Soms is minder juist meer, niets voor niets de bekende uitspraak: 'Less is more'. Vooral wanneer het aankomt op de verzorging van gevoelige en droge lippen. Of het nu komt door warme lucht veroorzaakt door hitte, de extreme kou of stress: beschadigde lippen houden van intense hydratatie, natuurlijke effecten en extra-langhoudende verzorging met een zachte, milde smaak. Puurder. Milder. Zachter. De nieuwe eos Visibly Soft Pure Softness Lip Balm. Bijzonder soepel en zijdezacht, de eos Visibly Soft Pure Softness Lip Balm is de nieuwe toevoeging aan de populaire Visibly Soft collectie. 

Extra-langhoudende verzorging 
+ milde smaak
= eos Visibly Soft Pure Softness! 

Rijke Shea- en Cacaoboter versterken de natuurlijke huidbarrière en bieden constante en effectieve bescherming tegen externe invloeden en droogheid. Natuurlijke ingrediënten zoals cocosolie, jojoba olie en bijenwas voorzien de droge lippen tergelijkertijd van maximale en intense hydratatie. De fijne, zachte en neutrale smaak is perfect voor een gestresste, gevoelige huid. Plus: het pure draaidesign van de lipbalm in subtiele wit en grijs tinten is een echte eye-catcher in iedere handtas. eos Visibly Soft Pure Softness – voor zacht, zachter en nog zachtere lippen! 

De expert: “Hoe minder ingrediënten een lipproduct bevat, hoe sneller het ook geschikt is voor gevoelige huidtypen. Daarom wordt het geadviseerd om toevoegingen al parfum, conserveringsmiddelen, parabenen of minerale oliën te vermijden. Daarnaast is het belangrijk om de gestresste en uitgedroogde huid te verzorgen met speciale, voedende en actieve ingrediënten: Cacao-, Sheaboter, cocosolie en bijenwas bevatten een hoog niveau aan lipiden, welke de lipbeschermingsfunctie in het bijzonder herstellen en beschermen tegen uitdrogen. Daarom adviseer ik de zachte eos Visibly Soft Pure Softness voor optimale verzorging van gestresste lippen.” (Dermataloog Dr. Alexandra Ogilvie, Skin Concept München) 

Zacht. Zachter. Jouw lippen. 
Een overzicht van de eos Visibly Soft collectie:
Blackberry Nectar - Coconut Milk  -  Vanilla Mint - Pure Softness 


Facts • eos Visibly Soft Pure Softness • Biedt droge lippen intense hydratie • Met een zachte, neutrale smaak • Rijke shea- en cacao boter versterken de huidbarriere • Hydraterende Cocos- en Jojoba olie en Bijenwas • Zonder minerale oliën parabenen • Glutenvrij • Dermatologisch getest • Volledig recyclebaar • Verkrijgbaar vanaf medio februari 2018 • Met de fijne winkelprijs van €5,99 per stuk.

Over eos™ 
Eos is een toonaangevend huidverzorgingsmerk, gevestigd in New York. Bekend om de unieke verpakking, het elegante design en superieure producten, is eos het #1 lippenbalsem merk in Canada en de Verenigde Staten. De bestverkopende Organische reeks is USDA gecertificeerd en draagt de Cosmos Organic Seal certificaat bij Ecocert. 100% natuurlijk en 95% bio-gecertificeerde ingrediënten karakteriseren het. Het merk als productreeks bestaat niet alleen uit de populaire lippenbalsems maar ook uit andere persoonlijke verzorgingsproducten. 

Gebruik jij wel eens eos verzorgingsproducten?