Ziaja review acai bessen lijn

zondag 24 juni 2018


Ziaja kwam laatst uit met een nieuwe lijn die zorgt voor optimale verzorging van gevoelige huid. Ik heb al eens eerder producten van dit merk gehad, en was altijd dik tevreden. Zo ontving ik vorig jaar een super fijne zonnebescherming van Ziaja in een Beautybox en heb ik al ervaring met verschillende lijnen. Ik werd meteen enthousiast toen ik hoorde dat ik de kans kreeg om een nieuwe lijn van ze te proberen, met acai bessen voor een stralend en fris gevoel én tegen rimpels vanaf zeventien jaar. Mocht dit nou net mijn leeftijd zijn, ik heb dus de afgelopen weken een goed proefpersoon kunnen zijn! In dit artikel review ik meerdere producten uit deze lijn.

De acai bessen lijn bestaat uit de volgende producten: 
• Ziaja acia bessen gezichtstoner met hylauronzuur €4,69 
• Ziaja acia bessen gezichtsscrubgel €4,89 
• Ziaja acai bessen gezichts- en halsserum €4,99 
• Ziaja acai bessen dagcrème spf10 €4,99 
• Ziaja acai bessen nachtcrème €4,99 
• Ziaja acai bessen gezichts- en halsmasker €0,69 
• Ziaja acai bessen body mousse €5,59 
• Ziaja acai bessen vochtinbrengende douchezeep met balsem €3,99 

De dikgedrukte items ga ik in dit artikel reviewen. Wat me meteen opviel was dat de lijn bestaat uit een wat uitgebreidere productselectie. Zo is er bijvoorbeeld een lekkere douchegel, gezichtsmasker, body mousse, serum. Vooral van de body mousse had ik meteen hoge verwachtingen. Een tijdje geleden reviewde ik al de The Body Shop body yogurts, die ik sindsdien non stop gebruik. Heerlijke producten om de huid in de zomer goed te hydrateren en verzorgen. Daarnaast ruik je meteen ook onwijs lekker. Toen ik de producten binnenkreeg, zat er gelukkig de body mousse bij. Ik ben meteen gaan ruiken en vond het een heerlijke frisse, fruitige, zomerse geur. Laten we maar meteen met de body mousse beginnen!

Ziaja acai bessen body mousse
Dit is een van de duurdere producten uit de collectie van Ziaja, ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken maar ik vind dat het de prijs wel waard is. Ziaja is een betaalbaar merk, maar voor de een is betaalbaar heel anders dan voor de ander. Als je het vergelijkt met andere beautyverzorgingsmerken op de markt, is dit zeker een budget product! Het is een luchtige crème/mousse die snel intrekt. Zeker vergelijkbaar met mijn geliefde The Body Shop pareltjes dus. Ik verkies niet de één boven de ander, maar vind ze juist heel erg vergelijkbaar en gebruik ze beide dus met veel liefde. Dit is precies wat ik zoek in een body product. Daarnaast kan de geur van acai bessen wel het hele jaar door lekker zijn. Ik vind het heel erg jammer dat dit de enige body mousse in het assortiment van Ziaja is. Anders had ik ze allemaal meteen aangeschaft. Hopelijk komt daar snel verandering in! Dit product is in korte tijd echt veel gebruikt.

Hoofdingredient: acaibessen - Euterpe Oleracea Fruit Extract: • hoogwaardig extract met antioxiderende eigenschappen • neutraliseert schadelijke effecten van vrije radicalen • beschermt effectief de huid, vooral blootgesteld aan vervuilde lucht, stof, airconditioning of intense zonneschijn • versterkt de huid en vermindert overgevoeligheid • verbetert de algehele conditie en herstelt een stralende, gezonde uitstraling.

Ziaja acai bessen hals- en gezichtsmasker
Maskertjes zijn altijd leuk, toch prefereer ik een handige tube van een grotere inhoud waardoor je het product op langer termijn kan gebruiken. Zo merk je pas echt wat het met de huid doet. Natuurlijk kun je ook ervoor kiezen om hetzelfde masker een paar keer te kopen en dan in een periode achterelkaar te gebruiken. Het is een heerlijk kalmerend masker. Je kunt het ook als slaapmasker aanbrengen, dan smeer je het op als een nachtcrème en laat je het de gehele nacht zitten. Dit is echt een boost voor de huid. Ik koos ervoor omdat ik er maar ééntje er van had het masker op de 'normale' manier te gebruiken. Acai Bessen gezichtsmasker werkt hydraterend en verzacht de huid. Herstelt en versterkt de opperhuid. En schijnt daarnaast irritaties en roodheid van de huid te verminderen. Aanbrengen, 15 tot 20 minuten laten zitten en er afhalen met lauwwarm water. Het is een heerlijk verfrissend masker die de huid lekker zacht laat aanvoelen. Niet mega bijzonder, maar wel heel erg lekker voor op een zondagavond!

Hoofdingredient: acaibessen - Euterpe Oleracea Fruit Extract: • hoogwaardig extract met antioxiderende eigenschappen • neutraliseert schadelijke effecten van vrije radicalen • beschermt effectief de huid, vooral blootgesteld aan vervuilde lucht, stof, airconditioning of intense zonneschijn • versterkt de huid en vermindert overgevoeligheid • verbetert de algehele conditie en herstelt een stralende, gezonde uitstraling. Belangrijkste ingredienten:acaibes, hesperidine methyl chalcon, hyaluronzuur, beta-glucan, vitamine E, D-panthenol.

