Van sporten word ik meestal niet zo 1,2,3 enthousiast, van sportkleding daarentegen wél! De eerste twee maanden van 2018 gingen toch wel heel erg snel voorbij. Heb jij al een keer staan zwoegen in de sportschool? Of ligt je sportpas nog steeds (zoals bij mij) thuis te verstoffen? Met de nieuwe  voorjaarscollectie: Primark x Alice Liveing sportcollectie wil je zeker een bezoekje brengen aan de gym om die squats te doen. Het is een 42-delige collectie met work-out items die goed van pas komen voor het aankomende seizoen. Ook deze samenwerking komt in de betaalbare prijzen die we van primark gewend zijn. Kortom: een collectie geschikt voor alle fitgirls en fitgirls to be. Kijk je mee?
De collectie is toegankelijk en gemaakt voor iedereen die hardcore aan het sporten is of sportswearnodig heeft om in te loungen. Alice vindt dat fitness en welzijn voor iedereen toegankelijk moet zijn, dit was ook de inspiratiebron voor deze sportcollectie. Voor iedereen zit er wel iets tussen; van reflecterende crop tops met rosé gouden biezen, tot naadvrije, sneldrogende mesh-leggings. Voor iedereen die dol is op printjes en niet bang is om op te vallen is er de camouflage print. Deze collectie zorgt ervoor dat je workout-ready bent!

Alice Liveing is fitnessexpert, sunday times bestseller en een Instagram-sensatie en gaat de samenwerking aan met Primark. Samen lanceren zij een exclusieve sportcollectie waardoor we meteen actief willen worden. Alice Liveling heeft een groeiend Instagram-account met maar liefst 600.000 volgers en is een gekwalificeerde persoonlijke trainer. Ik kende haar zelf niet, maar ik volg ook niet echt super veel fitgirls. Inmiddels heb ik haar natuurlijk wel toegevoegd, inspirerend om te zien hoe zij leeft en wat ze doet. Het is zeker een leuk iemand om te volgen!

De collectie is geschikt voor elke work-out en zal hoofden doen draaien als jij de sportschool inloopt. Het is een mix van athleisure en performance wear en is allesbehalve saai door kleuren zoals rood en donkergroen. Een lesje yoga, zwetend op een fiets of gewoon je dagelijkse grocery run. De Primark x Alice Liveing collectie kan altijd gedragen worden. De prijzen variëren tussen de €6-20. Goedkoopje!

Heb jij al je voorjaars-sportoutfitje klaar liggen?