Alweer een Beauty-nieuwtje! Keune Haircosmetics breidt de So Pure-range uit met de verzorgende Volumizing-lijn, speciaal voor het haar wat een extra boost kan gebruiken. So Pure Volumizing bestaat uit een milde shampoo en een innovatieve conditioning foam. Nu het weer beetje bij beetje beter word, kunnen we weer wat meer moeite in ons kapsel steken. Het is enorm fijn om als het wat warmer weer is, het haar luchtig en volumineus te houden. Willen we niet allemaal een mooie volle coupe? Ik ontving een persbericht over de twee nieuwe producten uit de 'So Pure' lijn van Keune Haircosmetics, waarna ik eigenlijk meteen enthousiast werd. Kijk je mee naar het persbericht?

Over Keune
Keune Haircosmetics is in 1922 opgericht door een jonge Nederlandse apotheker, Jan Keune. In zijn Amsterdamse apotheek bottelde hij zijn allereerste product. Tegenwoordig is Keune een professioneel haarmerk dat in meer dan 75 landen door kappers en kleurexperts gebruikt wordt. Een internationaal bedrijf dus, maar nog steeds in handen van de familie Keune. De producten worden met liefde ontwikkeld en gemaakt in Soest. Keune is alleen verkrijgbaar in salons.

  • So Pure Volumizing Shampoo 250ML € 20,50 
  • So Pure Volumizing Conditioning Foam 185ML € 21,25

Zowel de shampoo als de conditioning foam zijn sulfaat- en parabenenvrij en veganistsich. De So Pure Volumizing-lijn is verrijkt met pure en natuurlijke actieve ingrediënten zoals hydraterende argan-olie en provitamine B5 om de haarstructuur te verdikken. De producten hebben een prettige, natuurlijke geur, dankzij de essentiële oliën van citroen en palmarosa en zijn bovendien volledig veganistisch. 

Terwijl traditionele conditioners het verdikkende effect van een volumeshampoo wel eens teniet kunnen doen, is dit unieke verzorgings-duo ontworpen om dun, fijn haar te verdikken en volume te geven. De So Pure Conditioning Foam is daarom ontwikkeld als een unieke, ultra-lichte schuimende formule. De conditioner voedt het haar, zonder het te verzwaren. Het resultaat is vol, volumineus haar dat luchtig aanvoelt en beweegt. Are you ready to boost your volume? 

Keune So Pure-producten zijn alleen verkrijgbaar bij Keune-salons.

Heb jij wel eens producten uit de Keune So Pure lijn gebruikt?