Ziaja acai bessen gezichtsscrubgel
Als ik iets fijn vind om te doen dan is het wel scrubben, scrubben, scrubben. Dit is echt de oppepper die mijn huid soms 'nodig' heeft. Deze acai Bessen scrub reinigt zachtjes de huid, het is geen hele grove scrub, maar exfolieert juist heel erg fijn de opperhuid, waardoor dit een perfecte scrub is voor mensen met een gevoelige huid. Het laat de huid glad en gehydrateerd achter, echt als een baby huidje zo zacht. Kan dagelijks worden gebruiken, ik heb hem nu in de douchekabine staan en wissel hem om de beurt af met een reiniger/scrub van Lush. Ik heb dit product de eerste week iedere dag gebruikt, en na die week zag mijn huid er echt super goed en glowy uit. Het klinkt misschien gek, maar ik vind dat scrubs/peelings altijd echt het mooiste in de huid naar boven halen. Ondanks dat sommige dermatologen het afraden, ik kan mijn exfolieer-beurten echt niet overslaan.

Hoofdingredient: acaibessen - Euterpe Oleracea Fruit Extract: • hoogwaardig extract met antioxiderende eigenschappen • neutraliseert schadelijke effecten van vrije radicalen • beschermt effectief de huid, vooral blootgesteld aan vervuilde lucht, stof, airconditioning of intense zonneschijn • versterkt de huid en vermindert overgevoeligheid • verbetert de algehele conditie en herstelt een stralende, gezonde uitstraling. Belangrijkste ingredienten: acai bes, calcium gluconaat, vitamine C, zink coceth sulfaat, D-panthenol, glycerine, celluloseacetaat (biologisch afbreekbare cellulose schil deeltjes).

Ziaja acai bessen dagcrème spf10
Een goede dagcrème is nooit verkeerd. Toch gebruik ik in de ochtend helemaal geen crème, dit omdat het allemaal wat te veel word naast de andere producten die ik op mijn gezicht gebruik. Op dit moment gebruik ik vooral vaak emulsies of moisturizers na meerdere stappen gezichtsverzorging vóór een primer, foundation en poeder. Ik heb deze dagcrème wel een week lang gebruikt, door een heel dun laagje aan te brengen. De spf10 is fijn, maar eigenlijk veel te weinig om als enige zonbescherming te gebruiken. Ik heb de rest van de weken deze dagcrème voor het slapen aangebracht. Je hebt ook een speciale nachtcrème in de lijn, maar vaak bevatten dag- en nachtcrèmes dezelfde ingrediënten. Alleen zijn de nachtcrèmes vaak veel voedender! Ik heb dat met mijn gecombineerde huid niet nodig. Het is een hele fijne crème, ik denk dat dit de perfecte dagcrème voor in de lente/herfstmaanden zijn. Voor de zomer vind ik 'm persoonlijk net wat te dik en hydraterend. Het is een vochtinbrengende emulsie samengesteld uit een complex van natuurlijke actieve stoffen. De belangrijkste zijn stoffen van polyfenolen, anthocyanines, resveratrol, vitamines, tannines, die vrije radicalen neutraliseren en de huid beschermen tegen oxidatieve schade. Anti-oxidatieve processen zorgen voor de preventie van huid-rimpels, versteviging, versterking van de huid, verlichting van irritatie, stralend en gezond uiterlijk.

Hoofdingredient: acaibessen - Euterpe Oleracea Fruit Extract: • hoogwaardig extract met antioxiderende eigenschappen • neutraliseert schadelijke effecten van vrije radicalen • beschermt effectief de huid, vooral blootgesteld aan vervuilde lucht, stof, airconditioning of intense zonneschijn • versterkt de huid en vermindert overgevoeligheid • verbetert de algehele conditie en herstelt een stralende, gezonde uitstraling. Belangrijkste ingredienten: acaibessen - Euterpe Oleracea Fruit Extract, hesperidin methyl chalcone, beta-glucan, hyaluronzuur, B5 (D-panthenol), canola olie, vitamine E, sheaboter, zink coceth sulfaat.

Zo, dat was een handje vol nieuwe producten van Ziaja! Ik hoop dat ik jullie een goede review heb kunnen geven over deze lijn, zoals je hebt kunnen lezen ben ik dik tevreden over de producten uit deze nieuwe lijn. Vooral de body mousse en scrubgel gebruik ik met heel veel plezier. Het zijn twee grote favorietjes geworden. En verwacht ik zelfs binnen nu en een paar weken helemaal op te maken. De andere twee producten vind ik ook erg fijn, maar pak ik er gewoon minder bij. De geur is zo onwijs lekker! Ik ben nu ook mega benieuwd geworden naar het serum en tonerspray uit deze lijn, wellicht schaf ik die in de toekomst zelf nog aan.

*Bevat ter review ontvangen producten

Heb jij wel eens iets van het merk Ziaja geprobeerd? 

6 opmerkingen

 1. Fijne review om te lezen. Ik kende Ziaja nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb eens kennis gemaakt met een spf product van Ziaja, maar wist niet dat ze ook nog allerlei andere beautyproducten verkochten. Wat leuk! Ik dacht dat ze alleen zonbescherming hadden. Ik ben erg nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk merk, fijne prijsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken Ziaja al jaren vanuit polen, zo goede producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt fijn, ik kende ze nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh jaa, Ziaja! Hele leuke betaalbare producten. Moet snel weer een doos bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!