Dingen waarvan ik blij word

zondag 17 juni 2018


Het is officieel nog nét geen zomer, toch hebben we er al een hele fijne periode met zonnige dagen opzitten. Het warme weer maakt me blij, en alles wat daarbij komt. Het was wel weer eens tijd voor een positieve happylist. Eigenlijk maak ik die veel te weinig. Ik vind het altijd fijn om stil te staan bij de dingen die mij blij maken! Op dit moment gebeuren er niet zoveel spannende dingen in mijn leven, het is de stilte voor de storm. Maar stil staan bij de wat kleinere dingen is net zo fijn. Dit zijn artikelen die ik altijd zelf erg leuk vind om te maken, zo sta ik toch nog even stil bij de afgelopen maand(en). De tijd vliegt! Het is alweer bijna juli.

♥ ZON ZON ZON, gevolgd door waterijs, softijs & schepijs.
♥ Knuffelen met ons lieve hondje Gucci
♥ De serie: 'One Day At a Time', kijkt super fijn weg en is gewoon weg hilarisch. Binnen een week alle seizoenen uitgekeken.
♥ Nog maar twee weken tot de verhuizing. Zooo spannend en leuk! We zijn al heel veel dingen aan het regelen, en vooral spullen aan het uitzoeken. Echt inpakken staat vanaf aankomende week op de planning. Lekker op het gemakje! Inmiddels weet ik al precies hoe mijn nieuwe kamer er uit gaat zien en welke meubels ik allemaal wil gaan aanschaffen.
♥ Uitslapen en vervolgens lang in bad en een uitgebreide ochtendroutine.
♥ De nieuwe blog lay-out, ik ben zo intens blij met deze nieuwe! Nu nog heel veel mooie content maken. :)
♥ Heel veel kilometers fietsen op de nieuwe spinningfiets, die we sinds ruim een maand hebben aangeschaft. Heerlijk om op deze manier een workout te combineren met het kijken van een serie, boekje lezen of scrollen door instagram. Muziekje in en gaan!
♥Een leuke winactie winnen, waardoor ik aan de slag mag gaan met het Babe You Got This werkboek.
♥ Gelnagellak die er maar liefst vier en een halve week perfect erop blijft zitten.
♥ Ineens een inspiratie-boost voor nieuwe blogartikelen.
♥ Heel veel nieuwe, mooie beauty-producten mogen ontvangen om te reviewen voor de blog.
♥ Verse muntthee met honing. Zelfs (of misschien juist) in de zomer enorm lekker!
♥ De geweldige sale bij The Body Shop, ik heb echt mijn slag geslagen..
♥ Nieuwe zomerse kleding (online) shoppen en op hele leuke outfits uitkomen.
♥ Leuke films kijken: Mamma Mia (again), The Kissing Booth, The Choice en Tuintje in mijn hart.
♥Via een tijdschriften app allerlei online tijdschriften op de tablet kunnen lezen. Wat een ontspanning! Scheelt wat in abonnementen.

Van welke (kleine) dingen kan jij intens gelukkig worden?3 opmerkingen

  1. Wat een leuk positief lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit altijd erg leuk om te lezen, mag je echt wel vaker doen hoor Nienke!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben dit weekend naar Pinkpop geweest, dit staat op dit moment wel bovenaan mijn happylijstje.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!