Lijsten van Desenio + kortingscode

dinsdag 28 augustus 2018

Ik ben inmiddels helemaal verliefd op ons nieuwe (droom)huis, en natuurlijk mijn ruime kamer. Ook mijn nieuwe posters van Desenio vallen erg goed in de smaak, die ik in deze blogpost graag aan jullie laat zien, met een kleine sneak preview van mijn nieuwe kamer! We hebben niet lang de tijd gehad om alles naar wens te maken, maar we hebben het wel voor elkaar gekregen, en hoe! Je ziet het huis die we kochten er niet meer in terug. Zoo blij! Het voelt al echt als thuis. Hoewel we aankomende donderdag pas over gaan, heb ik er al een paar nachten in geslapen. De halve Ikea catalogus is leeggeroofd en daarnaast heb ik door de maanden heen hele leuke decoratie gekocht. We moesten er maanden naar uitkijken, maar inmiddels kan ik zeggen dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Het is heel grappig om te zien dat waar je maanden in moodboards naar toe hebt gewerkt, eindelijk er ook echt is. Het is allemaal precies zoals ik gehoopt had, en alles past goed bij elkaar. Deze ingelijste posters van Desenio heb ik al maanden terug uitgezocht, maar nu ze aan de muur hangen maakt het het echt af. Ik wilde deze vrolijke pastelrakkers graag boven mijn bed. Omdat het een tweepersoonsbed is, leek het me leuk om de loze ruimte boven het hoofdbord wat op te leuken. Dit is aardig gelukt, toch? In totaal mocht ik vijf lijsten en vijf posters van Desenio ontvangen. Na wat inspiratie te hebben opgedaan was ik eruit. Ik wilde de volgende vijf posters in zilverkleurige wissellijsten: Monstera On Pink (21x30), Pineapple Green (30x40cm), Beauty (21x30), Stockholm Rooftops (30x40), Pink Perfume (21x30cm). Ik kreeg een enorm pakket binnen met daarin de lijsten en de posters. De posters waren apart opgerold in een koker. Super fijn!

Desenio > Breed in Scandinavisch posterassortiment
‘Bij Desenio houden we van Scandinavisch interieur en design! Onze visie is simpel – trendy en mooie kunstposters (die iedereen zich kan veroorloven) voor een Scandinavisch interieur. Sinds onze start in 2010 zijn we gestaag gegroeid en tegenwoordig zijn wij online aanwezig in 33 landen en betreden voortdurend nieuwe markten. Bij Desenio vindt u een van breedste posterassortimenten van ScandinaviĆ« en ophangaccessoires in de vorm van lijsten, houders, hangers en klemmen. Wij vernieuwen voortdurend ons assortiment om de nieuwste trends op het gebied van Scandinavisch interieur en design mee te nemen. Bij ons vindt u iets voor alle vertrekken en interieurstijlen!’ 

Ben jij nou net als ik helemaal verliefd op de posters van Desenio? Neem dan zeker een kijkje in de webshop. Heb je wat leuks gezien? Vergeet dan niet de kortingscode 'NIENN' te gebruiken. Met deze code krijg je 25% korting op alle posters (m.u.v. de handpicked en collaboration collecties.) LET OP: Deze code is geldig t/m 30 augustus 2018! Mocht je wat meer inspiratie op willen doen dan kun je Desenio volgen via Instagram.

Welke van de vijf posters vind jij het leukste?

7 opmerkingen

 1. Ziet eruit als hele mooie kwaliteit! Ik ga vanavond even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van de Monstera plant heb ik zelf ook, hele mooie posters.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie posters, passen heel erg leuk bij elkaar. Ik kan geen favoriet kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen dat je eindelijk over bent. Van wat er nu te zien is, prachtig interieur. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Desenio heeft super mooie posters en lijsten! Heb van hun zelf ook een aantal aan de muur hangen, maar dan in de zwarte lijsten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Stockholm poster is mijn persoonlijke favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk opgehangen! Die met de beauty quote vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!