Outfitinspiratie: A windy springday

dinsdag 24 april 2018

Excuses voor mijn slechte blogweek, de twee afgelopen weken heb ik vooral heel veel van het weer genoten en had ik een beetje lak aan het upload schema. Het was zulk lekker weer, dat ik het zelf ook belangrijker vond dat iedereen van het weertje genoot, in plaats van beauty reviews lezen. Het was lastig om mezelf aan te zetten om wat uit mijn vingers te typen en elke keer kwam het er maar niet van. Inmiddels heb ik een flinke inspiratieboost gekregen en heb ik er weer helemaal zin in. Om af te trappen met een lekkere outfitpost, dit soort outfitinspiratie artikelen maak ik altijd super graag. Zo heb ik een goed excuus om online wat webshops af te struinen en een leuke look samen te stellen. Dit keer een semi zomerse look, door die paar warme dagen ben ik helemaal in de war! Daarom een goede mix, om deze toch wat (koudere) lente dagen door te komen. Ik vind 'm zelf echt super tof geworden, kijk vooral verder naar waar je deze mooie items kunt shoppen.


Top: My Jewellery // Jeans: H&M // Schoenen: Steve Madden // Tas: Valentino Bags // Horloge: My Jewellery // Ketting: Alltheluckintheworld // Oorbellen: Jewellery By Sophie

Een leuke outfit om te dragen op een dag zoals deze. Het weer in Nederland is enorm onvoorspelbaar, maar de afgelopen weken is dit eigenlijk té absurd. Aan de ene kant van Nederland kan het heel warm zijn, en aan de andere zo'n tien graden kouder. Gelukkig hebben we aan zee toch ook wat warme dagen gehad, al waren die wel op een hand te tellen. Dieper het land in hadden ze toch wat meer geluk qua warme temperaturen. Op dit moment is het aan de kust maar liefst twaalf graden kouder dan vorige week. Tijd om weer een lange broek aan te trekken! Gelukkig laat de zon zich toch zien, en kunnen we de lange mouwen in de kast houden. Ik vind de outfit goed geslaagd, het is altijd een heel proces om tot een matchy-matchy look te komen. Ik laat vaak dingen terugkomen, stoffen/printjes/kleuren, leuk om een beetje mee te spelen. Ik vind vooral het kettinkje erg mooi, zeker omdat het mijn initiaal erop gedrukt heeft. Dit model komt uit de zogenaamde Character-collectie van het merk Alltheluckintheworld is gemaakt van koper met een laagje zilver eromheen. Ik wil dit sieraad heel binnenkort gaan bestellen, die is dus bij deze aan mijn wishlist toegevoegd! Ik ben erg benieuwd wat jullie van de outfit vinden.

Hoe vind jij deze outfitcollage?