H&M Sale bestelling

dinsdag 13 maart 2018

Na een tijdje niks te hebben besteld bij H&M, plaatste ik laatst toch maar weer een bestelling. Die stomme sale ook, die haalt me steeds weer over om dingen te kopen! H&M heeft altijd de beste sales waar ik niet tegen bestand ben. De artikelen zijn al te koop vanaf één of twee euro. Stiekem ben ik er wel blij mee natuurlijk, want goedkoop shoppen is uiteraard veel leuker dan voor alles de volle mep te moeten betalen. De sale items kosten allemaal nog geen tientje, en had daarnaast ook nog een voucher om te gebruiken. Ik kocht slechts een item buiten de sale, namelijk een super mooie broek met biezen uit de nieuwe collectie. Ik ben mega blij met alle items. Nog wat warme winterse dingen, maar vooral veel voor de twee aankomende seizoenen. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe aanwinsten! Kijk je mee naar de items?

Halsketting en oorstekers
Een set van metaal bestaande uit een dunne, in lengte verstelbare halsketting met een hangertje en kleine oorstekers. Zelf heb ik nog nooit sieraden van de H&M geprobeerd. Ik was nog opzoek naar een nieuw setje sieraden voor een lage prijs met steraccenten. De lengte van de halsketting vind ik vooral erg handig, meestal is 41-48 cm voor mij dé perfecte lengte van kettingen. De beslissing was al snel gemaakt, dit item belandde in mijn digitale winkelmandje. Het beste was nog dat de set maar twee euro kostte. Koopje! Ik ben benieuwd hoelang het duurt voor iets begint te verkleuren, maar goed. Voor dat prijsje vond ik het waard om te proberen hoe de sieraden van H&M zijn.

Tricot top
Een top van tricot met een iets wijdere halsopening en lange, wijde mouwen. Ik vind de uitlopende mouwen zo tof! Hij was in de sale voor nog maar een tientje en werd eigenlijk meteen verliefd. Het is een heerlijke zachte stof en doet me wat denken aan een pyjama top. Wat ik ook wel weer heel erg leuk vind. Het leek me erg leuk om de top binnen in een rok of broek te stoppen, wat ik inmiddels ook al meerdere keren gedaan heb. Het is een super goed basic item die enorm welkom is in mijn kledingkast!

Top met korte mouwen
Een top van tricot met korte mouwen en een super toffe print. Met een volant aan het uiteinde van de mouwtjes. Eerst twijfelde ik erg of ik de print wel erg leuk vond. Of het niet wat oud-bollig was. Maar in het echt ziet de top er veel leuker uit dan op de afbeeldingen van de webshop. Tijdens het passen had ik een leuke skinny jeans met gaten en geborduurde bloemen er op aan, die precies bij de bloemenprint van de top passen. Vooral de mouwtjes vind ik enorm leuk en schattig. Maakt de top echt extra! Leuke basic top voor de lente/zomer.

Vintage high jeans
5-pocketjeans van gewassen denim met slijtagedetails en geborduurde details. De jeans heeft een ruime pasvorm, een hoge taille, een verlaagd kruis en smal toelopende pijpen met een knoopgulp. Het is een heerlijke loose-fit jeans die echt super lekker zit. Ik was nog opzoek naar wat momjeans met een mooie wassing en die heb ik dus gevonden!

Kostuumpantalon
Een kostuumpantalon van geweven kwaliteit met een hoge taille en smalle, smal toelopende pijpen. De broek heeft elastiek in de taille, steekzakken, een achterzak en een gulp met ritssluiting en een blinde haak-en-oogsluiting. Ik vind het heerlijk op pantalons te dragen. Met een nette look, of juist wat meer casual. Het zit heerlijk als een soort van pyjamabroek. Dit is een prachtige nette broek die ik vast veel ga dragen!
Broek met biezen
Een broek van stevige, geweven kwaliteit met een bies in een contrasterende kleur overlangs aan de zijkanten en elastiek achter in de taille. De broek heeft een normale taille, smal toelopende pijpen, steekzakken, een paspelzak achter en een gulp met een rits en een blinde haak-en-oogsluiting. Ik vind dit een super leuke trendy broek, met kleuren die ik niet zo snel zou combineren samen. Zoals jullie misschien al in het artikel over de trends van de lente/zomer hebben gezien, blauw en rood zijn dé trendkleuren van de twee aankomende seizoenen.

