Uit de pers: Oenobiol Paris Autobronze Teint.

maandag 12 maart 2018

Oenobiol Paris Sun Autobronze Teint belooft een mooie bruine teint van binnenuit zonder zon! Met als resultaat een mooie, egale bruine teint over je lichaam en gezicht. Ideaal om je voor te bereiden op de zomer of je kleur te verlengen in het najaar/najaar. Oenobiol Paris Autobronze Teint verzekert je van een mooie, egale en stralende bruine teint over je hele gezicht en lichaam van binnenuit. Het hele jaar door. Zelfs als de zon niet schijnt. Het product is samengesteld uit 5 zorgvuldig geselecteerde natuurlijke pigmenten die op natuurlijke wijze door planten worden afgegeven. De formulering bevat geen betacaroteen. Autobronze Teint voor een natuurlijk bruine kleurtje!

 Een mooi egale bruine kleur maakt ons blij! 
Meer dan 50% van de Nederlanders voelt zich gelukkiger, slanker en lekkerder in zijn vel met een bruine kleur. Het leven ziet er namelijk letterlijk zonniger uit. Helaas laat de zon zich te weinig zien in ons kikkerlandje, waardoor we niet altijd die mooie bruine teint, wat ons meer zelfvertrouwen geeft, kunnen opbouwen. Een zonnebankkuur is een optie, maar niet aan te raden gezien het schadelijke effect op onze huid. De bruin zonder zon crèmes zijn daarentegen weer lastig uit te smeren en laten vaak oranje strepen achter. Hier heb ik zelf ook het enige ervaring mee, wat erg lastig en vervelend kan zijn. Oenobiol Paris Autobronze Teint biedt uitkomst. De capsules bruinen de huid van binnenuit, waardoor je het hele jaar door een mooi egale bruin kleur hebt.


Hoe krijgt onze huid eigenlijk die mooie bruine teint?
Wist je dat onze huid op 2 manieren een bruine kleur kan krijgen? Als eerste gaat ons lichaam onder invloed van de zon melanine aanmaken. Melanine geeft kleur aan onze haren, ogen, huid en bepaalt hiermee onze huidtype. Als tweede kan onze huid bruin kleuren door de inname van carotenoïden dat voorkomt in onze voeding. Wortelen, tomaten en groenten met donkergroene bladeren bevatten veel caroteen. De nieuwe aangemaakte huidcellen nemen dat caroteen op. Bij een voldoende hoge concentratie en na verloop van tijd bereiken deze gekleurde huidcellen het huidoppervlak en worden ze zichtbaar. Resultaat: een zomers getinte huid. Met een dieet rijk aan caroteen kunnen we dus onze huid kleuren, echter is het niet altijd eenvoudig om de noodzakelijke hoeveelheid in te nemen voor een zichtbaar effect.

Oenobiol Paris Autobronze Teint 
imageOenobiol Paris Autobronze Teint biedt uitkomst en zorgt voor een mooi egale bruine kleur over het hele lichaam en gezicht zonder zon. De formule is klinisch bewezen en op basis van natuurlijke ingrediënten die volgen. Ingrediënten: Lycopeen (extract van tomaten), Luteïne (extract van de bloem afrikaantje), Astaxanthine (extract van algen), Zeaxanthine, Kurkuma Elk ingrediënt heeft zijn eigen kleur en de combinatie zorgt uiteindelijk voor een mooie egale bruine teint. De formulering bevat GEEN betacaroteen en zorgt dus niet voor een oranje gloed. Dat scheelt, dan hoef je niet bang te zijn voor een worteleffect.

Voor een mooie egale bruine kleur van binnenuit over het hele lichaam en gezicht zonder zon:
 • Een progressieve stralende bruine teint zonder zon
 • Een natuurlijk en egaal resultaat over het hele lichaam
 • Klinisch bewezen resultaat 
 • Formule op basis van carotenoïden: Lycopeen, Luteïne, Zeastaxanthine & Astaxanthine en Kurkuma Bevat geen betacaroteen 

Met Autobronze Teint krijg je een mooie, egale en stralende bruine teint over je hele gezicht en lichaam van binnenuit zonder zon. Op basis van kurkuma, lycopeen, luteïne, zeastaxanthine en astaxanthine. Dosering: 1 capsule per dag tijdens de maaltijd. Voor een optimaal resultaat minimaal 2 maanden gebruiken. €24,99 voor 30 capsules. De producten van Oenobiol Paris zijn te koop zijn bij o.a. ETOS, DA, DIO, Kruidvat en diverse webshops.

Heb jij wel eens capsules zoals deze gebruikt om het bruiningsproces te bevorderen? 

10 opmerkingen

 1. Klinkt interessant! Ik ben erg benieuwd of het werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zo wit als een geest dus zou het best kunnen gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt super goed zeg, ben benieuwd naar of het voor mij een uitkomst zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat apart zulke capsules zeg. Ik ben nieuwsgierig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb al eens wat van dit merk gebruikt, ik merkte echt verschil! Ik ben benieuwd of dit het bruiningsproces versnelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig dat dit bestaat! Ik ga dit ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt super handig! Ik smeer wel eens bruiningsversneller tijdens het zonnen maar iets zoals dit heb ik nog nooit gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben verbaast dat dit op de markt is. Wat apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zelf heb ik al eens een ander potje van hun gebruikt! Goed spul was dat. Ben benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat Oenobiol weer een nieuwe capsules uitbrengt! Ik ken het merk al jaren.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!