Mijn dagelijkse beautyproducten

woensdag 7 maart 2018

Zo nu en dan verbaas ik mezelf enorm. Vandaag laat ik je mijn dagelijkse beauty producten zien en toen ik de items op een rij legde om te fotograferen, dacht ik: “Jemig, dat zijn er best veel”. En dan zijn dit nog niet eens de haar- en make-up producten. Wat een schande! De ene dag is mijn routine wat uitgebreider dan de andere, ik gebruik vaak een hoop smeerseltjes en wissel vaak af. Dit zijn enkel en alleen producten die echt in mijn vaste dagelijkse routine zitten. Mocht ik een speciale gelegenheid hebben komen er nog een hoop dingen bij. Dit zijn de basics! Kun je nagaan dat doucheproducten, mondverzorging en haarproducten er dan nog bij komen..


Ik reinig mijn gezicht twee keer per dag volledig met verschillende producten. Ik wissel altijd af, maar net wat ik heb staan in de voorraadkast, of moet testen voor een blogartikel. Als ik straks door mijn voorraad heen ben, wil ik alleen nog maar vegan skincare van Lush en The Body Shop gaan gebruiken. Ik ben echt een merkenmeisje geworden. Eerst waren het wel dertig verschillende merken met allemaal producten uit diverse lijnen, inmiddels vind ik het heerlijk om een hele lijn te gebruiken en het gehele assortiment van een merk af te gaan. Van Lush en The Body Shop heb ik nu beide twee uitpuilende lades omdat ik helemaal verzot op hun spullen ben. Voor nu zijn het nu dus nog een paar andere merken, maar ik verwacht dat dat snel voorbij gaat zijn.

Elke ochtend reinig ik mijn gezicht met de Garnier Micellaire Reinigingsgel. Dit is een reinigingsgel waarin de micellaire technologie gebruikt wordt om makkelijk make-up en vuil van ogen, lippen en gezicht te verwijderen. Natuurlijk is mijn huid nog clean doordat ik voor het naar bed gaan een uitgebreide routine heb toegepast, toch is het erg fijn om deze stap 's ochtends ook te doen. De restjes crème/slaapvuil is dan weg en de huid voelt erg verfrist aan. Daarna spray ik een paar keer met de Lush Tea Tree water over mijn gehele gezicht en nek heen. Dit verfrist de huid, en is door de bestandsdelen een life-saver voor een gecombineerde/vette huid met onzuiverheden. Op dit moment gebruik ik mijn dagcrème eigenlijk vooral in de avond, in plaats van in de ochtend. Het is een vettere crème waardoor de make-up er als het ware bovenop blijft liggen en niet mooi blendt. Hierna dus een make-up primer en een make-up lookje.

Tussendoor gebruik ik vaak The Body Shop lippenbalsems en smeer ik mijn handen in met handcrème. Daar zit niet echt een routine in, hangt vooral af van het weer en de conditie van mijn huid/lippen. Afgelopen week was het zo super koud dat ik er echt wel baad bij had.

In de avond een wat uitgebreidere routine, eerst verwijder ik de eventuele oog en lipmake-up met wattenschijfjes en Micellair water van Garnier. Vervolgens gebruik ik een makeu-up towel over mijn gezicht en haal ik zo'n 80% van de make-up weg. Daarna gebruik ik weer net zoals in de ochtend de Garnier Micellaire reinigingsgel in combinatie met mijn elektrische gezichtsborstel. Dit maakt de huid tot diep in de lagen goed schoon en zorgt daardoor voor minder onzuiverheden. 2-3 keer in de week breng ik een maskertje aan op de plekken waar ik snel onzuiverheden krijg. Mask of Magnaminty is een ontstekingsremmend en reinigend masker die ook als scrub gebruikt kan worden. Vervolgens spray ik weer wat Tea Tree water van Lush over mijn gezicht. En breng vervolgens mijn Yves Rocher dag (ahum avond) crème aan. Gezicht, nek, decolleté. Sinds een paar weken gebruik ik een wimperserum van Kruidvat, iedere avond trouw. Ik merk echt al verschil! Nog wat lippenbalsem en naar bed!

Hiernaast gebruik ik natuurlijk ook parfum en deodorant en diverse doucheproducten; douchegel, scrub, conditioner, shampoo en haarmasker. Maar hiervan heb ik altijd meerdere stuks van staan die ik elke keer afwissel en dus ook meerdere producten van in gebruik heb. Om de dag gebruik ik droogshampoo en vaak smeer ik me ook om de avond in met een lekkere dikke body butter.

Dit is mijn waslijst aan dagelijkse beauty producten. Zie je producten die je zelf ook gebruikt of waar je benieuwd naar bent? Wat voor producten gebruik je zelf?

15 opmerkingen

 1. Wat een mooie foto's! Ik ben erg benieuwd naar het masker van Lush, dat klinkt erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens gaan proberen! Het beste product ooit als je het aan mij vraagt.

   Verwijderen
 2. Toffe foto's! Ik gebruik op dit moment een lijn van Nivea.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Lush Tea Tree water is heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben erg benieuwd naar de Garnier reinigingsgel. Gebruik de vloeibare variant al jaren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn allebei mega fijn! Zeker in combinatie met elkaar.

   Verwijderen
 5. Mooie skincare routine! Vind ik altijd erg leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The Body Shop heeft hele fijne lijnen! Je moet die Tea Tree producten eens gaan gebruiken. Vooral de facewash!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor de tip! Ik ben erg benieuwd naar die lijn. Ga ik zeker gebruiken.

   Verwijderen
 7. Hele mooie producten! Ik ben benieuwd naar die lippenbalsem van TBS.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien! Ik vind het Garnier micellair water en de Yves Rocher crème ook heel fijn. Sinds ik mama ben gebruik ik enkel micellaire reinigingsdoekjes en een crème. Ik heb gewoon de tijd niet meer om mijn gezicht uitgebreid te reinigen en te verzorgen. Dan maar zo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie! Dat begrijp ik heel goed hoor, kost toch wat tijd. Als de make-up er maar af is!

   Verwijderen
 9. Mooie producten! Ik ben erg fan van het merk Clinique.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!