Ik ben gek op het merk Pink Gellac, en toen ik de kans kreeg om de gehele nieuwe collectie te ontvangen om er een review over te schrijven, twijfelde ik geen moment. Kun je eigenlijk ooit te veel kleuren (gel)nagellak hebben? Het is een hele mooie nieuwe collectie genaamd 'Vintage Chic'. Zeven prachtige nieuwe lente/zomer kleurtjes. Ik gebruik sinds februari de gellakken van Pink Gellac, nadat ik  zelf een XL starterset aangeschafte ben ik helemaal fan. Dit zijn namelijk de enige lakken die bij mij echt heel lang blijven zitten. Op de teennagels zelfs +3,5 week en op de handen vaak twee tot drie weken. Mijn stash heeft inmiddels bijna twintig lakjes van dit merk en ze zijn stuk voor stuk prachtig. Ik was daarom ook super enthousiast om wat nieuwe kleuren te kunnen proberen! Kijk je mee naar de collectie inclusief swatches? Ik heb ook nog wat tips op een rijtje gezet.
 
Meerdere keren per jaar brengt Pink Gellac nieuwe collecties uit, de laatste keer was in December. Dus het werd weer hoog tijd! In de winter brachten ze de mooiste donkere en speciale glitterlakken uit, waarvan ik er ook een aantal heb staan. Het zijn hele mooie seizoensgebonden kleuren, maar natuurlijk kun je ook gewoon in de zomer voor een olijf metallic kleur gaan, of een bordeauxtint. Toch verlangde ik naar de mooiste pastelkleuren. Dit heb ik altijd de leukste kleuren gevonden, in eigenlijk alles. Zowel in nagellakjes, als kleding, make-up of tassen. De Vintage Chic collectie is dan ook de collectie van mijn dromen. En al had ik ze niet opgestuurd gekregen, had ik ze zeker allemaal gekocht. Stuk voor stuk zijn het hele bijzondere lakjes die goed dekken. De Pink Gellac Vintage Chic collectie bevat 7 pastel tinten welke helemaal hot zijn dit voorjaar. Alle 7 gel nagellak kleuren uit de Vintage Chic collectie sluiten perfect aan op de modetrends van dit moment en zijn de toppers om je manicure of pedicure mee te eindigen. Daarnaast blijven de collecties ook heel lang te koop, en niet zoals een LE binnen een maand weer weg zijn. Veel kleurkeuze!

Alle lakjes op een rijtje:
237 Pearly Pink, een licht roze gellak met een parelmoer finish.
238 Peachy Nude, een hele mooie peachy huidskleurige tint.
239 Paradise Blue, een prachtige oceaan blauwe pastelkleur.
240 Salmon, een super mooie koraal, zalmtint, één van mijn favorieten.
241 Mint Green, een geweldige instant zomerse tint, minty groen
242 Pastel Purple, een hele toffe paarse/lila kleur.
243 Diamond Pink, een geweldige en bijzondere roze glitterlak.

Extra aanbreng-tips
♥️ Zorg echt dat je je nagels goed opruwd. Raak alle stukjes en laat geen een plekje glad. Het kan dan namelijk zijn dat de Gellak niet goed hecht en dat hij gaat loslaten. 
♥️ Onderschat het ontvetten niet. Het is erg belangrijk dat je nagels goed vetvrij zijn voordat je de primer of basecoat aanbrengt. Is dit niet het geval, dan kan de Gellak moeite hebben met hechten en dus los gaan laten. 
♥️ Houd echt wat afstand van je nagelriemen. Bedenk dat deze nagellak kei- en keihard wordt. Je wilt dit niet naast je nagels of op je nagelriemen hebben. Houd dus liever teveel dan te weinig afstand! Als het te dicht aan de rand aangebracht is, komt er zuurstof bij en laat het vaak heel snel los. De eerste paar keren dat ik het aanbracht deed ik het te dicht bij de nagelriemen aanbrengen, waardoor het maar een paar dagen duurde voor er één of meerdere nagels zonder lak eindigde. Mocht dit bij jou ook gebeuren, is de kans groot dat je het gewoon verkeerd aanbrengt. Je zult merken dat als je gewoon wat ruimte tussen je huid en nagel openhoud, de lak weken lang blijft zitten, zonder problemen. 
♥️ Breng geen dikke lagen aan, maar doe alles in dunne laagjes. Ik heb er een paar keer over gedaan om de perfecte dikte per laag te ontdekken, maar sindsdien blijft het ook veel langer zitten. Het is even uitvogelen, maar je kunt de dekking erg goed opbouwen. Inmiddels is de formule ook zo veranderd dat je na de tweede laag de perfecte dekking hebt. 

De Vintage Chic collectie is te koop voor € 15,00 per stuk op de site van Pink Gellac. De vierde kleur is trouwens gratis en op dit moment kosten de lakken maar €12,00 per stuk. Dit is een goede deal om gebruik van te maken als je wat lakjes wilt gaan scoren!

*Bevat ter review ontvangen items

Ben jij bekend met het merk Pink Gellac?