriet geweest. Ik moet hem snel weer eens kopen! Nadat ik 6 back-ups opgemaakt had, was ik wel toe aan wat nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie selectie aan producten zeg. Ook nog best betaalbaar! Fijn voor de portemonnee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de droogshampoo van Batiste ook erg fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankje voor de tips en leuke selectie !

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!