Dm drogisterij shoplog april 2018

donderdag 5 april 2018

Ik ben weer flink los gegaan in de DM, de drogisterij waar ik het liefste met tassen vol Balea producten de winkel wegga. DM (Drogerie Markt) is een Duitse drogisterijketen. Niet zomaar eentje, maar een met superfijne prijsjes en enorm fijn winkelen omdat het zo netjes is. Ik ben vooral ondersteboven van hun eigen huismerk, genaamd Balea.  Ze hebben van alles en nog wat, zelfs wat specialere producten die je alleen bij de duurdere merken ziet. Voor dat geld is het geweldig om wat te proberen. Ik ben er nu in totaal vier keer geweest, en alle vier de keren kwam ik vooral met veel Balea producten thuis. Super leuke en fijne producten voor super fijne prijsjes met heerlijke geuren. Het is allemaal zo goedkoop, en doet gewoon prima wat het moet doen. Ik ben dol op het hele assortiment, en ga langzaam alle producten af.  Hierna komen er nog heel veel van deze producten in losse reviewartikelen voorbij. Ik zou zeggen, kijk mee en maak je eigen lijstje!


Eigenlijk baal ik enorm dat het alleen voor de Duitsers mogelijk is om online bij ze te bestellen, anders zou ik het echt wel weten hoor. Het is dat ik altijd alles met gemak mee naar huis moet kunnen nemen, anders had ik vast nóg veel meer meegenomen. Ik woon aan de Noordzee, niet de ideale afstand om zo nu en dan langs te rijden. Het zou dan echt wel een rit van drie uur zijn. Gelukkig gingen we afgelopen Paasweekend een weekendje weg, naar een vakantiepark vlakbij de Duitse grens. Natuurlijk was de keuze snel gemaakt, even shoppen bij de DM. We vertrokken in de ochtend, stopte onderweg naar Bad Bentheim nog even bij een DM gelegen in Nordhorn. Een echt Duits stadje, niet mega bijzonder máár wel met maar liefst twee DM's! We gingen voor de DM die naast een supermarkt zat, met een eigen parkeerplaats. Wat afgelegen, en ik moet ook zeggen dat ik heerlijk op mijn gemakje heb kunnen winkelen. Van te voren had ik even gekeken naar wat er allemaal nieuw was, en de LE's waren, zodat ik een beeld van de huidige collectie had. Balea brengt meerdere keren per jaar lijnen uit, sinds mijn bezoek vorige zomer zijn enorm veel nieuwe producten uitgekomen!

Het was een hele fijne winkel om in rond te lopen, alles was super schoon en goed opgeruimd. Iedereen deed de paasboodschappen in de Supermarkten, waardoor we op een paar andere klanten na de enige in de winkel waren. Altijd als ik in de DM ben, koop ik vaak de Balea producten in tweevoud. Dit omdat als ik iets echt heel erg fijn vind, er altijd nog eentje van heb staan. Mocht het een miskoop zijn, is het niet zo erg. De producten van Balea kosten namelijk allemaal tussen de €0,40 en €3/4. Het duurste wat ik tijdens dit bezoekje meenam, was een body spray die (maar!) €1,95 kostte, geen geld toch? De verleiding is dan moeilijk te weerstaan..

