The body Shop zomer Limited Edition Banana-lijn

dinsdag 5 juni 2018

Bij The Body Shop zijn ze dol op fruit, zeker wanneer ze een boost aan je huid geven! En tja, dan wil ik dat zelf ook wel ervaren. Deze nieuwe Limited Edition Banana-lijn is verrijkt met Community Trade-bananenpuree, een droom voor iedere banana-lover. Toen ik laatst schreef over de heerlijke Body Yogurts van The Body Shop vertelde ik al dat er ook een limited edition banaan zou zijn en vandaag review ik die en de heerlijke body butter uit de lijn, die zo hemels naar bananensnoepjes ruikt.

De nieuwe The Body Shop Limited Edition Banana lijn is verrijkt met Community Trade-bananenpuree. Deze bananenpuree is gemaakt van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken. De boeren ontvangen hiervoor een eerlijke prijs en op deze manier kunnen ze alsnog hun bananen verkopen. Hier alleen al word ik toch zo intens gelukkig van, zo kunnen wij niet alleen maar ons lekker verzorgen, maar is het ook nog eens goed voor de boer én is het geen voedselverspilling!

Ooh, toen ik de potjes opendraaide kwam meteen een geweldige (mier)zoete bananengeur mijn reukorgaan binnen. Wat een heerlijke geur! Oké, dit is vast een geur die niet iedereen even lekker vindt. Maar ik kan 'm zeker wel waarderen. Ik ben over het algemeen echt een type die houd van frisse, zoete en bloemige geuren. Ik heb liever de perzik lijn van The Body Shop, dan de neutralere Shea productlijn. Iedereen natuurlijk zijn voorkeur, maar van mij mag het echt wel een beetje aanwezig zijn hoor! Naast dat ik graag persberichten en producten van het merk ontvang, ben ik ook echt een fan van de producten die ze verkopen. Als beautyblogger ontvang je vaak genoeg producten om jaren lang te blijven gebruiken, en is het eigenlijk niet echt nodig om zelf nog producten aan te schaffen. Maar als het om The Body Shop gaat, durf ik wel te zeggen dat ik ervan ook heel veel van mijn eigen centjes gekocht heb. In de sales sla ik vaak goed in, en inmiddels heb ik echt anderhalve la vol aan The Body Shop producten. Het is helemaal niet nodig, maar het is allemaal zo onwijs lekker. Ik denk dat ik wel ongeveer rond de 120/150 verschillende producten heb staan. Ik heb ook geen enkele lijn niet gebruikt, van alles heb ik wel wat gehad of nog staan. Het is eigenlijk zelfs een soort verzameling geworden. Elke geurlijn wil ik testen en ik heb ook super veel favorieten. Als ik verhuist ben zou ik er eens een artikel over maken.

Banana Body Yogurt
Hydrateer je huid in slechts 15 seconden! De Banana-collectie bevat tevens een Body Yogurt met een verfrissende gel-achtige textuur die snel wordt geabsorbeerd door de huid. Je kunt de Body Yogurt aanbrengen op een vochtige huid en het zorgt voor 48 uur hydratatie. Wat wil je nog meer? Het is onweerstaanbaar! De textuur van de Body Yogurt is lekker zacht en dun. Het laat zich ontzettend goed smeren en trekt heel snel in zonder een vettig of plakkerig laagje achter te laten. Heerlijk voor de zomer, waarbij je huid toch wel de nodige hydratatie nodig heeft.

Banana Body Butter
De welbekende en fijne body butter komt ook in een Banana variant, wat ik een hele leuke aanvulling vind op mijn huidige body butter stash . Erg leuk zijn overigens ook de verpakkingen van deze Banana lijn. De verpakkingen hebben een gele kleur en de deksels zijn zwart met daarop een kleurrijk label, bedrukt met leuke banana-teksten en vrolijk, bijna dansende bananen. De body butters van The Body Shop zijn lekker dik en romig, maar trekken uiteindelijk wel in. De ene lijn heeft een wat voedendere body butter dan de ander. Je kunt ze natuurlijk ook plaatselijk op droge plekjes aanbrengen. Het intrekken duurt langer dan bij de Body Yogurt, maar de body butters laten gelukkig geen voelbare, bijna olieachtig laagje na. Het is wel echt een winters product, want vaak zijn ze voor in de lente en zomer veel te voedend en zwaar. Normaliter gebruikte ik dan gewoon een dun laagje body butter, maar nu grijp ik gewoon naar een body yogurt. Ik heb wel het idee dat de body butters een sterker en meer aanwezig zijn qua geur. Elke lijn bestaat uit onder andere een body butter, daarom kun je lekker veel afwisselen en combineren met andere producten!

Op de foto’s zie je ook een toffe bijhorende badmuts en toilettas, deze zijn ook verkrijgbaar in de kit. Deze kit bestaat uit de showergel, badmuts, toilettas en body butter. Zo kun je je helemaal onderdompelen in banana-style! Op dit moment bestaat er ook al een haarmasker, shampoo én conditioner met deze bananengeur, die zit namelijk al een tijdje in het assortiment van The Body Shop.

Prijzen van de producten uit deze lijn:
Body Yogurt, €10 (200 ml), Body Butter €17 (200 ml), Shower Gel €7 (250 ml), Banana Kit €24,00.

De producten uit de Limited Edition Banana-lijn zal past vanaf juli te koop zijn, dus moeten we helaas nog even geduld hebben.

*Bevat ontvangen producten


Ben jij van plan om iets van deze collectie aan te gaan schaffen?

7 opmerkingen

 1. Ik ben, nu dat ik erover nadenkt, geen groot fan van The body shop. Sommige body butter van ze vind ik wel lekker ruiken maar ik heb absoluut niet de drang om ze te kopen. Ik geloof overigens graag dat deze banaanproducten mierzoet ruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lijn lijkt me echt geweldig. Ik heb al eerder de bananenshampoo van The Body Shop gebruikt en vond die ook geweldig. Nu ben ik super nieuwsgierig naar deze body butter en body yoghurt. De geur lijkt me alleen al super. Volgens mij houden we wel een beetje van dezelfde geuren trouwens. Ook ik ben gek op aanwezige, zoete luchtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh die lijn ziet er zo heerlijk uit! Ik word al helemaal blij van de verpakking.
  En the body shop heeft alitjd hele fijne producten.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne review en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt gek op Body Shop! Ik wil de kit gaan aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blogpost, ik ben rasechte TBS fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk, ben dol op de Body Shop!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!