Plissérok van mesh
Een licht uitlopende, geplisseerde midirok van mesh met een metallic dessin. De rok heeft elastiek in de taille. De zwarte onderrok is korter dan de geplisseerde mesh-laag. Ik werd eigenlijk meteen verliefd op dit item. Ik zie mezelf er al helemaal in lopen. Het is een item die goed bij mijn kledingstyle aansluit. Diverse outfitideetjes schieten meteen door mijn hoofd. Ik kan niet wachten tot het rokjestijd is!

Knielange rok
Een knielange, enigsinds uitlopende rok van zacht imitatiesuède. De rok heeft een drukknoop en een blinde ritssluiting achter en een onafgewerkte rand onderaan. De rok is ongevoerd en voelt super zacht aan. De kleur vond ik super leuk, en zocht nog een rok van deze lengte. Mijn rokken draag ik vaak ietsjes hoger, de top stop ik er dan in en de lengte is dan vaak nog wat korter. Gelukkig is de lengte nu perfect, nog net boven mijn knieschijven. Deze ga ik in de lente vast vaak aan hebben!

Ceintuur
Een ceintuur van imitatieleer met een metalen gesp. met de breedte van ca. 2 cm. Deze riem wilde ik eigenlijk meteen hebben omdat het wat lijkt op de welbekende en retedure Gucci riemen. Beter goed gejat dan slecht bedacht van H&M! De riemen vlogen de webshop uit en waren heel erg snel uitverkocht. Na een paar keer checken was hij er in de maat M, waarna ik hem meteen in mijn digitale winkelmandje deed. Ik draag eigenlijk nooit riemen, maar deze vind ik oprecht erg leuk en stijlvol.

Ribgebreide trui
Een wijde trui van zachte, ribgebreide kwaliteit waarin glittergaren is verwerkt. De trui heeft een geribde boord langs de halsopening en onder aan de mouwen. Warm, maar prima om te dragen op een wat koudere lente dag. Of een zwoele zomeravond. Ik had met mijn stomme kop niet door dat er glittergaren in waren verwerkt, maar toen ik de trui voor het eerst zag toen ik mijn bestelling binnen kreeg, was ik blij verrast. Het is een mooie trui van goede kwaliteit! Vooral de grijstint in combinatie met glitterlook.

Top van mesh met volants
Een top van mesh met een schouderpas en korte mouwen van transparante mesh. De top heeft volants rond de schouderpas en onder aan de mouwen en een splitje met een knoop in de nek. Dit vind ik toch echt wel een party-top, leuk voor feestjes en in bepaalde looks ook gewoon dagelijks te dragen. Het is een bijzonder top, en voor die paar euro's was ik erg benieuwd naar hoe het mij stond. Ik heb hem nog maar een keer aangehad tijdens het passen, ik wacht nog even de gelegenheid af. Misschien op een verjaardagsfeestje.


Heb jij recentelijk nog sale-aankoopjes gedaan?

18 opmerkingen

 1. Ik vind de mesh top erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe items! Ik heb laatst wat items bij zara gescoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die neppe Gucci riem is zoo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aankopen! Ik vind die mesh rok echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe aanwinsten! Ga je in de lente outfitposts maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ik wel van plan, moet nog een beetje gaan kijken hoe of wat. :) Leuk dat je je het afvraagt.

   Verwijderen
 6. Die top met uitlopende mouwen is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je een super leuke kledingstyle zeg! Je hebt echt leuke dingen gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de broek met rode strepen erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je op deze manier deelt wat je hebt besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb afgelopen week veel te veel gekocht, maar wil na het zien van deze items toch weer gaan surfen.. help me!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohjee, ook al shoppingverslaafd? Ik kan je moeilijk tegenhouden, maar je hebt vast al hele mooie items.

   Verwijderen
 11. Wat leuk om te zien! Ik heb laatst ook nog een bestelling bij H&M gedaan, waaronder die blauwe sterren top.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die riem is zoo onwijs tof! Wil ik ook echt graag in mijn riemen-stash.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay! Hij is zo onwijs tof he. Hij kostte ook nog maar vier euries! Koopje.

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!