Wishlist: Trekpleister make-up 1+1 actie

vrijdag 23 maart 2018

Aankomend weekend is het weer zover, dan kun je alle make-up artikelen 1+1 gratis scoren. Ik houd eigenlijk altijd Kruidvat en Trekpleister in de gaten voor dit soort aanbiedingen, ik koop dan meestal allerlei producten om weer even vooruit te kunnen gaan met mijn favorieten producten. Toen ik hoorde dat het dit weekend weer raak is, ben ik eigenlijk meteen mijn wishlist gaan maken, en het winkelmandje gaan vullen. Dit scheelt enorm veel geld! 1+1 gratis op alle make up van merken zoals: Catrice, Rimmel, Max Factor, L’OrĂ©al en Maybelline. Dit is altijd een geweldige actie waarbij je echt veel korting kunt scoren. Dus maak je wishlist ook maar vast in orde!

Meestal sla ik tijdens dit soort acties vooral veel basis make-up producten, dit omdat die vaak er het snelste doorheen gaan. Foundations, concealers, poeders en wenkbrauwproducten. Dit keer wil ik vooral wat producten gaan proberen, die eigenlijk al langer op mijn lijstje staan en ik graag zou willen reviewen in blogposts. Normaliter gebruik ik eigenlijk altijd de basisproducten van het merk Catrice. De poeders, concealers en foundations van dit merk vind ik enorm fijn en werken (zeker) voor die prijs erg goed. Dit keer wil ik ook wat duurdere drogisterij foundations en primers gaan proberen. Ik zou eerlijk gezegd niet zo snel een foundation van achttien euro kopen, aangezien ik dan liever iets meer centen neerleg voor een high-end product, of gewoon shop bij de veel goedkopere merken. Er zijn wat producten uit de Essence & Catrice assortimentsupdate die ik graag wil proberen, zo viel mijn oog bijvoorbeeld op het prachtige oogschaduw palette van Catrice. Ik heb er al een review over gelezen, en ben nu alleen maar meer nieuwsgierig geraakt. Met die 50% korting gaat hij zeker in mijn digitale winkelmandje!

Ik kom eigenlijk nooit in de Trekpleister, dit omdat er in mijn huidige woonplaats er helemaal geen eentje zit. Zo hebben we wel de Etos en Kruidvat, waarvan Kruidvat natuurlijk ook wel eens van deze acties houd. Gelukkig kan ik het aankomende weekend ook gewoon online een bestelling doen. Het bedrag zonder korting is +130,-, je kunt nagaan dat die vijftig procent korting dan wel een hele handige deal is waarmee je veel tientjes bespaard. Gelukkig kom ik met de korting alsnog op een bedrag uit die hoog genoeg is voor de gratis verzending. Ik weet dus al wat ik dit weekend ga doen! Catttchinngg. Kijk dus zeker alvast uit naar wat reviews over producten van deze wishlist.


De actie is zowel in de winkels als online geldig op zaterdag 24 en zondag 25 maart! Ga jij beauty-shoppen?

11 opmerkingen

 1. Zo dat is een hele wishlist! Thanks voor de shoptip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat oogschaduwpalette ziet er echt super goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was nog niet van deze actie op de hoogte, ik ga zeker ook inslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga ook zeker wat foundations en mascara inslaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie wishlist! Ik heb helaas een no-buy maand. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kijk nu al uit naar de reviews! Er zitten zeker interessante producten tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne actie van Trekpleister.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yay! Hier wachtte ik ook al op.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die concealer moet je echt aanschaffen! De beste ooit. Ik wil ook wat backups gaan kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker en vol lijstje heb je! Ik heb helaas geen Trekpleister in de buurt om te genieten van deze actie..

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!