10x leuke portemonnees op een rij

maandag 27 augustus 2018

Er zijn door de jaren heen super handige dingen uitgevonden om je spullen zo makkelijk mogelijk op te bergen. Zo heb je bijvoorbeeld de bag in bag. Een klein tasje om in je grote tas te doen, waar je spullen als je mobiel, sleutels en dergelijke in kunt stoppen. En dan heb je natuurlijk ook altijd nog de oldskool portemonnee! In allerlei maten en soorten. Waar je allerlei pasjes, geld en bonnetjes in kunt opbergen. Zonder deze essentials ben je nergens. De laatste tijd zie je veel handige clutches en portemonnees in één. Die wat breder en groter zijn dan een normale portemonnee, waardoor er genoeg ruimte is om er van alles in kwijt te kunnen. Je bent in een handomdraai klaar om op pad te gaan.Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar dit zijn tien hele leuke portemonnees van verschillende merken uit diverse prijscategorieën. Ik vind de zwarte varianten altijd wat save, maar heel stijlvol. In accessoires heb ik vaak de neiging om alles in het zwart of grijs te kopen, omdat dat overal makkelijk bij past. Maar een felle tint of opvallende print op zijn tijd is altijd een goed idee!

Scotch & Soda // Guess // Michael Kors // Legend // MyOmy // By LouLou // Guess // Calvin Klein // Ted Baker // Ted Baker

Er zijn tegenwoordig steeds meer bedrijven die een klantenkaart maken, dit is enorm handig maar zorgt wel voor een chaos in de portemonnee. Daarom vind ik het zelf altijd belangrijk om genoeg vakjes in mijn portemonnee te hebben, zodat ik ze allemaal handig kan opbergen en ordenen. Gelukkig zijn er de laatste tijd steeds meer hippe kaarthouders te koop, die zijn heel compact en handig om al je pasjes in te stoppen. Zo heb je ze altijd bij de hand en raak je ze niet gemakkelijk kwijt. Vroeger had je die natuurlijk al, maar dan vaak in een wat saaier jasje. Inmiddels komen ook merken zoals Calvin Klein en MyOmy er mee uit. Om heel eerlijk te zijn gebruik ik mijn portemonnee nog nauwelijks. Pasjes heb ik altijd wel bij me, maar de grote portemonnees laat ik vaak thuis. Of ik moet die dag een mega grote handtas bij me hebben waar het met gemak in kan. 


Gebruik jij in het dagelijkse leven vaak je portemonnee?

5 opmerkingen

 1. Die met luipaardprint is leuk! Ik heb de mijne iedere dag bij me.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke portemonnees allemaal. Ik gebruik ze ook nauwelijks. Zo'n pasjeshouder vind ik veel handiger!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er zelf een van Ted Baker, al een paar jaar super blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan echt niet portemonnee zonder, en heb er dan ook meerdere om af te wisselen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die gele van Guess is tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!