Om te beginnen met de categorie waarvan ik het minste meenam, skincare. Ik heb nog flink wat voorraad staan, waardoor ik maar een paar producten meenam. Om heel eerlijk te zijn had ik misschien wel wat meer mee willen nemen, om even in de voorraadkast te zetten en later te proberen en eventueel te behandelen in artikelen, maar de meeste producten van mijn lijstje waren niet te vinden. Alles was goed bijgevuld, maar bij de afdeling met gezichtsverzorging waren wat schappen leeggeroofd. Helemaal niet erg, scheelt weer een beetje geld. Ik nam puistenpatches mee, dit heb ik al wel vaker van andere merken gebruikt en dat werkt altijd erg fijn. Ik werd meteen nieuwsgierig naar deze super goedkope van Balea. Binnenkort kunnen jullie er meer van lezen! Momenteel ben ik -ook wel eens fijn hoor, mij hoor je zeker niet klagen- onzuiverhedenvrij, dus de review laat even op zich wachten. Een fijne washgel met houtskool kocht ik weer opnieuw, nadat hij me afgelopen zomer zo beviel. Als laatste ook nog twee dezelfde maskertjes, vooral de geur sprak me erg aan. Jammer genoeg heb ik van iemand gehoord dat de geur ontzettend tegenvalt, waardoor ik een beetje schrik gekregen heb. Hopelijk is mijn geurbeleving ietsjes anders!

Ik nam wat douchegels mee die ik nog nooit van Balea had geprobeerd. Heel veel nieuwe, maar ook twee die eigenlijk het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Het is erg om te zeggen, maar ik heb eigenlijk bijna alle douchegels van Balea die ze uitgebracht hebben in de afgelopen 1,5 jaar geprobeerd én opgemaakt. Eigenlijk vind ik alles enorm lekker van dit merk, waaronder vooral de douchegels. Ze kosten €0,55 voor 300ml, en zijn er in heel veel varianten. De douchepeelings vind ik ook altijd erg lekker, zeker in combinatie met een scrub-handschoen doen ze echt wat op de huid. Ik heb nu vier verschillende douchepeelings van Balea gebruikt, elke keer zijn ze Limited Edition en neem ik er twee mee. Ik ben het meeste benieuwd naar de After Sun douchegel, dit lijkt me heerlijk bij wat warmere temperaturen. De geur is in ieder geval al veel belovend, wauw wat een heerlijke geur die je tegemoet komt. Ik ben erg enthousiast en benieuwd naar de werking! Ik verbrand niet vaak, maar na een middagje zonnen kan het heerlijk zijn om een verkoelende douche te nemen, hoe fijn zou dat zijn in combinatie met deze douchegel? Ik wilde hiervan eigenlijk meerdere verpakkingen meenemen, maar besloot het eerst bij een te houden. Ik heb serieus zo'n tien liter douchegel staan, dus een was echt wel genoeg. Ik wissel mijn douchegels graag af, elke keer pak ik een andere. Douchegel kan je snel zat zijn, maar door ze af te wisselen maak ik vaak wel alles op. Zo nu en dan gooi ik ook bijna een halve verpakking in bad of gebruik het als handzeep. Heerlijk! Zeven verpakkingen voor nog geen vier euro, zulke fijne douchegels die hydrateren, lekker ruiken, zeepvrij én vegan zijn! Love it.

Genoeg over de doucheproducten, ik nam ook nog twee body lotion sprays mee. Heerlijke geuren, ik baal dat ik er maar twee meegenomen heb. Afgelopen zomer kocht ik een andere LE, die naar mango en een bloem rook. Heerlijke geur, en super fijn in gebruik. Die had ik wel binnen een maand opgemaakt. Ik baalde enorm dat ik er maar eentje had! Ik was blij verrast dat er een nieuwe versie was, jammer genoeg was de oude nergens meer te bekennen. Alsnog ben ik erg blij, aangezien dit ook een heerlijke geur is. Ik ben niet snel ondersteboven, maar dit trekt enorm snel in! Maakt de huid zacht, hydrateerd goed en is super verkoelend op warme dagen. Echt een musthave hoor. Ik kocht ook nog een body spray, er was ook nog een andere variant maar die sprak me niet zo aan. Ik heb ook de bijhorende douchegel, zo kan ik die twee lekker combineren. De body spray kostte nog geen twee euro, heerlijk om tussendoor even op te frissen. Het heeft een heerlijke fruitige geur.

