Beautynieuws: The Body Shop Body Yogurts

maandag 7 mei 2018


Tromgeroffel, Beautynieuws! The Body Shop staat al jarenlang bekend omwille van hun heerlijke lijnen en lichaamsproducten. Dit jaar lanceren ze echter een nieuw product genaamd de Body Yogurts. In dit artikel review ik drie van de zes varianten die te koop zijn. Deze gloednieuwe Body Yogurts hebben een verfrissende geltextuur die belooft om binnen 15 seconden ingetrokken te zijn. Goed te gebruiken bij warmere temperaturen omdat ze niet plakkerig of zwaar aanvoelen en dus niet onderdoen voor de fijne Body Butters. Verder zouden ze tot 48 uur lang hydratatie moeten bieden. Ze zijn trouwens ook nog eens 100% veganistisch én zoals we van The Body Shop gewend zijn: dierproefvrij! Ik heb de Body Yogurts de afgelopen weken uitgebreid getest. Kleine spoiler, ren meteen naar de winkels!

Alweer vijfentwintig jaar geleden bracht The Body Shop hun eerste Body Butters uit, dit zorgde voor een revolutie op het gebied van de beautyindustrie. Inmiddels staat TBS er echt wel om bekend en heeft sindsdien alleen maar meer mooie lijnen inclusief allerlei verschillende Body Butters uitgebracht. meest Menig beautyliefhebber heeft wel een exemplaar in zijn kast staan. Zelf heb ik maar liefst 24 potten body butter van The Body Shop in een lade staan. Ik ben gewoon zo gek op dit merk! Vaak ontvang ik hun nieuwe producten, maar in de sale koop ik zelf ook heel veel producten om te proberen, of favorietjes opnieuw. Ik smeer me een ongein. Het enige nadeel van de Body Butters is dat ze zó vol en hydraterend zijn waardoor het soms even duurt voordat het ingetrokken is. De een is wat luchtiger dan de andere, en daardoor is de kans aanwezig dat het wel even de tijd nodig heeft om goed in te trekken. Dit weerhoudt sommige mensen ervan om zich ‘s morgens of 's avonds  goed in te smeren omdat we vaak te gehaast zijn. We hebben gewoon niet altijd de tijd om iets in te laten trekken en willen we ons gelijk weer aankleden.

The Body Shop zegt; '' Onze nieuwe 100% veganistische lichaamsverzorgingsproducten, de Body Yogurts, zijn gemaakt met biologische Community Trade-amandelmelk. De lichte gel-crèmeformule plakt niet en zorgt voor 48 uur lang hydratatie voor je huid. Het product is verkrijgbaar in zes heerlijke, door de natuur geïnspireerde geuren. Nooit tijd om te hydrateren? Dat snappen we. Daarom hebben we Body Yogurts uitgevonden. Deze worden binnen een paar seconden opgenomen en werken ook op de vochtige huid, zodat je na het hydrateren meteen in je jeans kunt springen en aan je dag kunt beginnen. Binnen 15 seconden zorg je voor een stralende, gezond ogende huid, waardoor je tijd over hebt voor andere belangrijke dingen.  ''


 • Strawberry Body Yogurt
  Onze zoetste, meest verrukkelijke geur bevat fruitige noten van aardbeien.
 • British Rose Body Yogurt
  Onze bloemige geur bevat extracten van met de hand geplukte Community Trade-rozen uit Engeland.
 • Mango Body Yogurt
  Deze fantastisch fruitige variant heeft een exotische mangogeur.
 • Moringa Body Yogurt
  Fris en bloemig, verrijkt met Community Trade-moringa-extract uit Rwanda.
 • Almond Milk Body Yogurt
  Onze romigste variant is verrijkt met de kalmerende geur van amandelmelk.
 • Coconut Body Yogurt
  Een heerlijk ruikend product, voor de kokosfans. Verrijkt met kokoswater en biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje.

Ik ben razend enthousiast! De producten die ik review vind ik vaak fijn, omdat ik achter de merken die ik gebruik sta en niet zo maar iets koop of aanbreek. Ook al krijg ik dan veel producten opgestuurd, ik ben erg selectief met wat ik open maak om te gaan gebruiken en reviewen. Gelukkig komt het dan ook een stuk minder voor dat ik echte missers gebruik, en vooral veel favoriete producten ontdek. Zo ook nu weer. Sinds dat ik deze heerlijke Body Yogurts heb, greep ik nog naar geen ander product om me mee in te smeren. Ze trekken echt super snel in! Mijn huid absorbeert vrij wel nooit iets snel, maar dit product is snel verdwenen. Wat achterblijft is de heerlijke geur. Bijna de hele dag door! Ik ben te enthousiast om in woorden uit te drukken. Ik vond de butters, lotions en sorbets van TBS al fijn, maar dit zijn echte toppertjes. Ik had dan ook wel verwacht dat ze wat duurder zouden zijn, maar dat is helemaal niet het geval. Dat tientje is 'tie zeker waard! Ik wil nu meteen alle andere varianten ook hebben! In het buitenland hebben ze ook de Banaan versie, jammer genoeg heb ik die hier in Nederland nog niet gezien. Ze zijn stuk voor stuk heerlijk en erg fijn om af te wisselen. Ik was al bekend met alle geuren waarin ze uit zijn gebracht, maar alsnog is het echt een toevoeging aan de The Body Shop stash. Mocht je er maar eentje willen kiezen, ga dan zeker voor de Almond Milk versie. Ik had van te voren niet gedacht dat ik die veel zou pakken, maar inmiddels heb ik die al het meeste gebruikt. Het is een hele lieflijke, zachte geur. WE NEED MORE TBS! Ik hoop stiekem dat er ook nog een Pink Grapefruit en Peach Body Yogurt aan toe wordt gevoegd in de toekomst.

De collectie is al vanaf 1 mei in de winkels en online te verkrijgen met de inhoud van 200 ml en kosten €10 per stuk.

*Bevat producten die ik ter review ontving

Smeer jij op dagelijkse basis in de lente/zomer?

3 opmerkingen

 1. Wat een leuke lancering, ik vind The Body Shop al jaren een van de fijnste merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze lijken me echt heerlijk ! Binnenkort maar eens shoppen bij Thebodyshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The Body Shop weet me altijd te verrassen! Ik ga een sample aanvragen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!