25x waarvoor je me echt kunt wakker maken

dinsdag 31 juli 2018

Slapen is mijn hobby. Maar gelukkig zijn er ook nog een hele hoop dingen die ik daarnaast leuk genoeg vind, dat je me er best voor mag wakker maken. Ik vind het altijd leuk om spontane lijstjes te maken, en toen ik op mijn theezakje de volgende vraag las, kreeg ik het idee om hier een blogpost aan te wijden. Ik kan bloed -maar dan ook echt- bloedchagrijnig worden van onderbrekingen in mijn slaapritme, of dit nou een korte nap of schoonheidsslaapje is. Maar voor deze vijfentwintig dingen mag het, maar dan ook altijd! 25x keer waarvoor je me echt kunt wakker maken, zo kort en krachtig als ze kunnen zijn of door er juist meer woorden aan vuil te maken.1) Een frikandel speciaal, favoriete snack óóit.
2) Vijf minuten gratis shoppen. Anywhere. Dit lijkt me echt leuk om eens te mogen winnen!
3) Een goed gesprek. Of dit nou in de vorm van een whatsapp- of mondelinggesprek is. Dit klinkt misschien gek, maar ik vind het heerlijk om te praten over de dingen die me bezighouden. Dat kan van alles zijn: van de serieuze dingen van het leven tot de onzinnige dingen die er eigenlijk niet echt toe doen. Ik heb graag een fijne gesprekspartner, die precies op dezelfde vibe zit. Maar in hoge praatnood praat ik ook vaak tegen dieren. Vooral mijn hondje Gucci is dan vaak de sjaak.
4) Sale, maar dan wel in de vorm van 1+1 of 50% korting. Anders is het naar mijn mening niet bijzonder genoeg.
5) Een dikke Domino's pizza. Oh, en dan vooral de Cheese Burger pizza die sinds een tijdje weer terug is. Ik wil 'm, nu meteen!
6) Op (verrassings)reis gaan. Ik wil in de toekomst echt veel gaan reizen, en dan met name een keer op verrassingsreis gaan. Nog nooit gedaan, maar het lijkt me erg leuk om eens totaal verrast te worden, niet wetende waar je naar toegaat. 
7) Nieuwe schoenen, of dit een lekker paar comfy sneakers zijn of een specialere schoen. Een nieuw paar maakt mij altijd enorm blij.
8) Een nieuw seizoen van Jane The Virgin, Once upon a time of Suits.
9) Een lekkere burger met alles d'r op en d'r aan. 
10) Een geheel nieuwe kledingkast. Ik ben de laatste tijd erg onzeker en vind heel wat items die op dit moment in mijn kast hangen helemaal niet meer leuk. Ik droom weg bij allerlei outfits, en zou het dan ook helemaal tof vinden om een kastinhoud a-la Yara Michels te hebben. Ik ben de laatste tijd veel meer into fashion, leuk maar op dit moment wil ik alles hebben en dat werkt helaas niet.
11) Een trip naar Parijs, Londen of New York. Allemaal plekken die ik nog nooit heb bezocht. Wil iemand mij sponsoren?
12) Een compleet nieuw Netflix aanbod. Het aanbod is al best groot, maar ik heb bepaalde favorieten en heb daarnaast heel veel series op mijn lijstje staan, die nog niet op Netflix zijn verschenen. Please, dan kan ik weken lang leuke series bingewatchen!
13) Ben & Jerry of Magnum ijs. Niet alle smaken, maar ik kan van beide er een aantal enorm hunkeren. 
14) Het winnen van een geldbedrag. Geld maakt niet gelukkig, maar is wel een pad die je tot geluk kan leiden. Ik ben geen enorme geldgek, maar ik ben wel erg materialistisch. Ik word blij van dingen scoren, spullen gebruiken en dingen opmaken. 
15) Erwtensoep van Unox. In welk seizoen dan ook, misschien wel de raarste foodcraving die je kan hebben in de nacht.
16) Een lange filmmarathon. Met films zoals Grease en Mamma Mia. Golden oldies die ik beide al zeker zes keer gezien heb!
17) Mcflurry ijsjes, yumm. 
18) Een lekkere verfrissende of warme douche. In de winter heb ik wel eens last van niet uit bed kunnen komen, en dan is dit het enigste wat mij uit bed krijgt. En in de zomer kan ik na een warme nacht zeker wel een verfrissende douche gebruiken om zweet- en slaaphoofdvrij te worden.
19) Een patatje met vette mayonaise. 
20) Zoete snoepjes. Blauwe orka's, perzikken, kikkertjes, reuze kauwgomballen, suikerspin.. Mijn favorietjes!
21) Een broodje kroket, kaassoufflé of bitterballen. Naast alle andere vette vreet, vind ik deze drie ook wel heel erg lekker. Wel op een gedeelde tweede plek, aangezien de frikandel speciaal in mijn geval echt heilig is. Bestel wat vette snacks en ik ben van de partij.
22) Gourmetten, anytime. Ik ben echt een gourmetliefhebber. We doen het alleen met Kerst en Pasen, maar hoe leuk is het om dit een keer zonder reden te doen? Ik schuif in ieder geval graag aan.
23) Lanceringen van beautyproducten. Als ik veertig jaar geleden op de wereld was gezet, had ik waarschijnlijk veel in een slaapzak voor bepaalde winkels gelegen. Niet voor een hightech telefoon, maar make-up en beautyproducten. Gelukkig kan nu alles online, en kan ik zelfs met gemak een wekkertje zetten om een bepaald product te kunnen bemachtigen. Dit is nog niet super vaak voorgekomen, maar de keren dat het moest had ik het er wel voor over.
24) Crunchy (blauwe) M&Ms, mijn meest geliefde chocolade ooit.
25) Een massage, of ze nu lang of kort zijn. En daarna natuurlijk weer snel lekker doorslapen.

Nu ben ik wel benieuwd, waarvoor kan ik jou wakker maken?

5 opmerkingen

 1. Heerlijk, wat een lange en mooie lijst. Dit zijn bijna allemaal dingen waarvoor ik ook wel wakker zou worden. Op dit moment vooral vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, een frikandel speciaal! Heerlijk. Of een patatje mayo. Snack attack.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een worstenbroodje van de HEMA! Heerlijk vind ik die altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. JAA, die zijn heerlijk! Vooral die saus in combinatie met het broodje en de worst. Ik kan ze echt wel onbeperkt eten. Liefde. Ik was hem helemaal vergeten om aan dit lijstje toe te voegen, maar hierbij dus mijn ode aan de HEMA worsten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb altijd wel zin in carpaccio.. :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!