Wanneer je dan toch bij de DM bent kun je net zo goed wat haarproducten mee nemen. Ze hebben keus genoeg, voor elk haartype en probleem. Voor die kleine prijsjes hoef je het zeker niet te laten. De shampoo's en conditioners kosten allemaal vijftig cent per stuk. In de zomer was ik flink losgegaan, en had ik van elk soort shampoo die ze verkochten één of twee meegenomen, waardoor ik zeker nog lang vooruit kan met het merk Balea, laat staan de andere shampoo's van verschillende merken. Ik was erg benieuwd naar de Seiden Glanz shampoo en conditioner, ze ruiken enorm lekker en klinken veelbelovend. Ik heb ze nog niet gebruikt, maar kijk er wel naar uit. De Anti-Schuppen shampoo nam ik meer mee voor de geur, en niet perse voor de werking. Verder nam ik nog wat haarverzorgingsproducten mee, om super mooie, volumerijke haardagen te creëren. Ik wilde de föhnspray al en tijdje kopen, en ik kan alvast verklappen, hij is mega fijn!  Ik baal dat ik geen twee verpakkingen meegenomen heb. Gelukkig kan ik er even tegenaan, ik doe vaak maanden met haarstylingsproducten. Al jaren ben ik benieuwd naar haarwater. Maar vaak zijn ze enorm duur en vraag ik me af of ze echt wel wat doen. Ik zag een paar weken geleden op social media dat zelfs Balea haarwater, of hoe de Duitsers het noemen 'haarwasser' hebben. Ik nam er meteen maar twee mee, de flacons bevatten allebei 500ml, als het écht fijn is kan ik gelukkig even vooruit. Het kostte echt geen drol, ik ben erg benieuwd naar wat ik ervan ga vinden en of het wat doet. 

Als laatste wat ik echt nodig had. Mijn oksels zijn enorm gevoelig en kunnen maar weinig deo's verdragen. Ik krijg altijd enorme droge oksels die jeuken en zelfs echt pijn doen. Maakt niet uit welk seizoen. Tijdens mijn laatste bezoek nam ik drie Balea deodorants mee, om te proberen. Die bevielen erg goed, en waren grappig genoeg de fijnste voor mijn oksels. Ik heb allerlei merken en prijscategorieën geprobeerd, maar deze super cheape vind ik het fijnste! Lucky me. Ik sloeg negen stuks in, dan kan ik er weer even tegenaan.  De Himbeere & Rhabarber had ik de vorige keer ook al, en ruikt echt super lekker fris en zoet. Ik nam van bijna alles twee mee, behalve de extra dry. Die ga ik eerst proberen, aangezien ik m'n twijfels had of dit een product voor mij is. Ik zweet niet zo veel, dus zou het waarschijnlijk ook niet eens nodig hebben. Die bewaar ik tot de zomer! Ik ben vooral benieuwd naar de deodorant sprays in de glazen verpakkingen dat is gelijk ook een soort van body-spray.


Zo, ik kan dus weer even vooruit. Eigenlijk had ik alleen maar deodorant flacons nodig, en kon ik verder nog even een paar maanden vooruit met alles wat ik nog had staan. Het is eigenlijk echt beschamend, maar ik heb lades vol douchegels, shampoo's en conditioners, scrubs en lichaamsverzorging. Ik kan er zo van genieten! Elke keer als ik een product opentrek voelt het als me-time, waardoor ik me er ook niet schuldig om voel. Ik vind het altijd enorm leuk om producten te kunnen reviewen die ik zelf gekocht heb, naast al die gekregen items. Mijn lades kunnen daardoor misschien dan wel net aan dicht, toch gebruik ik altijd alles of geef ik nieuwe, ongebruikte producten weg. Ik hoop dat je het leuk vond om weer eens zo’n uitgebreide shoplog te zien. Mocht je bepaald dingen getest willen zien dan hoor ik het graag..

Kom jij wel eens in de DM? Heb jij ervaringen met het merk Balea?

