Zomerse favorietjes van My Jewellery

dinsdag 14 augustus 2018

Oh, wat kan ik toch genieten van nieuwe kleding en accessoires. Laatst mocht ik wat items uitzoeken bij My Jewellery, en sindsdien ben ik helemaal verkocht. Wat is dit oprecht een toffe webshop, zoveel keuze en prima prijsjes. Ondanks dat je bij de naam alleen aan sieraden denkt, verkopen ze ook heel veel kleding, schoenen, badmode en accessoires. De items die ze verkopen vallen helemaal in mijn straatje en zijn daarnaast heel betaalbaar. 

Zelf heb ik altijd periodes waarin ik veel sieraden draag, of helemaal niks. Momenteel zit ik helemaal in de sieraden-vibe, en draag ik maar liefst bijna elke dag één/twee ringen, een ketting en een paar oorbellen. Voorheen vond ik mijn bril en een riem met mooie details al wel genoeg, maar tegenwoordig pak ik meer uit. Zo heb ik ook nog een heel leuk enkelbandje, maar die draag ik niet elke dag omdat ik bang ben dat ik hem met mijn klunzigheid kapot maak. Ik was heel erg onder de indruk van een aantal kledingstukken die My Jewellery verkoopt, dat ik wat minder over hield om mooie sieraden te scoren. Helemaal niet erg, voor nu heb ik genoeg om zo nu en dan wat sieraden af te wisselen. Ik moet oppassen om alsnog niet de hele online webshop of boutique leeg te roven. Er viel een soort hebben-hebben-hebben waas over me! In dit artikel laat ik vier items zien, maar dat worden er in de toekomst vast meer. 
Mijn blik viel meteen op een kettinkje waarbij je je eigen initiaal (van A tot Z) kan kiezen. Ik ging uiteraard gewoon voor de letter 'N' van Nienke (goh) en sindsdien heb ik hem bijna elke dag gedragen. Natuurlijk is er ook gewoon een mogelijkheid om de voorletter van je geliefde te dragen, het is maar net wat je leuk vindt. Het kettinkje is gemaakt van stainless steel en valt heel mooi om de hals, de lengte van het kettinkje is 45cm, maar je kunt er voor kiezen om hem vijf centimeter korter te dragen. Daarnaast heb je hem ook in het goud, maar tegenwoordig zijn al mijn sieraden zilver.

Een schoudertasje én heuptasje in één. Beter kan het niet worden, als je het mij vraagt! Wat ben ik verliefd geworden op deze pastelblauw topper. Ik vond 'm al niet duur, maar inmiddels kun je hem in de sale scoren voor nog geen twee tientjes. Mocht je hem willen bemachtigen zou ik snel zijn, waarschijnlijk is hij heel snel uitverkocht. Ik heb nog nooit een heuptasje gehad, maar het is echt wel heel erg handig. Wat extra fijn is, is dat je hem ook gewoon normaal als tas kunt dragen. Mocht je twijfelen of deze trend iets voor jou is, is dit hét tasje om mee te experimenteren. Ik vind een heuptasje niet bij elke outfit leuk staan, en op deze manier kun je hem ook nog crossbody of nonchalant over een schouder hangen, de riem of gouden ketting kun je binnen een paar seconden los of vastmaken aan het tasje. Het is een klein maar fijn tasje, echt veel kun je er niet in mee nemen. Ik ben altijd wel fan van een compact tasje. Handig als je kleding geen zakken heeft. Ik kan er met gemak mijn sleutels, wat pasjes, mijn zonnebril en telefoon in kwijt en dat zijn meteen ook mijn essentials!

Over naar wat kleding items! Om mee te beginnen een badpak die je inmiddels al overal gezien hebt. Bijna iedere influencer heeft een van deze twee badpakken in de kast hangen. Een essential voor deze zomer. Het badpak is super vrolijk door de gekleurde strepen en heeft een hele mooie laag uitgesneden rug. Vorige week lag ik op het strand in dit badpak, en hoorde wat bejaarde vrouwen die achter ons lagen over mijn badpak praten. 'Goh, wat leuk. Het is weer helemaal in. Wat waren wij toch vroeger hip'. Geweldig! Het heeft inderdaad een retro-look. Het badpak is van een fijne, rekbare maar toch dikkere stof. Hij zit enorm lekker en snijdt niet in de huid. Ik heb normaal maat S aan de bovenkant en M/L onder. Mij werd geadviseerd om voor een maat S te gaan, aangezien het badpak aan de onderkant heel mooi hoog uitgesneden is. Ik draag hem sindsdien erg graag en het is echt één van mijn favoriete badpakken geworden.

En dan het vierde en laatste My Jewellery item dat favoriet geworden is, een lekker zomers jumpsuitje. Het is soms wat onhandig tijdens wc bezoekjes, maar ik vind jumpsuits zo onwijs tof. Het staat heel erg leuk en is eigenlijk vooral erg makkelijk. Je trekt het aan en klaar. Geen gedoe of iets leuk bij elkaar staat of niet. Weer een geel item in mijn kledingkast, dit toffe wit/geel gestreepte jumpsuit was meer dan welkom. Ik ben nog een beetje nieuw in de flared trend. Dit omdat ik het een lange tijd ontlopen heb, ik heb enorm dunne onderbenen, maar wat vollere bovenbenen. Als de onderkant dan heel los en flowy zit, accentueer je niet meer je smallere punten, maar is het contrast weg. Inmiddels heb ik wat broeken met wijd uitlopende pijpen in mijn collectie toegevoegd, en weet ik een beetje wat ik goed kan hebben. De meeste broeken die flared uitlopen leggen namelijk wel heel erg mooi nadruk op de achterbips, hierdoor is er toch wat geaccentueerd en komen je vrouwelijke vormen mooi uit. Verder vind ik de voorflap op de borst ook een erg leuk detail. Hieronder zie je de jumpsuit een stukje op een foto die ik op mijn Instagrampagina (@nienkehilbrands) plaatste.

Door de verhuizing was het moeilijk om mooie productfoto's te schieten. Ik kan echt niet wachten tot we helemaal over zijn en ik mooie foto's kan gaan schieten. De kamer is zo ingedeeld dat ik diverse hoekjes heb om mooi in te gaan shooten. Daarnaast kan ik vanaf nu ook veel meer fashion gerelateerde blogposts maken zoals outfit of the days, omdat ik straks een mooie spiegel heb staan waarin ik helemaal zichtbaar zou zijn. Nog even afwachten voor nu, maar gelukkig heb ik wat zand en een mooi stukje strand kunnen lenen zodat ik mijn My Jewellery favorieten met jullie kon delen. 

*Bevat ontvangen producten

Shop jij wel eens bij My Jewellery?

7 opmerkingen

 1. Wat een super mooie items! Ik ben ook echt fan van My Jewellery! Ik vind vooral de winkels erg leuk om te bezoeken, maar online is ook wel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat tasje is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg ze wel op social media, maar heb er zelf nog nooit wat geshopt. Leuke blogpost om te lezen. Ik ga toch even de webshop induiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's heb je geschoten! Ik vind My Jewellery ook erg tof, bestel er regelmatig als ze een goede sale hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende My Jewellery dus helemaal nog niet. Wat leuk dat ze ook winkels hebben! Als ik weer eens in een grote stad ben zou ik de winkel proberen op te zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love My Jewellery! Altijd hele toffe items. Je hebt hele mooie items uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk kettinkje!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!