Wat vliegt de tijd, iets wat ik heel vaak zeg. Maar het is gewoon waar! Nog even en we gaan eindelijk in het nieuwe huis wonen. Afgelopen weken hebben we er zo naar toegeleefd. Elke doos die je inpakt is weer een stukje dichterbij. Het leek me wel leuk om weer een korte update schrijven. Gewoon even laten weten hoe alles gaat en wat er speelt. Er vinden namelijk veel veranderingen plaats! Ik ga binnenkort weer beginnen met een opleiding, we gaan natuurlijk verhuizen en de zomervakantie begint volgende week officieel waardoor dit tussenjaartje alweer bijna ten einde is.

Ik heb er inmiddels al meerdere blogposts over geschreven, dus het zal niet te missen zijn. Maar ik ga verhuizen! Voor de eerste keer in mijn leven. En oh, wat vind ik dat spannend. Meteen in een hele andere omgeving, ver verwijderd van waar we nu nog wonen. En dan ook nog terwijl ik weer aan een nieuwe opleiding ga beginnen. Het was eerst even slikken, er gaat straks ineens toch wel veel op me afkomen na een rustige periode. In het tussenjaar die ik van school/opleiding had gebeurde er eigenlijk niet zo veel, maar straks gaan er een hoop veranderingen plaatsvinden. Tja, ik kan daar nu alleen nog maar naar uit kijken en wachten tot het zover is. Gek eigenlijk, het voelt echt weer alsof ik als achtjarige uitkijk naar in de zomervakantie op vakantie gaan. Dat brengt me meteen naar het volgende punt, de zomervakantie. Omdat de verhuizing (die eigenlijk eerst in mei zal plaatsvinden) uitgelopen is naar halverwege augustus hebben we eigenlijk geen tijd -of budget- om op vakantie te gaan. Het eerste jaar dat we allemaal thuis blijven sinds jaren. Ik vind het eigenlijk helemaal niet zo erg. Vooral omdat ik de eerste dagen in het nieuwe huis zie als een soort van vakantie. En natuurlijk omdat ik in april ook al kort op vakantie ben geweest.

Ik denk dat we vooral veel bezig zijn met de verhuizing de aankomende weken, maar ik ga wel zorgen dat de blog lekker door blijft gaan. Ik heb al wat vooruitgewerkt, en ben daarnaast nog bezig om leuke zomerse blogposts online te krijgen. Ik verwacht niet iedere week vijf tot zes artikelen per week te maken, maar dat is eigenlijk al een tijdje niet meer zo. Na de verhuizing ga ik aan een nieuwe opleiding beginnen, Media & Communicatie aan Nimeto Utrecht. Ik verwacht dan ook niet meer alle tijd van de wereld te hebben om leuke artikelen voor Niennthings te schrijven. Ik ben nog een beetje aan het uitvogelen hoe ik alles wil gaan doen. Altijd kwaliteit boven kwantiteit. Jullie kunnen in ieder geval de komende tijd zo'n drie tot vier artikelen in de week van mij verwachten.

Heb jij plannen voor deze vakantie?