Random wishlist mei 2018

woensdag 2 mei 2018

Om de maand mee af te trappen, een random wishlist met allemaal items die ik hoop te gaan bemachtigen in de maand mei. Ik ben dol op het maken van wishlists, hierdoor kun je eigenlijk bepalen wat je wilt hebben en hoeveel je ongeveer uit kan/wil geven. Soms heb je van die dagen waarin je eigenlijk van alles wilt kopen en een hele nieuwe wishlist creëert, dat er een nieuwe maand is aangebroken is dus een goede smoes om een nieuwe wishlist op te stellen. Je mag jezelf best wat vaker verwennen! Er kwamen verschillende collecties uit en er werden een hoop nieuwe dingen uitgebracht waarvan mijn hartje een sprongetje maakte. Ik heb al een tijdje wat dingen in mijn hoofd die ik eigenlijk nog wel graag wil, dus vandaag deel ik die met jullie. Het zijn items die soms wat duurder of juist budgetproof zijn. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?

Het is een echte random wishlist, van alles wat! Ik zit de laatste tijd weer een beetje in die beauty-vibe, dit kun je ook goed zien aan het aantal reviews dat momenteel online komen. Maar er komen ook zoveel mooie collecties en gelanceerde producten uit. Het Gucci Bloom parfum staat sinds de dag dat 'tie uitkwam al op mijn wishlist, maar ik heb hem tot nu toe nog nooit besteld of gekocht. Ik wacht een beetje op het goede moment om een parfum aan te schaffen. Ik heb er al wel een paar opgemaakt de afgelopen maand, daarom ga ik het binnenkort maar gewoon doen. Er is vast nog wel een fijne Moederdagactie waarvan ik gebruik kan maken. Verder staat ook nog het mooie Morphe palette op mijn wishlist, het is een wat duurder item van Morphe als dat we gewend zijn, omdat het een collab is. Maar ik heb er nu zoveel goede dingen over gehoord dat ik het niet meer uit mijn hoofd kan zetten. Bij het zien van de swatches alleen al gaan loopt bij mij spreekwoordelijk het water in de mond. WAUW! Ik zag dat je deze gewoon bij Beautybay kunt kopen, zodat ik geen gedoe met invoerkosten hoef te hebben om dit palette aan mijn stash toe te voegen. Als laatste beauty-gerelateerde item heb ik ook nog een Body Yogurt van The Body Shop hoog op mijn lijstje staan. Ik hoop jullie binnenkort al met andere varianten kennis te laten maken, aangezien die ook al op de webshop te verkrijgen zijn. Maar deze Limited Edition met banana heb ik jammer genoeg nog nergens kunnen vinden. Het moet binnen vijftien seconden ingetrokken zijn, waardoor je gewoon weer snel in je kleding kunt. Ik ben dol op TBS, en was dan ook erg blij dat ze nu naast de winterse body butters ook een luchtige zomerse variant uitbrengen. Buiten de sorbets en lotions dan weer om hé. Wat verkopen ze toch eigenlijk veel! Ik heb al super veel van The Body Shop, maar dit lekkere LE product mag er dan nog wel bij.

Ik heb ook nog wat accessoires en fashion items die ik deze maand graag wil gaan aanschaffen. Zo viel bijvoorbeeld mijn oog op een paar prachtige grijze sneakers van Nike, perfect voor in het voorjaar. Ik ben toch echt wel een nikey girl. Die draag ik toch het allerliefste! Toen ik wat rondneusde tussen de nieuwe Primark items op de site werd ik meteen verliefd op een van de jurkjes. Prachtig zomerjurkje! Zeker voor dat geld. Ik ben er al zeker een jaar niet geweest, en heb binnenkort ook nog geen tripje naar de Primark gepland, maar ik hoop toch wel dat dit jurkje snel in mijn kast hangt! Het schijnt weer heerlijk weer te worden. Van die haarbandjes zie je nu overal, en ik zocht eigenlijk al super lang naar de perfecte voor mij. Ik vond ze het allemaal net niet, maar toen ik dit peachy, zomers getint haarbandje op instagram tegenkwam was ik meteen verliefd. Perfect! Ik ben laatst mijn favoriete minimalistische oorbellen kwijtgeraakt, en mis ze toch wel heel erg om te dragen. Ik vond dit paar online en die lijken wel een kopie. I need them back in my life! Gelukkig zijn ze ook niet super prijzig.

Om af te sluiten nog wat lifestyle artikelen, namelijk een Canon cameralens en een paar lifestyle boeken. Ik heb een spiegelreflex van Canon met de basic lens. Die is super fijn in gebruik en ik ben er heel erg tevreden over, maar toch wil ik me iets meer gaan verbeteren op het gebied van fotografie. Met een andere lens kan ik waarschijnlijk veel meer kanten op. Dan kan ik de lenzen lekker afwisselen en voor verschillende effecten gaan. De lifestyle boeken lijken me niet alleen super interessant en leuk om te lezen, maar zijn ook super mooi om te gebruiken in de achtergrondjes van productfotografie en flat lays op instagram. Uiteindelijk valt de totale wishlist toch best mee?
Heb jij een wishlist-items?

6 opmerkingen

 1. Wat een leuke wishlist! Ik vind de boeken on fleek en babe you got this ontzettend leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist! Ik vind vooral de bandana erg leuk, zo een met bloemen print zou ik er ook nog wel willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk lijstje! Bij mij staat er ook een camera lens op. Ik gebruik nu (bijna) altijd de 50 mm lens, die is super fijn. Maar het is altijd leuk om je fotografie stash uit te breiden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk, om dit soort lijstjes voor jezelf te maken. Voelt bíjna een beetje als shoppen haha! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk lijstje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Isabella07 mei, 2018

  Ik heb heel veel dezelfde items op mijn wishlist staan! Leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!