The body shop sale aankopen

dinsdag 17 juli 2018

Ik ben een echte sale shopper, en ga dan ook altijd los in welke sale dan ook. Ik keek al een tijdje uit naar de The Body Shop sale, dit omdat ik dan altijd mijn voorraad flink aanvul. De prijzen van de producten zijn veel zachter, en het is een mooie manier om oude LE's en natuurlijk ook producten uit de reguliere lijn te proberen. Het leek me erg leuk om te delen wat ik allemaal heb gekocht, en jullie via deze weg te informeren de zomersale bij The Body Shop. Misschien heb je het gemist, maar wil je wel wat goede deals scoren. Het kan nog, maar wees er wel snel bij! Er zijn al heel wat producten uitverkocht.

Ik koop vooral vaak body butters en douchegel. Sinds december 2016 koop ik in de sale een voorraadje aan producten. Normaliter koop ik niet veel The Body Shop producten voor de volle prijs. Het is niet mega duur, maar zeker ook niet zeer budget. In de sale bespaar je toch wel meer dan de helft van de prijs, en dat is zeker mooi meegenomen. Het is een merk waarvan ik veel perspakketjes krijg, dus voorraad heb ik altijd wel. Daarnaast houden ze twee keer per jaar sale, en koop ik dan altijd wel genoeg om het halve jaar weer door te smeren. Ik heb nu nog een hoop dingen staan van vorig jaar zomer en afgelopen december sale. Ik ben dol op alle geurlijnen en probeer er daarom ook zoveel mogelijk uit. Ik heb inmiddels bijna alle lijnen al wel gehad, van de een meer dan de ander. Maar ik heb inmiddels al wel echte favorietjes. Gelukkig was de perziklijn weer in de sale, vond ik mijn lievelingsparfum die bijna op was en heb ik nog wat zomerse LE's van de afgelopen zomer in de sale kunnen scoren. Vaak koop ik in sales overal twee flacons van, dit omdat als het echt een favoriet wordt, ik er altijd nog een heb staan.

Eigenlijk wilde ik van de hele berg aan producten mooie productfoto's maken, maar doordat een deel ergens ingepakt staat en verder heel veel overal en nergens staat,  was ik bang om iets te vergeten. En het is eigenlijk ook gewoon te veel om er overzichtelijke foto's van te schieten. Ik wilde dit slim oplossen door de online orders te laten zien, maar hierbij kun je niet de sale prijzen zien. Ik heb ter indicatie voor dit alles nog geen €100 betaald. En mocht je een product willen kopen, kun je alle prijzen vinden in de webshop van TBS.


Ik koop vaak veel meer dan ik nodig heb, maar ik geniet wel altijd intens van het gebruik. Op de een of andere manier kan ik me vaak niet inhouden tijdens hun sales. Het is net alsof ik alles moet hebben. Terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo is. Ik heb dit vooral met de merken Lush en The body shop, vandaar dat ik er ook graag een voorraadje van aanleg. Door de verhuizing ben ik wel erg geschrokken van de hoeveelheid beautyproducten die ik heb staan, ik kon er wel vier dozen mee vullen. Bizar, maar dat komt 50/50 door mijzelf en de blog. In deze sale kocht ik zelfs wat douchegels, parfums en make-upjes voor twee of drie euro. Ik heb vier olie parfums die normaal bijna dertig euro per stuk kosten, voor twee euro gekocht.

Wat kan dit beautyhart er toch genieten. Ik heb mezelf tot nu toe wel heel goed in kunnen houden om nog één bestelling te plaatsen. De sale duurt namelijk nog tot 31 juli, dus mocht je je slag willen slaan, zeker snel naar de (online) winkel gaan! Inmiddels zijn er heel veel producten die ik gekocht heb niet meer online verkrijgbaar. Ik weet natuurlijk niet hoe dit per winkel zit, maar het grootste deel is misschien al wel weggekaapt. Met de code 'EXTRA' krijg je 10% korting op alles uit de sale, en met de code 'BOUNCEBACK' ontvang je bij besteding van €30 maar liefst €10 korting, ook op sale artikelen.

Heb jij al wat in de The Body Shop sale gekocht?

4 opmerkingen

 1. Wauw wat enorm veel aankopen haha! Super leuk om te zien. De Body Shop heeft ook echt mega fijne producten en een mega goede sale altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook al zoveel gekocht. Helemaal happy met wat backups van de perziklijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben meer fan van Lush, maar vind het toch wel erg fijn dat The body shop veel vaker sale en aanbiedingen heeft. Ik ga deze week nog even langs, aangezien het de laatste week is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dorien van Delft25 juli, 2018

  Arg, ik heb in twee TBS filialen gezocht naar wat tubes van de Tea Tree bb-cream. Jammer genoeg waren ze allemaal al weg! Jij hebt ze flink kunnen inkopen zo te zien. Fijn is 'tie!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!