19 opmerkingen

 1. Omg wat heb je veel gekocht! Ik heb binnenkort ook plannen om een tripje naar Duitsland te maken en de DM even leeg te kopen haha. Mooie producten heb je meegenomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, moet je zeker doen! Op dit moment hebben ze hele leuke LE's in de winkels.

   Verwijderen
 2. Wooow wat heb je veel lekkere producten geshopt! Ik was laatst voor het eerst bij DM en kocht ook een douchegel, die ik mega fijn vond, want hij is helaas al op..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat heb je veel ingeslagen, haha! De doucheproducten van Balea zijn ook super fijn. Ik ben erg benieuwd naar de geur van de deoderant; framboos & rabarber. Gekke combinatie maar daarom juist leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik weet het ja.. Erg he? En dan moet ik zeggen dat ik eigenlijk nog wel een hele tas had kunnen vullen hoor!

   Verwijderen
 4. Wow! Wat heb jij veel producten in geslagen. Nu moet ik wel zeggen dat het echt heerlijke producten vaak zijn van het merk. Ik zou het zelf ook wel doen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whooo, wat heb jij veel gekocht! Ik kom meestal 2 keer per jaar ongeveer bij DM en vind het dan ook leuk om producten van Balea in te slaan! Hun basic dagcreme vind ik bijvoorbeeld erg fijn, en de oliereiniger is ook een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog met de oliereiniger in mijn handen gestaan, maar heb 'm toch niet meegenomen omdat ik een gecombineerde huid heb. Nu heb ik toch een beetje spijt.

   Verwijderen
 6. Balea is heerlijk! Ik sla ook altijd liters douchegel en deo in. Sinds eind vorig jaar heb ik ook de haarlak ontdekt, die is ook erg fijn en kost geen drol. Laatste keer heb ik vijf bussen ingeslagen, was 1.25 per bus. Geen geld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé! Fijn dat de haarlak super fijn is. Ik gebruik het zelf nooit, maar anders had ik die zeker bij mijn volgende bezoekje meegenomen.

   Verwijderen
 7. Wauw, wat heb je veel leuke producten gekocht! Ik ben nog nooit naar DM geweest, maar zie er nu echt naar uit om een keer over de Duitse grens te gaan om ook zulke fijne en betaalbare items in te slaan :) Wie weet ooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben nu wel mega benieuwd naar Balea! Ik ben zelf nog nooit naar de dm geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te zien wat je allemaal in je winkelmandje hebt gestopt. Dat haarwater is echt een aanrader, hun serum (aqua??) is ook echt een favorietje van me.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb 'm nu al twee keer gebruikt, en kan er eigenlijk nog niet zoveel van zeggen. Dat serum stond inderdaad op mijn lijstje, maar helaas was die helemaal uitverkocht.

   Verwijderen
 10. Oh my...wat heb je veel geshopt. Maar ja... dit noem ik echt shoppen ha..ha..
  heb je trouwens winkel leeggemaakt ?

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohh wauw wat veel aankoopjes! Maar goed, dat zou ik ook hebben gedaan als ik bij de DM ging shoppen. Tot nu toe nog maar één keer geweest *oops*.
  Ik heb alleen teveel voorraad om wat te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben echt dol op de DM, echt een geweldig assortiment! Balea vind ik vaak qua kwaliteit wat minder maar ze hebben wel lekkere geurtjes en zijn zo lekker betaalbaar:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lekker veel geshopt! Ik vind de Dm een erg fijne winkel, en ook zo lekker goedkoop! Ik heb al wat douchegels uitgeprobeerd en heb nog heel veel maskertjes liggen, zijn erg fijn! Als ik bij de DM ben kijk ik ook altijd even bij het makeupmerk p2, goedkoop en de kwaliteit is goed (: Ik wil ook weer eens gaan maar is helaas best een eindje rijden..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hebt heerlijk ingeslagen! De himbeere litschi douchegel van Balea heb ik ook, heerlijk zoet.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!