Leuke lente/zomer achtergronden voor mobiel

woensdag 28 februari 2018

De achtergrond van je mobiel is een persoonlijk iets. Iedereen wil wat anders. Voor de één is het een herinnering aan een leuke vakantiebestemming, voor de ander maakt het niet veel uit wat het is zolang de apps maar goed zichtbaar zijn. Maart is alweer bijna aangebroken en dat betekend dat de lente inzicht is en dat betekend ook dat we niet meer zo mega lang hoeven te wachten op het mooie zomerse weer. Om je alvast in de lente sfeer te brengen heb ik voor jullie de leukste en mooiste achtergronden voor je mobiel samen gesteld. Vooral veel mooie pasteltinten, zomerse objecten en kleurrijke bloemen. Benieuwd naar deze vrolijke en kleurrijke wallpapers? 
  

  

   

   

Tijd om die telefoons op te fleuren met wat zomerse inspiratie. Ik kan uren zoet houden met het zoeken naar dat ene perfecte plaatje, een mooie quote of bijpassende kleuren die dan weer mooi afstemmen met de rest. Zelf heb ik momenteel nu de achtergrond met de tekst 'Oh Happy Day' en het strand als mijn achtergrondjes. Deze passen leuk qua kleurovergang bij elkaar, en vind ik ook heel leuk zomers. Laat me zeker even weten welke je gaat gebruiken, als je er eentje overneemt. :) Feel free to use.

Welke vind jij het allerleukste?

12 opmerkingen

 1. Wat een geweldige achtergronden! Ik ga er gelijk eentje instellen, vind die met citroentjes wel heel erg schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie achtergronden heb je uitgezocht! Bijna te leuk om een te kunnen kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk inspiratie artikel! Nu het hier zo koud is kijk ik nog meer uit naar de lente.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad té koud momenteel! Hoop dat het snel weer warmer word. Vorig jaar hadden we eind maart al onze eerste hittegolf. Niet te doen! Kijk er nu al naar uit.

   Verwijderen
  2. Goh, ja dat was toen! Geef mij maar zomer hoor.

   Verwijderen
 4. Die met die cactusjes vind ik zo schattig! Ik neem 'm als achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke achtergronden! Toevallig heb ik de stripes en dots gisteren opgeslagen, haha. Die met die citroentjes vind ik ook super schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig leuke achtergrondjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zitten echt hele leuke tussen, thanks. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga er meteen eentje instellen. Had nog een warme kop choco, nog van december.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, oh dat is dan al best een oude. Tijd voor een nieuwe!

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!